Champagne

Henriot Brut Blanc de Blancs

75cl

RP98+ParkerWS93Wine Spectator

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrike)
Vinprodusent: Henriot
Volum: 75cl
Allergener: Inneholder Sulfites
Land: Frankrike
Type Musserende Viin: Brut
Henriot har fremstilt Henriot Brut Blanc de Blancs (446,04kr), en musserende vin fra Champagne. En musserende vin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og har mottatt robert parker-poeng: 98+ og wine spectator-poeng: 93.

Beskrivelse av Henriot Brut Blanc de Blancs

Henriot Brut Blanc de Blancs

SMAKS NOTATER:

 • Å ha: Henriot Champagne Brut Blanc de Blancs er blek gyllen, glitrende krystall med lysegrønne refleksjoner. Rikelig, fin- og vanlige bobler fizz med fin og delikat
 • Nese: Pure, konsentrert og uttrykks med blomster aromaer (kaprifol, appelsinblomst og lind), fruktige (sitron, tørket aprikos, mandel) og kaker, etterfulgt av krydret notater
 • Munn: Angrepet er dynamisk, bred og kraftig med aromaer av kjeks, lett toast, kvede og akasie honning. Den ærlige og søte enden er bygget på en svak minty notat og har en god lengde

SAMMENKOBLING: Ideell som en aperitiff

VINGÅRD: Campagne Henriot

DRUER: Chardonnay

Se mer

Points

RP98+ParkerWS93Wine Spectator

Reviews of Henriot Brut Blanc de Blancs

4

7 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Henriot Brut Blanc de Blancs:Vurdering Henriot Brut Blanc de Blancs:

4 /5

- Standard bærer av Maison Champagne Henriot sin savoir-faire, gleder Blanc de Blancs med sin forbløffende kompleksitet og lengde.
- Dette Cuvée, utrustet med god friskhet, er beundringsverdig som aperitiff og også som en ideell følgesvenn ved bordet.
-
På øyet: Sparkling, krystallinsk blek gull med små grønne høydepunkter. Rikelig livslysten, fine og jevne, med fine, delikate bobler.
- På nesen: Pure, konsentrert og uttrykksfulle, med floral (kaprifol, appelsinblomst, lind), fruktige (sitron, tørket aprikos, mandel) og bakverk aromaer, etterfulgt av krydret notater.
- På ganen: Angrepet er dynamisk, fyldig og kraftig, med aromaer av lett ristet brioche, kvede gelé og akasie honning. Den rene, delikate ferdig utvikler på en lys mentol notat og viser svært god lengde.
- Mat sammenkobling: Court-buljong av Brittany blue hummer med sitronmelisse. Fersk såle med litt saltet smør. Spar ung kanin med vill timian og Mirabelle plommer. Oppfôret kylling supreme fylt med foie gras, grenaille epler i gammel stil.
- * limitied Stock *
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård