Brennevin

Vis alle produkter i Brennevin

Det finnes ulike typer brennevin, som whisky, vodka, gin, rum ... at nesten alle av oss kjenner og har smakt, men hva er egentlig en ånd?

Spirits er drikkevarer som omfattes i utarbeidelsen til en destillasjon prosess. Destillasjon og fordampning er to svært lignende prosesser som kan brukes til å separere to elementer. Varm opp blandingen til den begynner å fordampe:

  • Hvis vi holder elementet som ikke fordamper, blir prosessen kalt fordampning (for eksempel når sjøvann fordamper og får salt).
  • Hvis vi holder elementet fordampet, utvikler vi en ånd.

Å utvikle ånder det første vi gjør er oppbløtes produktet du ønsker å destillere med vann og la gjære (som med vin, slår sukker av produktet til alkohol). Når produsert alkohol, bør det være atskilt fra vannet.

Som alkohol begynner å fordampe ved 172 ° C, mens vannet gjør ved 212 ° C, er den alkohol de første damper. Disse damper føres til en annen beholder, der, når de avkjøles, de kondenseres og vende tilbake til sin flytende form.

Det første resultatet vil bli en destillasjon av 10 alkohol grader, fordi det vil være bland med litt vann, så du må gjenta destillasjon to eller tre ganger for å få en brennevin mellom 40 º og 50 º av alkohol, som de mest kjente drikker ofte har.

Forskjellen mellom de ulike ånd vil være opprinnelsen til det destillerte alkohol, alkoholen smakstilsetning med andre produkter, den type vann som brukes, eller en ytterligere aldring i trefat.

Kjøp Brennevin på nettet.

Se mer

Drinks&Co anbefaler

Filtre

På salg

Brennevin: Bestselgere

vis alle

Brennevin: Bestselgere - Whisky

vis alle

Brennevin: Bestselgere - Gin

vis alle

Brennevin: Bestselgere - Vodka

vis alle

Brennevin: Bestselgere - Alkohol og creme

vis alle