Vin for fremtid

By katrine

 TAGS:undefined

Evolusjonen av vin og andre drikker har vært veldig konstant de siste par år. For ikke så mange år siden, tenkte noen at vinen ville få mye inflytelse, og at nogen experter kunne forutse hva vi kommer til å drikke i den nærmeste fortid. Nogen trender er er klare hvor nogen skal bli mere sett. Vi giver nogen ledetråder til nogen spådommer om vin og drikke som kommer i fremtiden.

Smaken av økologi. Det er noget som ahr blit set her i nåtiden, og derfor spår vi at det er nogget som vil øke med tiden. Bevistheten om å ta vatre på miljøet er noget vi vil fortsette med ogå når det gjeller drikke, økologisk vin er noget som vil fremtrede mere, med mindre alkohol og få eller ingen plantevernmidler.

Krevene forbrukere. Selv når forbrukerene allerede er kresene, har det stor betydning for produsentene å ta hensyn til hvad de bruker av varer, da de gjerne vil vite hvad for nogen druer som er brugt fra hvor osv.

Vin og andre drikker. Har i dag et lite marked og det tiltrekker stadig ikke massene. så hvid de vil gennemføre det med at gøre det om til en sund lifsstil, vil brus og vin strekke sig mere.det er vinproducenter som begynner og dukke op med viner med mindre 2 % eller ingen alkohol, og nogen nettsider vil spesialisere sig i denne type drikke.

Viner fra andre regioner. Noen tradisjonelle vinproduserende områder vil bli påvirket av klimaendringene som allerede begynner å vise. Slik at de vises nye områder som har en lang vinproduksjon tradisjon, men i fremtiden kan de tilby kvalitetsviner.
 
Vods vin. Vinflasker kommer i forskellige størelser. hver forbruker er forskellige men de fleste av dem foretrekker vinglass, på grun av dette har producentene startet med å produsere små vinflasker til engangsbruk.

Det er nogen spådommer ekspertene kommer med, ta det til dig.
 

 

 TAGS:Pfaffl Grüner Veltliner Hundsleiten 2013Pfaffl Grüner Veltliner Hundsleiten 2013

Pfaffl Grüner Veltliner Hundsleiten 2013

 

 

 TAGS:Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008

Château Techeney Bordeaux Supérieur 2008

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment