USA

Blanton's The Original

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Bourbon (Brennevin)
Produsent: Blanton's
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 46.5
Land: USA
Blanton's produserer Blanton's The Original (983,33kr), en bourbon laget i USA den har et alkoholnivå på 46.5º. 3,9 poeng av 5 er gitt til Blanton's The Original hos Drinks&Co.

Beskrivelse av Blanton's The Original

Blanton's The Original

SMAKS NOTATER AV Blanton's The Original Single Barrel:

 • Farge: rødaktig gult.
 • Lukt: en krydret aroma av tørket sitrusskall og oransje med et hint av karamell og vanilje.
 • Smak: full og myk, preget av en blanding av brent sukker, karamell, appelsin, og negler. Endelig: balansert med vanilje, honning og sitrus.

PRODUSENT: Blanton-tallet.

LAND: USA.

ALKOHOL: 46,5%

Se mer

Reviews of Blanton's The Original

3.9

30 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  29
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Blanton's The Original:Vurdering Blanton's The Original:

3/5

Veldig veldig fruktig.
Se mer,

Blanton's Original

4 /5

- Farge: Kobber gult.
- Nese: Konsekvent, delikat. Korn, krydder (pepper, groove), og sitrusfrukter (oransje).
- Smak: Full, kremaktig. Hevet vanilje karamell notater. Moden frukt og berusende blomster. Myke krydder.
- Finish: Lang og krydret (fedd). Noter av stjerneanis og mentholated friskhet.
- Blanton var den første noensinne Enkelt Barrel Bourbon i verden, og det satt standarder for andre å følge. Dette fantastiske produktet ble oppkalt etter den avdøde oberst Albert Bacon Blanton (1881-1959), som klarte det største destilleriet i sin tid. Det var under denne tiden at han skapte en helt spesiell og begrenset tilbud av bourbon, som han håndplukket og lagres i det som nå er kjent som den berømte Warehouse H. Blanton's Original Enkelt Barrel Bourbon er alderen i en ny amerikansk eik fat for at minst 8 år, i motsetning til de fleste andre, aldri blandet med noe annet bourbon.
- Når en tønne er antatt å ha nådd sitt optimale alder, blir det beregnet fra Master Distiller og et panel av profesjonelle smakere. Det er ingen margin for feil, fordi det ikke er noen måte å kompensere for smaken ved blanding med en hvilken som helst annen væske. Fat som har blitt valgt deretter dumpet og flasker. Fra begynnelse til slutt, er å lage Blanton er en arbeidskrevende prosess. Korn: Blanton er er laget ved hjelp av fineste Kentucky og Indiana mais, valgt rug, og overlegen maltet bygg.
- Korn må nøye frest (knust) til nøyaktig riktig spesifikasjoner.
- Den malte korn tilsettes til trykkokeren med Kentucky kalkstein vann. Når kornet og kalkstein vannet nå riktig temperatur, er det på tide å legge rug og byggmalt, som bryter ned stivelse til sukker.
- gjær tilsettes etter at mos er avkjølt. Blanton-tallet, på dette punktet, gjennomgår en naturlig gjæring som varer fra tre til fem dager og blir øl.
- Dette ølet er overført til et fortsatt. Dampen som pumpes fra bunnen av fortsatt samvirker med fallende øl, og skaper et alkoholrike damp. Dampen kondenseres og ledes gjennom et andre fortsatt, kjent som dobleren, for å frembringe en krystallklar væske.
- Væsken anbringes i nye forkullede, jomfruelige hvit eik fat. Å bli kalt Bourbon, må den oppfylle følgende spesifikasjoner: 1. lagres i nye forkullede eikefat 2. oppbevares i minst to år (hvis mindre enn to år skal det gi på etiketten) 3. Kan ikke ha farge eller smak som er lagt 4. fat kan brukes kun en gang (mest brukte fat selges til limbånd eller andre ikke-bourbon malers).
- Disse fulle fat nå veier 500-pluss pounds, er plassert i århundre gamle lageret H og venstre for seks til åtte, men ikke mer enn ti, år. Bare Master Distiller kan fortelle rett tid for å bringe Blanton er ute av lageret for dumping.
- Når Master Distiller velger fat, de er brakt til tapping huset for å være flaske. Blanton har den mest arbeidskrevende tapping linje i bourbon virksomhet. Prosessen er alt for hånd: hånd fylt, forseglet hånd (propp og voks), og hånd-påført etikett, hånd nummerert (hver flaske).
Se mer
,

Blanton's Original

4 /5

en av de mest prisbelønte bourbon bourbon og mest respekterte konkurranser de siste årene.
gir en moderat søthet (vanilje og Carmello) med en godt balansert naturlige friskhet tilbys av krydder (pepper og mynte) som er identifisert både i munnen som lukter.
Utmerket whisky å smake veldig rolig.
må-prøve.
Se mer
,

ottimo single barrel

4 /5

SMAKS NOTATER AV Blanton Bourbon Single Barrel Cask:

 • Farge: kobberrøde.
 • Lukt: Elegant og kraftig aroma.
 • Smak: krydret, kremet, frisk, fyldig, en endelig ekstremt lang, krydret og forfriskende.

PRODUSENT: Blanton-tallet.

LAND: USA.

Se mer
,

Andre produkter fra samme destilleri