Ruinart Brut Rosé 375ml

Ruinart (Champagne)

RP92

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

420,48kr + 53,27kr Frakt (48t - 3 dager)

420,48kr/enhet

Frakt: Campoluz Enoteca (Spain)

kr You will receive 0.52 points for each unit bought

Ruinart er leverandøren av Ruinart Brut Rosé 375ml (420,48kr), un viner musserende vin de la DO Champagne består av druetype chardonnay og pinot noir og har et alkoholinnhold på 12.5º. En musserende vin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og den har også oppnådd robert parker-poeng: 92.

Spesifikasjoner · Ruinart Brut Rosé

Type Vin: Vin musserende vin
Musserendevin farge: Rose
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Ruinart
Volum: 37.5cl Andre volumer
Resultat: RP92
Druer : Pinot Noir (65%), Chardonnay (45%)
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Ruinart

Ruinart Brut Rosé 375ml (Pinot Noir og Chardonnay)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Pukkellaks i sikte, med veldig fine og rikelig bobler.
 • Nese: Lukter attraktiv, jordbær lollipop, kaker, gjær og røykfylt notater.
 • Munn: Boca syre, god tur, longdrink og føler er frisk. Ettersmak av røde skogsbær og gele.

 

DRUER: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier

TEMPERATUR: 4 og 8

Vin sammenkobling: Forretter, Fjærkre, Sjømat, blå fisk, hvit fisk, myke oster.

Ruinart

Gjennom århundrene har Ruinart dyrket fortreffelighet som en livsstil. Nicolas Ruinart suksessive arvinger har plassert kvalitet, autentisitet og eleganse i hjertet av produksjonen av champagne. Dermed er drømmer foreviget Thierry Ruinart Dom, den viktigste inspirasjonen bak kunsten behandlingen...

Kjøp VinerRuinart:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Ruinart Brut Rosé 375ml

Publisert klokka 08.50

4/5

Ruinart Brut Rosé 375ml

Den Ruinart Rosé er laget kun av druer fra Premier Cru vinmarker: 45% Chardonnay og 55% Pinot Noir. Den delen Pinois 18% vinified som rødvin. Etter manuell høsting druer er gjæret i temperaturregulerte rustfri ståltanker og gjennomgå biologisk syre reduksjon. Den endelige cuvée dannet av en sammenstilling av en flerhet av volumer, 20-25% er Vins reserve av de foregående 2 år vd Ruinart. Doseringen er 9 g / l. Fargen er dyp rosa. Subtil og delikat nese av røde frukter som jordbær og rips og i bakgrunnen selv noe av bjørnebær. Duften vi ser tydelig rød frukt svært rik smak! Den pent balansert smak er fin, myk og subtil. Imponerende ampulle 0. 375 ltr.

Flere anmeldelser av Ruinart Brut Rosé 375ml

Publisert klokka 05.23

4 /5

Cuvee: Rose - Frankrike - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten av hvite og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinification: Tradisjonell. - Volum: 12 - Apogee: En drink i dag - Service: 8 - Avtale (er): Aperitiff- rød mulle fileter Strawberry Dessert

Publisert klokka 18.04

4 /5

Ruinart Rosé skiller seg ut som den klassiske versjonen, for montering av Chardonnay og Pinot Noir valgt den beste CRU-ene i regionen. Ganske strukturert kan trygt støtte et fullt måltid basert på fisk, uten å ofre eleganse og finesse. Nesen er delikat, fin og frisk, med aromaer av kirsebær og Nyplukkede små røde frukter. Det avslører floral notater (rose, hagtorn) og krydret (bønne, muskat). Delikat bløt og fløyelsaktig i munnen gir en nedleggelse som kaller rosa grapefrukt. Champagne av karakter.

Publisert klokka 10.59

4 /5

Ruinart Rose 37, er 5 cl et godt eksempel på mestring av Maison Ruinart som skylder delikatesse og eleganse til den høye andelen av Premiers Crus Chardonnay fra Côte des Blancs og farge og fruktig aroma av en klok blanding av Pinot Noir Montagne de Reims av. En sublimely rose rosa, delikat iriserende med blinker av gull og koraller. En perfekt balansert vin, silkeaktig og kul på en gang.

Publisert klokka 11.35

4 /5

Navn: Champagne AOC; Lianer: 55% Pinot Noir, 45% Chardonnay; Alkohol: 12,5%; Format: 0. 375L; Ideell dekning: 2015/2018; Serveringstemperatur: 8/10 ° C; Motstandere: forretter, fisk; Moment å smake det: aperitiff, Funn av Tannico: 8/10

Publisert klokka 09.04

4 /5

- Tasting notater: Farge løk. rikelig fine bobler. God nese. Meieri, gjær, ristet med tangy urte notater og røde frukter. korrekt angrep. Frisk med god syre og litt snerpende. Gourmand. God amplitude. frisk og unctuous. Long sitronsmak og litt bitter.
- alkoholisk: 12,5 °
- Temperatur: 6 til 8 ° C
- Sammenkobling: Forretter, sjømat, fisk blå, hvit fisk, myke oster.

Publisert klokka 11.12

4 /5

Ruinart Rose Half Bottle 375ml

TESTING NOTE

MAT MATCHING NOTE

Publisert klokka 04.36

4 /5

Ruinart Champagner Rosé 375ml

Den Ruinart Rosé Champagne - her som 0375 l flaske - minner om en rose petal. Ustanselig sveve streng fin linje på de kjente og kjære perler. Den forførende nese er subtil og frisk. Sitert er av smaker av søte kirsebær, jordbær og bringebær i løpet intensivieren.Am gane fester seg utmerket, og viser god friskhet. Det er en vin med stor eleganse, fine, rund og myk med fruktig og velsmakende notater.

Publisert klokka 04.53

4 /5

SMAKER:
- Vis: Fargen er en sart rosa granat, med svært små oransje refleksjoner. Den livslysten er livlig og lett, med en vedvarende perle.
- Nese: Nesen er subtile og frisk, i første omgang som tilbyr et unikt utvalg av eksotiske frukter (guava, lychee) og små røde frukter (bringebær, kirsebær, jordbær). Rosa notater og granateple fullføre denne komplekse og intense aromatisk profil dominert av primære aromaer usofistikert.
- Smak: På ganen, er angrepet ærlig og full, vugget av en mild livslysten. Aromaer av just-plukket bær uttrykke det fullt. Balance kombinerer deilig rundhet og ganske kult, uttrykt på en elegant touch og forfriskende mint og rosa grapefrukt.

Som alle champagner Ruinart, er Ruinart Rosé laget med en svært høy andel av viner fra Chardonnay, som gir den finesse og eleganse så karakteristisk for Ruinart champagne.
Den Ruinart Rosé Champagne er en stor brukervennlighet som vi tar glede i å drikke gjennom et måltid, fra forrett til dessert. Il vil bli markert med tynne skiver av skinke italiensk karakter (San Daniele, Parma ... ). Som en forrett, en halvkokt laks avsløre sin flere facettes. Avec hovedrett, kan han være enig med et diende lam eller en lav temperatur kokt kalvekjøtt filet. Slutten av måltidet han fullt ut uttrykke med suppe av røde frukter forbedret med en utmerket balsamicoeddik.

Publisert klokka 12.25

4 /5

Subtil nese, fine, friske, med aromaer av kirsebær og røde bær plukket. Vattert floral (rose, hagtorn) og krydder notater (tonka, muskat). På ganen, avslører vin silkeaktig, delikat kjøttfulle.

Publisert klokka 04.42

4 /5

Ruinart Brut Rosé 3/8 375ml

Oppdag Ruinart champagne er å inngå universet av de eldste champagne huset. Et hus som siden 1729 jeg tror sine vinprodusenter fra den konstante exigengia og med den samme ånd av renhet, letthet og eleganse ........
Se flere anmeldelser av Ruinart Brut Rosé 375ml »

Summen av vurderinger

(13 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  13
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 13 kommentarer »