Taittinger Prélude Grands Crus

Taittinger (Champagne)

RP93WS92

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

474,61kr + 75,33kr Frakt (24 - 48 timer)

474,61kr/enhet

Frakt: Univers Millésimes (France) Gratis levering fra 5.381,05kr

kr You will receive 0.59 points for each unit bought

Taittinger Prélude Grands Crus (474,61kr) er en musserende vin fra Champagne produsert av Taittinger med utvalgte råvarer fra druen pinot noir og chardonnay med et alkoholinnhold på 12º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har også oppnådd robert parker-poeng: 93 og wine spectator-poeng: 92.

Spesifikasjoner · Taittinger Prélude Grands Crus

Type Vin: Vin musserende vin
Andre Årganger: Vis
Betegnelse:Champagne (Champagne,Frankrike)
Vinprodusent: Taittinger
Volum: 75cl
Resultat: RP93WS92
Druer : Chardonnay (50%), Pinot Noir (50%)
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Taittinger

Taittinger Prélude Grands Crus (Chardonnay og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Å ha: Taittinger Prélude Grands Crus er blank pels, blek gul med sølv reflejso tegn på en høy andel av store chardonnays. Boblene er fine og danne en perle av skum delikat kremet og vedvarende
 • Nese: Nesen er fin og frisk. De første aromaer er mineraler og grønnsaker raskt bli så floral med hylleblomst duft blandet med krydret hint av kanel,
 • Munn: Inngangen er intens og frank, dominert av hint av frisk sitrus. Så det blir mye større, runde, silkeaktig, ledsaget av smaker av hvit fersken i sirup. Ettersmaken er lang, rik og eksplosiv

SAMMENKOBLING: kan nytes som en aperitiff og følger vidunderlig sjømat.

FORBEREDELSER: Chardonnay og Pinot Noir har utelukkende valgt vingårder Grands Crus klassifisert til 100% på omfanget av viner fra Champagne. Laget av årgangsviner (først å trykke på kun), gir denne forsamlingen for finesse og struktur er nødvendig for en stor champagne hylle stabil.

VINGÅRD: Champagne Taittinger

DRUER: 50% Chardonnay og 50% Pinot Noir

Taittinger

Kjøp VinerTaittinger:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Taittinger Prélude Grands Crus

VINO75

Publisert klokka 04.38

4/5

Taittinger Prélude Grand Cru

Champagne Taittinger Prélude Grands Crus er en sammenstilling av Chardonnay og Pinot Noir druer mengdeforhold, så velges bare beste vingårder Grands Crus av navnet. Blandingen hentet fra vin bare fra første pressing, alderen fem år på sine lees. Det er preget av en blek gul farge og skinnende med sølv høydepunkter, en delikat kremaktig skum og en meget fin perlage. Nesen tilbyr en frisk, strømlinjeformet bukett med mineralske aromaer som gjør veien til grønt og blomster notater, inkludert klart oppfatter eldre blomster og kanel. I munnen er det greit og komplekse, med en enestående balanse mellom friskhet og aromatiske uttrykk. Utmerket som aperitiff, gir det seg å følge tradisjonelle retter basert på fisk.

Flere anmeldelser av Taittinger Prélude Grands Crus

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

Taittinger Prelude Grand Crus

- fargen er en brilliant, lysegul med sølv høydepunkter, reflekterende av den høye andelen av Chardonnay.
- Boblene er fine og danne en varig og delikat kremet mousse.
- Nesen er subtile og frisk. De første mineralske aromaer raskt utvikle seg til grønne, floral duft med hint av elderflower og krydret kanel overtoner.
- Smaker er dominert av intens frisk sitrusfrukter som deretter vike for en mye fyldigere, godt fyldig og myk smak med smaker som minner om hvite fersken i sirup.
- Finishen er lang, rik og svært uttrykksfulle.
- Denne vinen kan nytes som aperitiff, men har strukturen for å matche grillet fisk og sjømat.
- 50% Chardonnay, 50% Pinot Noir.
- Denne vinen kommer fra toppen av Grand Cru sider og er laget fra første pressing. Nivået av reserve vin som brukes i blandingen varierer etter vintage. Før utgivelse vinen er i alderen for minimum 4-5 år på berme, noen ganger mer.
Great Wines Direct

Publisert klokka 14.16

4 /5

Taittinger Prelude Grand Cru

Blek, strålende gul farge med sølv høydepunkter, boblene er fine og danner en varig og delikat kremaktig ring av mousse Nesen er subtile og frisk, de første mineralske aromaer raskt utvikle seg grønne blomsterduft med innslag av hylleblomst og krydret kanelovertoner på ganen, er dens smaker dominert av intensiv frisk sitrusfrukter Disse så vike for en mye fyldigere, godt fyldig og myk smak med smaker som minner om hvite fersken i sirup Finishen er lang
Buy Your Wine

Publisert klokka 05.12

4 /5

Fargen på dette Prelude er strålende blek gul med sølv høydepunkter. Boblene er fine og sarte danner en kremaktig leder av skum. Duften er subtil og frisk. De første mineralske aromaer raskt utvikle seg til en duft av blomster med hint av elderflower og krydret overtoner av kanel. Dette Prélude har en fyldig smak og en lang, full finish. Taittinger Prélude Grands Crus er en herlig champagne med masse sjarm, finesse og lidenskap.
Se flere anmeldelser av Taittinger Prélude Grands Crus »

Summen av vurderinger

(13 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  13
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 13 kommentarer »