Seks helsefordeler med hvitvin

 TAGS:undefined

Vi vet alle fordelene med røde viner, men hvitvin har også sine gode egenskaper i tillegg til sin friskhet og umiskjennelige duft. Hva er de viktigste fordelene med hvitvin for helsen? Her deler vi noen:

1. Den er bra for lungerelaterte sykdommer

Blant fordelene med hvitvin, trekkes det frem forebygging av lungesykdom, og ifølge forskning ved Buffalo Medical School, kan moderat forbruk av hvitvin gjennom hele livet forbedre lungehelsen. Dermed hindrer den forekomsten av sykdommer som påvirker luftveiene.

2. Hjelper deg ned i vekt

Det kan virke rart, fordi vi vet at hvitvin har kalorier, men en undersøkelse ved University of Hohenheim viste at de som ønsket å gå ned i vekt og drakk hvitvin i moderate mengder klarte å gå mer ned i vekt.

3. Inneholder antioksidanter

Både rødvin og hvitvin har antioksidantegenskapene til druene. Denne funksjonen gjør at hvitvin også beskytte cellene og forhindre progresjonen av visse sykdommer som kreft, spesielt brystkreft.

4. Den er næringsrik

Ja, vin næringsrik for mengden av vitaminer og mineraler den inneholder. Hvis vi ser på hvitvin, er den rik på fosfor, kalium og fluor.

5. Den er bra for hjernen

Vindrikking forbedrer også intellektet. Det vil si, ikke bare gir den fordeler for kroppen ifølge forskningen utført ved University of Reading. Den konkluderte med at den fenoliske syre som finnes i vin gir en form for positiv virkning på hjerneceller, og denne beskytter hjernen fra utvikling av neurodegenerative sykdommer.

6. Den bidrar til å styrke skjelettet og muskler

Hvitvin gjør oss mer aktive. I tillegg til fysisk trening, hjelper den resveratrolen som finnes i denne type vin til å holde skjelettet sterkt og styrke musklene

 TAGS:Cervaro Della Sala 2011Cervaro Della Sala 2011

Cervaro Della Sala 2011

 

 

 TAGS:Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015

Kim Crawford Sauvignon Blanc 2015

Legg att ein kommentar Seks helsefordeler med hvitvin

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *