Champagne

Ruinart Brut Rosé 375ml

375ml

RP92Parker

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Musserendevin farge: Rose
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrike)
Vinprodusent: Ruinart
Volum: 37.5cl Andre volumer
Druer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Type Musserende Viin: Brut
Ruinart har kreert Ruinart Brut Rosé 375ml (426,57kr), en musserende vin fra Champagne basert på et utvalg av pinot noir og chardonnay og den har et alkoholinnhold på 12.5º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng og har blitt vurdert til robert parker-poeng: 92.

Beskrivelse av Ruinart Brut Rosé 375ml

Ruinart Brut Rosé 375ml (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Pukkellaks i sikte, med veldig fine og rikelig bobler.
 • Nese: Lukter attraktiv, jordbær lollipop, kaker, gjær og røykfylt notater.
 • Munn: Boca syre, god tur, longdrink og føler er frisk. Ettersmak av røde skogsbær og gele.

 

DRUER: Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier

TEMPERATUR: 4 og 8

Vin sammenkobling: Forretter, Fjærkre, Sjømat, blå fisk, hvit fisk, myke oster.

Se mer

The Winery

Ruinart

Ruinart

Gjennom århundrene har Ruinart dyrket fortreffelighet som en livsstil. Nicolas Ruinart suksessive arvinger har plassert kvalitet, autentisitet og eleganse i hjertet av produksjonen av champagne. Dermed er drømmer foreviget Thierry Ruinart Dom, den viktigste inspirasjonen bak kunsten behandlingen huset champagne.

More about the Winery

Points

RP92Parker

Reviews of Ruinart Brut Rosé 375ml

4

13 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  13
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Ruinart Brut Rosé 375ml:Vurdering Ruinart Brut Rosé 375ml:

4 /5

Den Ruinart Rosé er laget kun av druer fra Premier Cru vinmarker: 45% Chardonnay og 55% Pinot Noir. Den delen Pinois 18% vinified som rødvin. Etter manuell høsting druer er gjæret i temperaturregulerte rustfri ståltanker og gjennomgå biologisk syre reduksjon. Den endelige cuvée dannet av en sammenstilling av en flerhet av volumer, 20-25% er Vins reserve av de foregående 2 år vd Ruinart. Doseringen er 9 g / l. Fargen er dyp rosa. Subtil og delikat nese av røde frukter som jordbær og rips og i bakgrunnen selv noe av bjørnebær. Duften vi ser tydelig rød frukt svært rik smak! Den pent balansert smak er fin, myk og subtil. Imponerende ampulle 0. 375 ltr.
Se mer
,

4 /5

Cuvee: Rose - Frankrike - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten av hvite og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinification: Tradisjonell. - Volum: 12 - Apogee: En drink i dag - Service: 8 - Avtale (er): Aperitiff- rød mulle fileter Strawberry Dessert
Se mer
,

4 /5

Ruinart Rosé skiller seg ut som den klassiske versjonen, for montering av Chardonnay og Pinot Noir valgt den beste CRU-ene i regionen. Ganske strukturert kan trygt støtte et fullt måltid basert på fisk, uten å ofre eleganse og finesse. Nesen er delikat, fin og frisk, med aromaer av kirsebær og Nyplukkede små røde frukter. Det avslører floral notater (rose, hagtorn) og krydret (bønne, muskat). Delikat bløt og fløyelsaktig i munnen gir en nedleggelse som kaller rosa grapefrukt. Champagne av karakter.
Se mer
,
Se mer

Andre produkter fra samme vingård