Il Poggione Brunello di Montalcino Riserva Paganelli 2010

Il Poggione (Brunello Di Montalcino)

RP98+

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.005,72kr + 129,15kr Frakt (3 - 4 dager)

1.005,72kr/enhet

Frakt: XXL Wines (France)

kr You will receive 1.25 points for each unit bought

Det er bare 1 enheter igjen!

Il Poggione produserer Il Poggione Brunello di Montalcino Riserva Paganelli 2010 (1.005,72kr), en rødevin fra distriktet Brunello Di Montalcino laget av råvarer fra 2010 med et alkoholinnhold på 15º.

Spesifikasjoner · Il Poggione Brunello di Montalcino Riserva Paganelli

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2010 Andre årganger
Betegnelse:Brunello Di Montalcino (Toscana,Italia)
Vinprodusent: Il Poggione
Volum: 75cl
Resultat: RP98+
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 15

Beskrivelse · Il Poggione

Il Poggione Brunello di Montalcino Riserva Paganelli 2010

Produsent: Il Poggione

Betegnelse: Brunello Di Montalcino

Il Poggione

Kjøp VinerIl Poggione:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    0
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Il Poggione Brunello di Montalcino Riserva Paganelli 2012

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Il Poggione Paganelli Riserva Brunello di Montalcino 2012
Generasjon etter generasjon, ble mange ressurser brukt på forskning for kvalitet, klonal valg, vinproduksjon og aldring teknikker, og også ved å bygge en moderne vingård for standarder på den tiden. Il Poggione var en av de første vinprodusenter å markeds Brunello di Montalcino vin så tidlig som på 1900-tallet, og en av grunnleggerne av den Brunello di Montalcino Consortium. Etter mer enn et århundre, er Lavinio Franceschi arbeid fortsatt et grunnleggende referansepunkt for hans etterfølgere, Leopoldo og Livia, som fortsetter å utvikle virksomheten med det samme engasjement og utrettelige lidenskap, som kombinerer de gamle ferdighetene til vinproduksjon håndverk og tradisjon med den nyeste og mest innovative teknikker.