Deutz Brut Classic Magnum

Deutz (Champagne)

RP90WS90HDV1RVF15B+D16.5

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

683,39kr + 85,56kr Frakt (6 - 12 dager)

683,39kr/enhet

Frakt: Brut de champ (France)

kr You will receive 0.85 points for each unit bought

Deutz fremstiller Deutz Brut Classic Magnum (683,39kr), en musserende vin fra Champagne med utvalgte druer av typen pinot noir, pinot meunier og chardonnay og den har et alkoholinnhold på 12º. Et smakfullt forslag er å kombinere Deutz Brut Classic Magnum med hvitt kjøtt og fisk. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng og har blitt vurdert til robert parker-poeng: 90 og wine spectator-poeng: 90.

Spesifikasjoner · Deutz Brut Classic

Type Vin: Vin musserende vin
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Deutz
Volum: 150cl Andre volumer
Resultat: RP90WS90HDV1RVF15B+D16.5
Druer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Paring: forretterkjøttfiskhvitt kjøtt
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Konsumstemperatur: 8-10
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Deutz

Deutz Brut Classic Magnum (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Å ha: Deutz Brut Classic Magnum er dyp gyllen farge og viser veldig fine bobler
 • Nese: Nesa er svært uttrykksfulle bukett, først avslører floral notater (hagtorn, blomster bank) så aromaer av toast, marsipan og moden frukt (mazana, pære)
 • Munn: Mouth friskhet Chardonnay, Pinot greasiness og elegante vinosity kollegaer. Aromaer er godt smeltet og konsistensen er silkemyk

SAMMENKOBLING: Ideell når forrett, fisk og hvitt kjøtt

 • OPPBEVARING: smak fra nå eller til og med lov til alder 3 år i kjelleren

GRAD AV ALKOHOL: 9 ° C

DRUER: Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

VINGÅRD: Deutz

Deutz

Kjøp VinerDeutz:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Deutz Brut Classic Magnum

Publisert klokka 15.57

4/5

Deutz Brut Classic Magnum

Cuvee: Classic - Frankrike - Deutz - Volum: 12 - Apogee: Fra en gave - Avtale (r): Aperitif Crustacean Rabbit med epler

Flere anmeldelser av Deutz Brut Classic Magnum

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

- Den Brut Classic er en definitiv ikke årgang blanding, med like andeler av Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier rundet av med en høy andel (20 - 40%) av reserveviner.
- Resulterer i et vakkert ren, elegant vin, med en forfriskende Lemony aroma og en delikat mousse. Tørr og med mye substans.

Publisert klokka 12.54

4 /5

SMAKS NOTATER AV Deutz Brut Magnum:
- Visning: glitrende gull, et fint kjede av bobler.
- Nese: honeyed inntrykk, akasie blomster, konfekt, rødbrun og brioche.
- Munn: frisk, fruktig og strukturert.

BENEVNELSE: Champagne.

DRUER: Pinot Noir 38% Pinot Meunier 32% Chardonnay 30%.

SAMMENKOBLING: hvitt kjøtt, lite skalldyr, skinke, fisk.

ALKOHOL: 12%

Publisert klokka 04.34

4 /5

Champagne Deutz Brut Classic er født i vinmarkene ligger i Ay, kjent Grand Cru i hjertet av AOC Champagne. Den er produsert med en tradisjonell blanding av Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, oppsamlet og valgt bare for hånd. Etter den klassiske vinification prosesser, er det anordnet en liten tilsetning av reserveviner, som følger musserende vin for gjæring i flasken, i henhold til tradisjonell metode, med påfølgende aldring på gjær. Champagne Deutz Brut Classic er karakterisert ved en intens halm gul farge og lys, og en fin og vedvarende. Nesen åpner med elegante hint av gule blomster, beriket med karakteristiske aromaer av toast og moden frukt. Ganen er frisk og livlig, godt balansert. Utmerket som aperitiff, er det ideelt å følge retter av fisk og hvitt kjøtt.

Publisert klokka 04.22

4 /5

Merke: DEUTZ | Land: Frankrike | champagne | Type: Hvite viner | Volum: 150cl | Appellation: Champagne | Skole Drikker: 12. 0% / vol. | Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig

Publisert klokka 05.18

4 /5

- Den Brut Classic er en definitiv ikke årgang blanding, med like andeler av Chardonnay, Pinot Noir og Pinot Meunier rundet av med en høy andel (20 - 40%) av reserveviner.
- Resulterer i et vakkert ren, elegant vin, med en forfriskende Lemony aroma og en delikat mousse. Tørr og med mye substans.

Publisert klokka 15.41

4 /5

Champagne Deutz Brut er en fyldig vin med godt integrert aromaer og en silkeaktig tekstur. Denne vinen er rund med en intens fruktig ettersmak.

Publisert klokka 05.02

4 /5

Konvensjonell olje Deutz er et sikkert kort. ??

Publisert klokka 15.05

4 /5

Deutz huset ble grunnlagt av William Deutz og Hubert Gelder i 1838. Det forble i familien frem til 1993, på grunn av krisen i begynnelsen av 90-tallet, ble Rouzaud familien majoritetseier, men uten endre stilen. Fame av denne eksepsjonelle hjem er etablert gjennom utvikling av tette viner. Takket være den magiske landet Ay, klarer Deutz å eksistere vinosity noen ganger litt tung Pinot Noir med ekte finesse takket være en klok tillegg av chardonnay. La Maison Deutz vedtatt en rasjonell produksjon politikk og begrense utbytte til fordel for best mulig kvalitet, som tillot aksept av en ekte "style Deutz", verdsatt over hele verden og forbedret ved selektiv distribusjon . Eleganse, utmerkelse og raffinement, meislet vin for kjennere.

Publisert klokka 05.11

4 /5

Tasting Notes> Den kjolen, en ganske jevn gull, nåtid beading med stor finesse - signering Deutz - karakteristisk for viner som har dratt nytte av lang modning på lees. > Den uttrykksfulle bukett avslører første typen floral notater (hagtorn, hvite blomster ...) Og ristet brød smaker, marsipan og moden frukt (pære, eple ...)> The munnen kombinerer friskhet av Chardonnay, creaminess Black inot souplessse Pinot Meunier i en elegant vinous> smakene er godt blandet og tekstur, soyeurse. > Vinen er avrundet i enden av bocuhe på en svært fruktig notat persisitante. Sammensetning av cuvée Brut Classic er frukten av flere års assembalge venddange. Hvert år, blir en viss andel av reserveviner (20 til 40%) innlemmes i vin for å sikre konsistens, kompleksitet og kjennetegn ved husets stil. Harmonien i Gross Classsic er kvaliteten på druene (97% i omfanget av crus), al utvalg av viner (20 til 30), alle fra Marne og riktig balanse mellom de tre varianter av Champagne gradns : Sort Pinot, Pinot Meunier og Chardonnay, en tredjedel av hvert. Harmony vin og mat dette veldig klassisk og sjarmerende champagne er den mest eklektiske av Deutz-serien. ideell aperitiff, kan det eskortere fisk i saus (laks, piggvar, St. Peter), inkludert fjørfe og hvitt kjøtt. Grunnlagt i 1838 av to vinhandlere opprinnelse i Aachen, William Deutz og Pierre-Hubert Gelder, er dette huset basert i Ay - en felles klassifisert Grand Cru, favorisert av sin rikelig åsside mot sør og omdømmet til drue, Pinot Noir. I dag er saken basert på en tilførsel på 200 hektar i hjertet av vingården, i en radius på 30 km rundt Ay. Long forble familien, er hun nå i fanget av Roederer Group. Fra tretti til førti forskjellige viner, samler sin rå Classic alle stemmer og maksimal score, som er sjeldne og en sann ytelse for grov uten år. De tre varianter av vingården, samlet av tredjeparter, er på opprinnelsen til denne delikate champagne. Smakere prise sin komplekse palett, dominert av hvite frukter og frisk sitrus (lime, grapefrukt) av diverse mandel nøkler. En harmonisk flaske uforlignelige finesse, som kan føre til en aperitiff og avslutte med skalldyr. Den Hachette vinguide 2013 veldig ren og mineral nese, avslører etter kritt fin sitrus notater, floral, rett munn, slank, men omsluttende kombinere sann nervøsitet i en fløyelsaktig og full body. Grand brutto! 17/20 Den Bettane og Desseauve Guide des Vins de France 2013 montering pinotant, tett tekstur med en svak tannic korn. En balansert og velsmakende lenger preget av sin glatthet og sin retro-luktesans bringebær. For en aperitiff. 15/20 La Revue du Vin de France No. 567 - Desember 2012 / januar 2013 Nøyaktig, fruktig, intens, høyre, på den siste mineral, ikke en unse av tyngde, stor stil. 17/20 Den Bettane og Desseauve Guide av de beste vinene i Frankrike 2014

Publisert klokka 08.36

4 /5

Dette brut champagne er myk og saftig mousse kompleksitet og eleganse
Se flere anmeldelser av Deutz Brut Classic Magnum »

Summen av vurderinger

(16 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  16
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 16 kommentarer »