Champagne

Ruinart Brut Rosé Magnum

Magnum

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Musserendevin farge: Rose
Andre Årganger: Andre årganger
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrike)
Vinprodusent: Ruinart
Volum: 150cl Andre volumer
75cl og 375ml
Druer : Chardonnay, Pinot Noir
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5
Type Musserende Viin: Brut
Musserende vin Ruinart Brut Rosé Magnum (1.593,00kr) er en Champagne fra produsenten Ruinart med utvalgte druer av typen pinot noir og chardonnay med et alkoholinnhold på 12.5º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Beskrivelse av Ruinart Brut Rosé Magnum

Ruinart Brut Rosé Magnum (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Å ha: Ruinart Rosé Magnum er petal rosa med gul-oransje nyanser. Delikat rikelig og veldig fine, vedvarende bobler langs overflaten.
 • Nese: Veldig klar, intens og definert nese, som viser uttales noter av røde frukter, spesielt røde bær og jordbær. En intens vin.
 • Munn: Kraftig og vedvarende på ganen, med uttalt kirsebær fargetoner: myk og rund kropp. Fin og fast finish.

TEMPERATUR: 8 ° C

SAMMENKOBLING: Hvit kjøtt, søtsaker Desserter

FORBEREDELSER: 45% Chardonnay 1er Cru og 55% Pinot Noir, hvorav 18% er vinified i rødt, gjør Ruinart en av de ferskeste og fineste rosés markedet.

GRAD AV ALKOHOL: 12%

VINGÅRD: Champagne Ruinart

DRUER: Pinot Noir og Chardonnay

Se mer

The Winery

Ruinart

Ruinart

Gjennom århundrene har Ruinart dyrket fortreffelighet som en livsstil. Nicolas Ruinart suksessive arvinger har plassert kvalitet, autentisitet og eleganse i hjertet av produksjonen av champagne. Dermed er drømmer foreviget Thierry Ruinart Dom, den viktigste inspirasjonen bak kunsten behandlingen huset champagne.

More about the Winery

Reviews of Ruinart Brut Rosé Magnum

4

12 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  12
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Ruinart Brut Rosé Magnum:Vurdering Ruinart Brut Rosé Magnum:

4 /5

Frankrike - Ruinart - Cepage: 45% Chardonnay fra kysten av hvite og 55% Pinot Noir fra Montagne de Reims. - Vinification: Tradisjonell. Alkoholgjæringen i temperaturregulerte rustfri ståltanker. Dosering 6 g per liter. - Volum: 12. 5 - Apogee: En drikke i dag - Tjeneste: 10 - avtale (r): Aperitif Salmon Trilogy
Se mer
,

4 /5

Montering utdypet grunnlag av Chardonnay og Pinot Noir hovedsakelig klassifisert som Premiers Crus, med en andel på 20-25% av reserve viner fra de to foregående årene. 45% Chardonnay fra Cote des Blancs og Montagne de Reims 55% Pinot Noir av Montagne de Reims og dalen av Marne, hvorav 18-19% vinified i rødt. Vinproduksjon: manuell høsting alkoholgjæringen i rustfrie ståltanker termo-regulert for rødvin, kort og lett utvinning maserasjon gjæring Dosering: 9 g / l smaker notater Fargen er en delikat rosa granat fra orange reflekser. Livslysten er livlig og lett, med en vedvarende perlage. Det ser kult og delikat nese, først og tilbyr en palett av eksotiske frukter (guava, litchi) og rød frukt (bringebær, kirsebær, ville jordbær). Tonene av rose og granateple avrunder smaken profilen komplekse og intense, dominert av aromaer ikke altfor etablert. På smake angrepet er skarp og full, berikes av en mild livslysten. Aromaer av røde frukter ferske plukket fullt Express. I denne balansen kombinerer en deilig rundhet og en behagelig friskhet, som uttrykkes med en elegant touch og forfriskende mint og rosa grapefrukt. Kalken fra platen Ruinart Rosé Champagne er en stor feststemning, behagelig å konsumere når som helst måltid, fra forrett til dessert. Det vil bli styrket ved en rå karakter skinke (San Daniele eller Parma) tynt. Deretter en laks semiconserva eller forberedelse til den japanske "tataki" vil avdekke mange fasetter. For hovedrett kan være ledsaget av en etappe av lam fra melk eller et kalvefilet kokt ved lav temperatur. Etter måltidet er fullt uttrykke seg gjennom en suppe av røde frukter, berikes av et utmerket balsamicoeddik fra Modena.
Se mer
,

4 /5

Ruinart Rosé Magnum er et godt eksempel på mestring av den Maison Ruinart som skylder sin delikatesse og elegansen til den høye andelen av Premiers Crus Chardonnay fra Cote des Blancs og og dens farge og fruktig aroma av en skjønnsom kombinasjon av Pinot Noir Montagne de Reims. Tasting Merknader Ruinart Rosé Magnum MagnumRuinart Rose er et sublimt delikat rosa og iriserende med blinker av gull og korall.
Se mer
,
Se mer

Andre produkter fra samme vingård