Vinregionene i Tyskland (II/III)

By unshel

 TAGS:undefinedTakket være sine mange kontraster i temperatur, består Tyskland av veldig varierte vindistrikter som igjen gir opphav til både røde og hvite viner. Etter å ha sett på noen av disse områdene i den første artikkelen vil vi i denne i denne andre artikkelen se på flere områder for vindyrking i Tyskland.

Franken eller Frankenområde

Dette stedet dekker 6040 hektar langs med elven Main. En stor del av vingårdene er i byen Würzburg og dens omgivelser, og vinene som produseres er mangfoldige, vi vil fremheve Steinwein, Silvaner og Müller-Thurgau. Hvis vi snakker om rødvin er de viktigste Domina og Spatburgunder. Viticultural er en gruppe som har til sammen mer enn 5400 selskaper, med anerkjente historiske vingårder, for eksempel Kallmuth Homburger, Rödelseer Küchenmeister, Randersackerer Pfülben og Escherndorfer klump.

Området Mosel

Denne regionen er den eldste dedikert til vin i Tyskland. Den strekker seg over 10.400 hektar og består av et variert mikroklima som gjør at det utvikles en av de mest kjente vinene i landet, den berømte Riesling, en vin med elegant syrlighet og regnes som en av de beste hvite vinene i verden. Og en annen spesialitet er den gamle druesort Elbling, i tillegg til Muller-Thurgau, Burgunder og Grau Weiß. Det er totalt 2.000 gårder engasjert i vindyrking, de driver utpreget aktivitet av vinsmaking i dette området, og derfor er det en av de mest besøkte vinregionene.

Hessische Bergstraße vinregion

Selv om det er den minste regionen i landet, er det denne som har mest historie. Den omfatter 440 hektar med vingårder, der, som i andre regioner, er det dyrking av hvite druer som foretrekkes. I dette tilfellet Riesling, Grauburgunder, Weißburgunder, Müller-Thurgau og Silvaner. Andre røde varianter er Blauer Spatburgunder, Dornfelder og Gewürztraminer.

 

 TAGS:Josef Rosch Riesling Spätlese Trittenheimer Apotheke 2012Josef Rosch Riesling Spätlese Trittenheimer Apotheke 2012

Josef Rosch Riesling Spätlese Trittenheimer Apotheke 2012

 

 

 TAGS:Kloster Eberbach Heppenheimer Centgericht Crescentia Grauburgunder Trocken 2013Kloster Eberbach Heppenheimer Centgericht Crescentia Grauburgunder Trocken 2013

Kloster Eberbach Heppenheimer Centgericht Crescentia Grauburgunder Trocken 2013

 

Tambien te puede interesar

Leave a comment