Skjemt vin? Du kan fremdeles dra nytte av den!

By unshel

 TAGS:undefined

Hvis vinen har blitt sur, og vi kan ikke drikke den, er alltid andre ideer for å få mest mulig ut av den. Ikke kast den!

En av de beste måtene å bruke det er på kjøkkenet. Selv om den slett ikke er drikkbar kan vi bruke den sure vinen i forskjellige retter under matlaging av retter både med kjøtt med fisk, enten bakt eller kokt i gryte. Med krydder, sitrus og en skvett vin, ender en opp med deilige retter!

Det har alltid vært sagt at vinen er en perfekt antioksidant for huden. Fornyer den og etterlater den skinnende og silkeaktig. Vin brukes i skjønnhetssalonger og spa for behandling. Derfor bør du bruke den skjemte vinen  til å lage en hjemmelaget maske med andre ingredienser som gir oss finere, jevnere og skinnende hud.

På kjøkkenet, vinen har andre bruksområder. I tillegg til koking, kan den brukes til å vaske frukt og grønnsaker, fordi alkohol løser opp urenheter og dreper de mikroorganismer som kan finnes i visse matvarer.

Når vi søker et middel for å vaske glassflater i huset, kan vi alltid bruke vin til dette formålet. Spesielt hvitvin, akkurat som eddik for å rengjøre vinduene anbefales. De vil skinne!

Vin kan også brukes til å lage eddik. Dermed har vi et krydder. Bare plassere rester av vin i glass og la den marinere slik at du ender opp med eddik. Og når den  blir eldre vil den få mer og mer markant smak og smake bedre. Dette er en eddik av mye høyere kvalitet enn den vi kan kjøpe på dagligvarebutikkene og den vil være perfekt som smakssetter til mange retter.

 TAGS:Marina EspumanteMarina Espumante

Marina Espumante

 

 

 TAGS:Domaine de Chevalier 2011Domaine de Chevalier 2011

Domaine de Chevalier 2011

Leave a comment