Ruinart Brut Rosé

Ruinart (Champagne)

RP89WS92HDV1RVF14.5B+D16.5

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

636,79kr + 53,27kr Frakt (8 dager)

636,79kr/enhet

Frakt: GrauOnline (Spain)

kr You will receive 0.79 points for each unit bought

Ruinart har kreert Ruinart Brut Rosé (636,79kr), en musserende vin fra distriktet Champagne med chardonnay og pinot noir og har et alkoholinnhold på 13º. Ruinart Brut Rosé kan kombineres med magret og and. En musserende vin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co den har også oppnådd følgende poeng: robert parker-poeng: 89 og wine spectator-poeng: 92.
You will like to know that...

Spesifikasjoner · Ruinart Brut Rosé

Type Vin: Vin musserende vin
Musserendevin farge: Rose
Andre Årganger: Vis
2000 og 1990
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Ruinart
Volum: 75cl Andre volumer
Resultat: RP89WS92HDV1RVF14.5B+D16.5
Druer : Pinot Noir (55%), Chardonnay
Paring: fisksjømatandmagret
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Konsumstemperatur: 8-10
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Ruinart

Ruinart Brut Rosé (Pinot Noir og Chardonnay)

Tasting Notes:

 • Vis: rosenblad, delikat, lys oransje refleksjoner. levende og lette bobler, vedvarende ledningen.
 • Nese: subtil, friske, noter av eksotiske frukter, bær, rosa, Granada, kompleks, intens, merket nærvær av primære aromaer.
 • Smak: fullt inngang, søt livslysten, rund, frisk, glad, elegant, med hint av mynte og aranja.

Opprinnelsesbetegnelse: Champagne

Vineyard: Ruinart

Druer: Chardonnay, Pinot Noir,

FORBEREDELSE: blanding av Chardonnay og Pinot Noir (Premiers Crus for det meste) og 20% ​​-25% av reserveviner fra tidligere årganger to.

Vin sammenkobling: Fisk, sik, blå fisk, sjømat, hovedretter, desserter, snacks, ost.

TEMPERATUR: 8-10 ° C

Alkoholinnhold: 13%

Ruinart

Gjennom århundrene har Ruinart dyrket fortreffelighet som en livsstil. Nicolas Ruinart suksessive arvinger har plassert kvalitet, autentisitet og eleganse i hjertet av produksjonen av champagne. Dermed er drømmer foreviget Thierry Ruinart Dom, den viktigste inspirasjonen bak kunsten behandlingen...

Kjøp VinerRuinart:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Ruinart Brut Rosé

Publisert klokka 09.29

4/5

Ruinart Brut Rosé

Ruinart Brut Rosé Champagne. Ruinart Brut Rosé Champagne er en musserende vin. Ruinart vingård kommer fra og tilhører opprinnelsesbetegnelse Champagne (Frankrike). Den er laget med druer Pinot Noir og Chardonnay. Granada viser en rosa farge med oransje refleksjoner. Dens aroma er intens, med noter av eksotiske frukter, røde frukter og floral notater. Ganen har en kraftig inngang med røde frukt notater. Finishen er vedvarende og velbalansert. Det anbefales å nyte champagne med andalusisk gazpacho, sashimi laks eller tunfisk, biff carpaccio, andebryst og røde fruktdesserter. Serveringstemperatur: betjener mellom 8 og 9 ° C. Den har en alkoholstyrke på 13º. Hvis du har spørsmål når du kjøper Champagne Ruinart Brut Rosé, ta kontakt med vinkelner av vår online vinbutikk og vil råde deg uten forpliktelser.

Flere anmeldelser av Ruinart Brut Rosé

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

- Ruinart Rose, som med alle Ruinart champagne, er laget med en høy andel av Chardonnay gir stor finesse og eleganse - så karakteristisk for Ruinart champagne.
- Presentert i en elegant 18-tallet stil flaske, avslører dette champagne slikt frisk, særpreget, rose petal rosa farge. Å bli servert som en aperitiff, etterfulgt av fjærfe, hvitt kjøtt.
- En blanding av 45% Premier CRU Chardonnay og 55% Premier CRU Pinot Noir, hvorav 18% er vinified i rødt.
- av oransje-gul utseende, rose petal farge. Veldig fine, rikelig og vedvarende langvarig bobler. En veldig fin nese, subtil og fruktig: små røde bær som rips og bjørnebær. En veldig intens vin.
- En kraftig smak, og godt balansert gane. En fin, glatt og smidig vin med dufter av Morello kirsebær. En relativt lang finish.
Anonym

Publisert klokka 16.12

5 /5

Ruinart Champagne Rosé

Perfekt!

Publisert klokka 13.20

4 /5

SMAKS NOTATER:
- Visning: Dom Ruinart Rosé er kledd i en nydelig rosa farge med subtile blinker av gyllen rav og kobber.
- Nese: Spicy aromaer av tørkede røde frukter, appelsinskall og toast med smør, med en myk floral undertone.
- Munn: Ganen tilbyr røykfylt smaker, ekspansive kandiserte jordbær og sitrus, samt forslag rosa pille, brioche og jod. Ferdig røykfylt, krydret og svært lang, med utmerket klarhet og et ekko av saftige røde bær

DRUER: Chardonnay 84% og Pinot Noir16%.
VINGÅRD: Champagne Ruinart

Publisert klokka 08.58

4 /5

SMAKS NOTATER AV Ruinart Brut Rosé:
- Visning: som korall rosa gull, veldig fine bobler og en fin og vedvarende rosenkrans.
- Nese: fin, subtil og frisk, nyklipt kirsebær og røde bær.
- Munn: god oppføring, balansert med god friskhet, god vin, fin, myk, rund og silkeaktig, med intense og deilige dufter av røde frukter og søte krydder, et hint av mint slutt.

BENEVNELSE: Champagne.
 
DRUER: 45% Chardonnay, 55% Pinot Noir.

SAMMENKOBLING: andalusisk gazpacho og laks sashimi, suppe røde frukter.
TEMPERATUR: 8 °C
ALKOHOL: 12%

Publisert klokka 15.57

4 /5

Frankrike - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten av hvite og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinification: Tradisjonell. Alkoholgjæringen i rustfrie ståltanker. Dosering 6 g per liter. - Volum: 12 - Apogee: En drikke i dag - Tjeneste: 8 - avtale (r): Aperitif Beef carpaccio hummer gitter bringebær

Publisert klokka 04.46

4 /5

Ruinart Brut

Delikatesse og eleganse preger denne R rosa Ruinart. Dens lys laks farge med oransje refleksjoner er stemningsfull av sin søte natur og friskhet vil gjøre deg smelte. Som alle champagner Ruinart, er Ruinart Rosé laget med en svært høy andel av viner fra Chardonnay, som gir den finesse og eleganse så karakteristisk for champagner Ruinart. Sin fantas flaske, flasker kopi av det attende århundre, inneholder en vin med en nydelig petal rosa farge, frisk og ærlig.

Publisert klokka 13.51

4 /5

CHAMPAGNE Ruinart - ROSE BRUT CHAMPAGNE

Publisert klokka 13.11

4 /5

Champagne AOC rosa champagne (Frankrike) produsert av winery Ruinart champagne druer Pinot Noir og Chardonnay. Hans ideelle sammenkobling ville være med blå fisk, forretter, hvit fisk og sjømat. Du kan drikke i perfekte forhold i dag. Visning ved en temperatur mellom 4 ° C og 8 ° C i en glass skriver Cuvée Prestige for bedre smaksprøver.

Publisert klokka 14.16

4 /5

Fargen er en sart granateple rosa med meget svakt oransje refleksjoner Den glitrende, har lys livslysten en vedvarende foamThe nese er subtil og frisk, først og tilbyr en original palett av tropiske frukter (guava og Litchi) og små bær (bringebær, kirsebær og markjordbær ) i det første tilfellet Disse følges av rose og granateple noter som fullstendig komplekset, intens aromatisk profil, dominert av noe uutviklet primær aromasOn ganen angrepet

Publisert klokka 04.46

4 /5

Champagne Brut Rosé er den eleganse og friskhet av Maison Ruinart. Intens, fruktig og aromatisk, skylder denne Champagne sin elegante sensualitet til kombinasjonen av Chardonnay og Pinot Noir. Den er laget av Chardonnay druer fra Cote des Blancs og Montagne de Reims, og Pinot Noir druer av Marne dalen. Etter en manuell høsting, blir druene gjæret i rustfrie ståltanker ved kontrollert temperatur. Da vinen er alderen på bunnfall i 48 måneder. Dette Champagne Brut Rosé er preget av en delikat rosa granat, med oransje reflekser og en vedvarende perlage. Nesen åpner med en frisk og delikat bukett, preget av hint av bringebær, kirsebær og vill jordbær, beriket med hyggelige rosa blomster dufter. Ganen er fløyelsmyk, balansert og med en mild livslysten. Vinen har en balansert kropp, med en deilig og behagelig friskhet. Perfekt med forretter og retter av fisk, er det ideelt i kombinasjon med tørr bakverk og kaker.
Se flere anmeldelser av Ruinart Brut Rosé »

Summen av vurderinger

(51 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  50
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 51 kommentarer »