Dom Perignon Vintage 2000

Dom Pérignon (Champagne)

Kan ikke kjøpe Dom Perignon Vintage 2000 på dette tidspunktet.

Fra produsenten Dom Pérignon har vi Dom Perignon Vintage 2000 , det er en musserende vin Champagne med de beste råvarene fra druen pinot noir og chardonnay fra 2000 og med alkoholinnhold på 12.5º. For å kombinere med Dom Perignon Vintage 2000 anbefaler vi foie og myk ost. En musserende vin stemt til 3,3 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og det er enighet i faglige artikler og utgivelser at den skårer robert parker-poeng: 94 og wine spectator-poeng: 91.

Spesifikasjoner · Dom Perignon Vintage

Type Vin: Vin musserende vin
Vintage: 2000 Andre årganger
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Dom Pérignon
Volum: 75cl Andre volumer
Resultat: RP94Parker GuideWS91Wine Spectator Guide
Druer : Chardonnay, Pinot Noir
Paring: forretterkjøttsjømatostPaté eller foie grashvitt kjøttkrabbehummermyk ostfoie
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Konsumstemperatur: 10-12
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Dom Pérignon

Dom Perignon Vintage 2000 (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Moet & Chandon Dom Perignon Brut 2000 viser en gyllen farge med grønne fargetoner.
 • Nese: Den første nese, frisk, klar og fast, avslører en original, grønnsaker, vann univers der hvit pepper og gardenia mix. Løpetiden tilbys da med sødme og lys før vi kan føle hans bøyninger torv.
 • Munn: Angrepet kommer direkte, forspill til en grad som blir emparrarse vellystig ser ut som en creeper. Den anis og tørket ingefær notater gli over huden av frukt (pære og mango) mer følbar enn kjøttfulle. Finishen er strukket og rolig, rolig, moden, diffus.

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

VINGÅRD: Moët & Chandon

Dom Pérignon

Kjøp VinerDom Pérignon:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Dom Perignon Vintage 2000

Alberto Martínez Alcón

Publisert klokka 12.04

4.5/5

Dom Pérignon Vintage 2000

Jeg var så spent på å prøve dette Dom Pérignon Vintage totusen knapt drakk. Jeg tilbrakte hele tiden lukter, ser, smaker ,. . .
Det er en veldig subtil og kompleks glitrende, må du være veldig fin nese for å beskrive alle de forskjellige aromaer. Selvfølgelig er det flott! ! !

Flere anmeldelser av Dom Perignon Vintage 2000

Albert López

Publisert klokka 17.36

0 /5

Don Perignon Vintage 2000

Jeg gleder meg til å prøve dette så godt kjent Champagne. . .
Fans Del Vino

Publisert klokka 08.02

0 /5

Cuvée Dom Perignon 2000

Alkohol: 12, 5%
Sammenkobling: Ideell for hvite fiskeretter, skalldyr, fet fisk, bakt fisk, kaviar, fjærfe, hvitt kjøtt, grønnsaker, kjøttpålegg og oster Wine.
Tasting Notes: Nesen utstråler aromaer av brioche og overraskende creaminess i munn og utholdenhet av sine små bobler.

Summen av vurderinger

(10 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  2
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

3.3/5

Basert på 10 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Dom Perignon Vintage 2006

Torma Medical Distributions Sl
Torma Medical Distributions Sl

5/5

utrolig
Anonym
Anonym

4/5

Dom Perignon vintage eksisterer bare. Bare de beste buktene de mest bemerkelsesverdige år valgt, på hele feltet. Hver vintage har sitt eget særpreg, unik, noe som reflekterer de spesielle forholdene som hans år. Ifølge Richard Geoffreoy, kjellermester Dom Perignon, "druene er aldri det samme fra år til år. Hvis en avling ikke oppfyller kriteriene for Dom Perignon, vil det ikke være vintage det året der. "Den absolutte singularitet av Dom Pérignon er født av dette engasjementet.

Dom Pérignon Vintage 2006 er ikke noe unntak fra regelen: presisjonen er ekstrem og meislet. Denne eksepsjonelle champagne avslører en slående kjole av en vakker walleye, forlater glimt av den delikate og fine bobler. Nesen utstråler vennlighet, renhet, avslører en delikat fruktig og floral bukett, forsterket med et snev av lakris. På ganen vinen avsettes gallantly på ganen, eksploderer deretter bewilderingly kompleks, før lukking på en avsluttende matte salt og iskald. Rett og slett utsøkt.

Sammenkobling: Alene
Anonym
Anonym

4/5

Dom Perignon 2006
- Nose: Umiddelbar inntrykk er av den mildhet av den rene, luftige, lyse bukett. En floral, fruktig pastell tone så utfolder seg og raskt mørkner inn kandisert frukt, moden høy og ristet notater, sammen med hint av lakris.
- Smak: Vinen er overflod - inneholdt og saftig, runde på hjertet - åpenbarer seg i munnen. Konvolutt lysbilder og strekk, og vinen blir mer kompleks og irritabel, silkier enn det er kremaktig. Hele smelter til slutt inn i en utsøkt bitterhet farget med briny smaken av sjøen
- Været i 2006 var blandet, men varm og tørr overall. Mens juli ble brennende varmt, August var usedvanlig kald og våt. Den nesten sommerlig vær i september gjorde vintage mulig ved å tørke ut noen flekker av botrytis og modning av druene langt flere enn vanlig. Høsten startet 11. september og varte i nesten fire uker.