Champagne

Laurent Perrier Brut 375ml

375ml

RP90Parker

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrike)
Vinprodusent: Laurent Perrier
Volum: 37.5cl Andre volumer
Druer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Land: Frankrike
Type Musserende Viin: Brut
Laurent Perrier har kreert Laurent Perrier Brut 375ml (293,58kr), en musserende vin fra distriktet Champagne består av druetype pinot noir, pinot meunier og chardonnay og har et alkoholinnhold på 12º. En musserende vin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og sektorens tidskrifter har vurdert den til robert parker-poeng: 90.

Beskrivelse av Laurent Perrier Brut 375ml

Laurent Perrier Brut 375ml (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

Pale gull. Fin og vedvarende bobler. Delikat, frisk, veldig kompleks. Noter av sitrus og hvite frukter. Førsteinntrykket er frisk og lett på samme tid. Vinen er rund, uttrykksfulle og gradvis utvikler seg til frukt aromaer. God balanse.

Se mer

Points

RP90Parker

Reviews of Laurent Perrier Brut 375ml

4

5 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  5
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Laurent Perrier Brut 375ml:Vurdering Laurent Perrier Brut 375ml:

4 /5

og vedvarende blek gull farge. En delikat nese og balansert friskhet. floral notater kommer sammen i en deilig harmoni. Mildhet, finesse og friskhet er kombinert for å oppnå en bemerkelsesverdig balanse, i en rekke av stadig skiftende opplevelser av smak og en lang og tilfredsstillende finish.
Balansert, frisk, fine ..., med bare 12 g / l av tilsatt sukker.
Se mer
,

Laurent-Perrier Brut

4 /5

The House of Laurent-Perrier ble etablert i 1812 og ligger i hjertet av Champagne-regionen i Tours-sur-Marne, Frankrike. Eies av Nonancourt familien, er det fortsatt det største uavhengige Grande Marque Champagne House. Laurent-Perrier kan tilby en Champagne for hvert øyeblikk, en vin for enhver form for nytelse. Nøye utvalg av druer, full oppmerksomhet til alle faser av vinproduksjon prosess og aldring av hver vin, i henhold til sine behov, er forutsetninger for utvikling av individuell karakter av hver vin. Laurent-Perriers s internasjonale omdømme har vært kvalitet ledet sine champagner som tilbyr eleganse og stil gjennom sin varierte og imponerende utvalg. Druer: 45% Chardonnay, 40% Pinot Noir og 15% Pinot MeunierRegion: Frankrike / Champagne AOCNotes: blek gylden gule, delikate og komplekse sitrusnoter i buketten, bekreftet på ganen av full smak med mye frukt, etterfulgt av noen biscuity smaker, god balanse og god lengde. Serve: På 8-12c som den perfekte all round aperetif eller med raffinerte fiskeretter eller lette sjømat. ABV: 12% Passer for VegetariansAvailable i 12 x 375ml Cases
Se mer
,

4 /5

I 1881 kjellermester Eugène Laurent arvet Alphonse Pierlot Champagne hus og gikk på å kjøpe vinstokker i de aller beste Terroir av Bouzy, Tours-sur-Marne og Ambonnay, graving 800 meter fra kjellere Tours-sur-Marne er en pittoresk landsby ideell beliggenhet ved krysset av th ...
- Laurent Perrier:
Friskhet, eleganse og balanse, de definerende kvaliteter av området, er vist frem i Brut L-P år etter år.
På grunn av en høy andel av Chardonnay i blandingen dette har en herlig letthet for berøring.
- Sammenkobling:
Den ideelle aperitiff, men også utmerket gjennom hele måltidet spesielt med fisk og sjømat.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård