R de Ruinart Magnum

Ruinart (Champagne)

RP88WS87RVF14B+D16

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

990,11kr + 85,56kr Frakt (6 - 12 dager)

990,11kr/enhet

Frakt: Brut de champ (France)

kr You will receive 1.23 points for each unit bought

Ruinart tilbyr R de Ruinart Magnum (990,11kr), en musserende vin fremstilt i distriktet Champagne med utvalgte druer av typen pinot meunier, chardonnay og pinot noir med et alkoholinnhold på 12º. R de Ruinart Magnum kan kombineres med fugler og risotto. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har blitt vurdert til robert parker-poeng: 88 og wine spectator-poeng: 87 av tidskrifter og artikler.

Spesifikasjoner · R de Ruinart

Type Vin: Vin musserende vin
Andre Årganger: Vis
2007 og 2006
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Ruinart
Volum: 150cl Andre volumer
Resultat: RP88WS87RVF14B+D16
Druer : Pinot Noir (50%), Chardonnay (40%), Pinot Meunier (10%)
Paring: kjøttfiskrissjømatrisottofugler
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Konsumstemperatur: 10-12
Type Musserende Viin: Brut
W&S Magazine Poeng: 88
Se mer »

Beskrivelse · Ruinart

R de Ruinart Magnum (Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier)

SMAKS NOTATER:

 • Å ha: R de Ruinart Magnum er veldig brillanteAmarillo gyllen gul gull, strålende. Fin og vedvarende bobler langs overflaten.
 • Nese: Vist delikat nese med god intensitet, understreker friskhet og overvekt av fruktige aromaer (pærer).
 • Munn: Den støter i munnen er balansert. Robuste og holdbare, fyldig og moden frukt aromaer. Nice dvelende finish.

TEMPERATUR: 8 ° C

SAMMENKOBLING: Baked hvit fisk, ost Maroilles Cheese Coulommiers

GRAD AV ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Champagne Ruinart

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

Ruinart

Gjennom århundrene har Ruinart dyrket fortreffelighet som en livsstil. Nicolas Ruinart suksessive arvinger har plassert kvalitet, autentisitet og eleganse i hjertet av produksjonen av champagne. Dermed er drømmer foreviget Thierry Ruinart Dom, den viktigste inspirasjonen bak kunsten behandlingen...

Kjøp VinerRuinart:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om R de Ruinart Magnum

Publisert klokka 18.04

4/5

R de Ruinart Magnum

Den Ruinart Brut Champagne er etiketten for angrep av "pluss ancienne maison de Champagne." Dette Brut sans année har flere årsaker av interesse som går utover den enkle absolutt kvalitet garantert av den historiske tradisjonen av den franske motehuset: ikke anløpe den røde tråden med den hvite drue, viser det evne til motehuset selv når enheten er Pinot Noir til å bli hovedpersonen. Siden duften av Ruinart Brut Champagne Dette beviser rik, vel det spilles på en tomt på frukt, honning, floral kvaliteter og mineralske toner. Bare mineralske toner gjør det fører til smak, til poenget med å lage en Champagne spent og dynamisk. Champagne Ruinart Brut fortsatt balansert, frisk og dynamisk, samt det franske motehuset har alltid vært vant til å se hans vakre Champagne. Han bekrefter Ruinart maison i stand til å føde store Champagne, balansert og rik på smaker og aromaer: en tradisjon at hvert år alltid klarer å vokse i kvalitet og ytelse. Farge: Gul med gylne høydepunkter og kontinuerlig perlage og elegant Aroma: Tips for frisk frukt, spesielt pære, eple og aprikos, ledsaget av hasselnøtt notater av ferske mandler Smak: Balansert, myk, rund og kjøttfulle, frisk og elegant, med hyggelige sitrus avkastning. Vol. 12% Serve ved: 8 ° - 10 ° C

Flere anmeldelser av R de Ruinart Magnum

Publisert klokka 20.05

4 /5

R de Ruinart Coffret Magnum

Delikate dufter av gjær og bakeri. Behagelig, kraftig , varm i munnen.
Verdien er uslåelig.

Publisert klokka 12.11

4 /5

SMAKS NOTATER AV Ruinart Brut Magnum:
- Visning: gule, gylne refleksjoner.
- Nese: fin og fruktige aromaer av pære hvitt kjøtt og nøtter (hasselnøtt, mandel), deretter notater av hvite blomster, dufter av bakverk og brioche smør.
- Munn: dominerende friskhet, harmoni kontakt med rundhet og vedvarende lengde.

BENEVNELSE: Champagne.
Vineyard: Ruinart
DRUER: 50% Pinot Noir, 40% Chardonnay, Pinot meunier 10%.

ALKOHOL: 12%

Publisert klokka 11.58

4 /5

Resultat av et perfekt balansert sammenstilling, årgang 'R' de Ruinart er et herlig avkjølt champagne. Rik og kompleks, det tar oss inn i Ruinart universet kravet hjem, renhet og finesse ... en smak "Ruinart" uforglemmelig! Presentert i en gaveeske, understreker magnum utgivelsen merkeidentitet med sin karakteristiske flasken. Den eldste champagne huset har blitt en referanse av eleganse. Magnum bekrefter bare sin suksess.

Publisert klokka 05.00

4 /5

Opprinnelsesbetegnelse: Champagne AOC
Tid til å smake det: Viktige anledninger
FORBRUK IDEAL: 2014/2017
TEMPERATUR: 6/8 ° C
Sammenkobling: sjømat forretter og pasta eller ris retter
Druer: 57% Pinot Noir, 40% Chardonnay, Pinot Meunier 3%
ALKOHOL: 12%
AV garvesyre RATING: 9/10
Motstandere: forretter og sjømat
Tid til å smake det: gode kjøp

Publisert klokka 13.17

4 /5

SMAKER:
- Vis: En strålende og gjennomsiktig gul med gull høydepunkter. Vakker glans, er spenningen støttes med en sterk tilstedeværelse ledning
- Nese: Den første nese enden og frisk, fruktig, full av hvite frukt notater (pære, eple rennet), aprikos og hasselnøtter og ferske mandler. Noen floral og krydret notater bringe en kompleks supplement. Den andre Nesen avslører en vakker lukte intensitet på en brioche og kjeks bakgrunn
- Mouth: Angrip veldig ærlig munnen. En balansert vin, runde og kjøttfulle nok til å angripe med moden frukt (greengage og nektarin). Finishen er lang, godt integrert dosering gir vei til en karakteristisk friskhet av Chardonnay, veldig til stede i forsamlingen.

The House of Champagne Ruinart er den eldste Champagne huset fortsatt aktiv fordi dens begynnelse daterer seg tilbake til 1729. Et sikkert kort. Dette berømte huset innser et arbeid av håndverk. Fokus på kvalitet, ikke kvantitet, er dens brutto et vakkert uttrykk for chardonnay. Rund og luft, kaller Ruinart Brut når som helst på dagen!
En perfekt champagne for cocktails i alle situasjoner, som også kan brukes som innspill på småretter og fine som posjerte østers, coquilles Saint Jacques a la plancha eller hovedrett med såle meunière. Det kan også følge lokale oster med kort modning, som en kremet Chaource eller Langres.

Publisert klokka 15.05

4 /5

Født i 1729, er Ruinart den første champagne hus. Den Chardonnay druen er sjelen av Maison Ruinart. Dets, druer hovedsakelig fra Côte des Blancs og Montagne de Reims ligger i hjertet av alle sine viner. Av stor aromatiske, livlig friskhet, rene, lyse, er det tråden for alle menighetene i huset. "Smak Ruinart" er gjenkjennelig
i sin intensitet og eleganse. Det er disse egenskapene som gir Ruinart smak personlighet til side og sjeldne.

Publisert klokka 05.11

4 /5

Ruinart Brut Magnum

Lekkasje, slank, gourmet forrett og en strålende dimensjon. Nesten perfekt! 17/20 Den Bettane og Desseauve Guide des Vins de France 2013 fruktig, slank, fleksibel gourmet forrett og en strålende dimensjon. Nesten perfekt! 16/20 Guide Bettane og Desseauve av de beste vinene i Frankrike 2014

Publisert klokka 15.52

4 /5

Ruinart Brut Magnum

Chardonnay druen har vært og fortsetter å være hjertet av Ruinart Champagne Ruinart er den eldste Champagne House. Den ble grunnlagt i 1729 i Reims. Det var året etter en kongelig resolusjon, som tillot musserende viner som skal sendes i kurver på 50 til 100 flasker. Før denne resolusjon, viner måtte sendes på fat, som ikke var egnet for musserende viner. Sakte modnet for opptil tre år før den er testet av Cellar mastersmaksløkene, er resultatet tørr og delikat på nesen, viser de vanlige egenskapene forbundet med en Chardonnay-tung Champagne. Hvite blomster og frukt notater team med den friske smaken av bakverk og brioche å skape en av de mest karakteristiske smak rundt. Leveres i produsentens presentasjon boks.

Publisert klokka 08.32

4 /5

R de Ruinart Brut Magnum

Nese: fin og fruktig. Det hevder aromaer av pære med rettferdig kjøtt og nøtter - hasselnøtter, mandler. Og notater av hvite blomster, eskortert av aromaer av kaker og smurte brioche. I munnen, i sin dominerende friskhet, det kombinerer harmonisk taktile rundhet og vedvarende lengde.

Publisert klokka 04.54

4 /5

R de Ruinart Syears Étui Magnum

Oppskalere champagne.
Se flere anmeldelser av R de Ruinart Magnum »

Summen av vurderinger

(13 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  13
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 13 kommentarer »