Ruinart Brut Rosé Magnum

Ruinart (Champagne)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.388,31kr + 95,78kr Frakt (24t - 3 dager)

1.388,31kr/enhet

Frakt: Odyssée-Vins (France)

kr You will receive 1.72 points for each unit bought

Musserende vin Ruinart Brut Rosé Magnum (1.388,31kr) er en Champagne fra produsenten Ruinart med utvalgte druer av typen pinot noir og chardonnay med et alkoholinnhold på 12.5º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Ruinart Brut Rosé

Type Vin: Vin musserende vin
Musserendevin farge: Rose
Andre Årganger: Vis
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Ruinart
Volum: 150cl Andre volumer
75cl og 375ml
Druer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Ruinart

Ruinart Brut Rosé Magnum (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Å ha: Ruinart Rosé Magnum er petal rosa med gul-oransje nyanser. Delikat rikelig og veldig fine, vedvarende bobler langs overflaten.
 • Nese: Veldig klar, intens og definert nese, som viser uttales noter av røde frukter, spesielt røde bær og jordbær. En intens vin.
 • Munn: Kraftig og vedvarende på ganen, med uttalt kirsebær fargetoner: myk og rund kropp. Fin og fast finish.

TEMPERATUR: 8 ° C

SAMMENKOBLING: Hvit kjøtt, søtsaker Desserter

FORBEREDELSER: 45% Chardonnay 1er Cru og 55% Pinot Noir, hvorav 18% er vinified i rødt, gjør Ruinart en av de ferskeste og fineste rosés markedet.

GRAD AV ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Champagne Ruinart

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

Ruinart

Gjennom århundrene har Ruinart dyrket fortreffelighet som en livsstil. Nicolas Ruinart suksessive arvinger har plassert kvalitet, autentisitet og eleganse i hjertet av produksjonen av champagne. Dermed er drømmer foreviget Thierry Ruinart Dom, den viktigste inspirasjonen bak kunsten behandlingen...

Kjøp VinerRuinart:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Ruinart Brut Rosé Magnum

Publisert klokka 15.57

4/5

Ruinart Brut Rosé Magnum

Frankrike - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten av hvite og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinification: Tradisjonell. Alkoholgjæringen i temperaturregulerte rustfri ståltanker. Dosering 6 g per liter. - Volum: 12. 5 - Apogee: En drikke i dag - Tjeneste: 10 - avtale (r): Aperitif Salmon Trilogy

Flere anmeldelser av Ruinart Brut Rosé Magnum

Publisert klokka 18.04

4 /5

Montering utdypet grunnlag av Chardonnay og Pinot Noir hovedsakelig klassifisert som Premiers Crus, med en andel på 20-25% av reserve viner fra de to foregående årene. 45% Chardonnay fra Cote des Blancs og Montagne de Reims 55% Pinot Noir av Montagne de Reims og dalen av Marne, hvorav 18-19% vinified i rødt. Vinproduksjon: manuell høsting alkoholgjæringen i rustfrie ståltanker termo-regulert for rødvin, kort og lett utvinning maserasjon gjæring Dosering: 9 g / l smaker notater Fargen er en delikat rosa granat fra orange reflekser. Livslysten er livlig og lett, med en vedvarende perlage. Det ser kult og delikat nese, først og tilbyr en palett av eksotiske frukter (guava, litchi) og rød frukt (bringebær, kirsebær, ville jordbær). Tonene av rose og granateple avrunder smaken profilen komplekse og intense, dominert av aromaer ikke altfor etablert. På smake angrepet er skarp og full, berikes av en mild livslysten. Aromaer av røde frukter ferske plukket fullt Express. I denne balansen kombinerer en deilig rundhet og en behagelig friskhet, som uttrykkes med en elegant touch og forfriskende mint og rosa grapefrukt. Kalken fra platen Ruinart Rosé Champagne er en stor feststemning, behagelig å konsumere når som helst måltid, fra forrett til dessert. Det vil bli styrket ved en rå karakter skinke (San Daniele eller Parma) tynt. Deretter en laks semiconserva eller forberedelse til den japanske "tataki" vil avdekke mange fasetter. For hovedrett kan være ledsaget av en etappe av lam fra melk eller et kalvefilet kokt ved lav temperatur. Etter måltidet er fullt uttrykke seg gjennom en suppe av røde frukter, berikes av et utmerket balsamicoeddik fra Modena.

Publisert klokka 10.59

4 /5

Ruinart Rosé Magnum er et godt eksempel på mestring av den Maison Ruinart som skylder sin delikatesse og elegansen til den høye andelen av Premiers Crus Chardonnay fra Cote des Blancs og og dens farge og fruktig aroma av en skjønnsom kombinasjon av Pinot Noir Montagne de Reims. Tasting Merknader Ruinart Rosé Magnum MagnumRuinart Rose er et sublimt delikat rosa og iriserende med blinker av gull og korall.

Publisert klokka 04.22

4 /5

Merke: Ruinart | Land: Frankrike | champagne | Type: rose viner | Volum: 150cl | Appellation: Champagne | Skole Alkohol: 12. 5% / vol. | Salg forbudt for mindreårige. Alkoholmisbruk er farlig for helsen. Drikk ansvarlig

Publisert klokka 11.58

4 /5

Magnum Ruinart Ruinart Rosé Brut råolje

Publisert klokka 11.47

4 /5

Opprinnelsesbetegnelse: Champagne AOC
Tid til å smake det: aperitiff
IDEAL FORBRUK: 2015/2018
TEMPERATUR: 8/10 ° C
Sammenkobling: forretter, fisk
Druer: 55% pinot noir, chardonnay 45%
ALKOHOL: 12,5%
AV garvesyre RATING: 8/10

Publisert klokka 12.37

4 /5

Ruinart Rosé representerer eleganse av rosa champagne! ??

Publisert klokka 15.05

4 /5

Født i 1729, er Ruinart den første champagne hus. Den Chardonnay druen er sjelen av Maison Ruinart. Dets, druer hovedsakelig fra Côte des Blancs og Montagne de Reims ligger i hjertet av alle sine viner. Av stor aromatiske, livlig friskhet, rene, lyse, er det tråden for alle menighetene i huset. "Smak Ruinart" er gjenkjennelig
i sin intensitet og eleganse. Det er disse egenskapene som gir Ruinart smak personlighet til side og sjeldne.

Publisert klokka 15.52

4 /5

Full av modnet frukt smaker inkludert kirsebær, bringebær og jordbær, det er lett og krydret notater ved målgang som virkelig gjør denne Ruinart Rosé så spesiell. Ruinart champagner er kjent for å være fyldig, myk og ekstremt glatt. Samtidig kombinerer de delikatesse, og subtil friskhet. Rose er laget av en blanding av høy kvalitet druer og kompromisser av 45% Chardonnay fra Côte des Blancs og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. Det er en fruktig champagne med dufter av røde frukter som jordbær, røde bær, kirsebær og bringebær. Den Rosé fungerer godt som en aperitiff med biff carpacio eller med rosa andebryst med tyttebær, eller blåfinnet tunfisk sashimi. Ruinart Brut Rosé Champagne Magnum kommer i produsentens presentasjon boks.

Publisert klokka 14.27

4 /5

Ruinart Rosé Magnum

Magnum Ruinart Rose - Musserende vin, med 1500 ml er en musserende vin laget i Frankrike Champagne.

Publisert klokka 09.48

4 /5

Ruinart Rosé Brut Nv - Magnum

* 5 Stjerner - Kåret til beste champagne for Valentinsdag - Decanter, februar 2012 *

I en verden der kvantitet går foran kvalitet Champagne Ruinart representerer utelukkende eleganse og håndverk. Ruinart Rosé, som alle champagner Ruinart, er laget med en høy andel av Chardonnay gi eleganse og finesse. Selve blandingen er 45% Premier Cru Chardonnay og 55% Pinot Svart Premier Cru. Du kan lukte en rose petal gul-oransje med en subtil fruktig nese som minner om rød frukt (solbær og bjørnebær). Det er frodig og rik med en velbalansert gane utvikling. Dette er en smidig vin, glatt og fint, med deilige dufter av kirsebær.

"Helt herlig, helt fokusert på frukt med overraskende finesse, er dette bare den andre vintage Ruinart Rosé råolje produsert av Fred Panaiotis, de unge og talentfulle nye hode kjellere. Hvis han holder sin bly, Ruinart, det eldste champagne hus, kan bli en superstjerne. "19/20 poeng - Karaffel, februar 2012
Se flere anmeldelser av Ruinart Brut Rosé Magnum »

Summen av vurderinger

(12 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  12
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 12 kommentarer »