Champagne

Veuve Clicquot Brut Magnum

Magnum

RP87ParkerWS92Wine Spectator

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Betegnelse:Champagne (Champagne, Frankrike)
Vinprodusent: Veuve Clicquot
Volum: 150cl Andre volumer
Druer : Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Type Musserende Viin: Brut
Lagring: Young
Veuve Clicquot har kreert Veuve Clicquot Brut Magnum (1.050,20kr), en musserende vin fra Champagne med druetypen pinot noir, pinot meunier og chardonnay og den har et alkoholinnhold på 12º. Den beste kombinasjonen til Veuve Clicquot Brut Magnum er bakverk og søt krem og mussel pate. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng og har oppnådd robert parker-poeng: 87 og wine spectator-poeng: 92.

Beskrivelse av Veuve Clicquot Brut Magnum

Veuve Clicquot Brut Magnum (Chardonnay, Pinot Meunier og Pinot Noir)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: en vakker, gul-gull høydepunkter, rikt og fint skum.
 • Nese: Kraftig og behagelig, fruktig på første (hvite frukter, nøtter), deretter vanilje-modulert og til slutt duftende søtt brød. Den perfekte balansen mellom aromaer av druetyper (frukt) og aromaer av aldring i flasken (bakverk).
 • Munn: I munnen, er angrepet frank og dynamisk, og deretter gi vei til en fruktig harmoni. Vinen har en viss struktur, som gjør det mulig å klassifisere familien til strukturerte og vinous Bruts. Den aromatiske utholdenhet er bemerkelsesverdig med fruktige noter og krydret på samme tid.

BENEVNELSE: Champagne

Vingård: Veuve Clicquot

DRUER: Chardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir

Se mer

Points

RP87ParkerWS92Wine Spectator

Reviews of Veuve Clicquot Brut Magnum

4

23 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  23
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Veuve Clicquot Brut Magnum:Vurdering Veuve Clicquot Brut Magnum:

4/5

Veuve Clicquot Brut Yellow Label Magnum: En eksemplarisk regularitet og legendariske finesse gir full mening til ordet 'talent'

NAVN: Champagne
Vingård: Veuve Clicquot
Druer: Pinot Svart, Pinot Meunier, Chardonnay

PAIRING: Ideell for en aperitiff og med skalldyr
TEMPERATUR: 9-10ºC

Anmeldelser 16/20 guider Bettane & Desseauve Guide 13.5 / 20 Revue du Vin de France 87/100 Parker Wine 16.5 / 20 The Point (Special Champagne) 91/100 74/100 Wine Guide Spectator Richard Juhlin
Se mer,

Veuve Clicquot Brut Carte Jaune Magnum

4 /5

- En Champagne House slutt dømt på kvaliteten på Brut Non Vintage. Det er i inngåelse av en slik vin som den sanne Art of Champagne blending åpenbarer seg.
- Dette er en kunst der House of Veuve Clicquot utmerker seg. Vår Brut Yellow Label reflekterer de flotte vingårder vi eier og konsekvent naturen av vår stil. Det overvekt av Pinot Noir gir strukturen som er så typisk Clicquot, mens en snev av Pinot Meunier runder ut blanding. Chardonnay legger eleganse og finesse viktig i et perfekt balansert vin.
- Druer fra så mange som 50 til 60 forskjellige Crus gå til blanding av Yellow Label. Tradisjonelt er den andelen av hver druesort som brukes: 50 til 55% Pinot Noir - 15 til 20% Pinot Meunier - 28-33% Chardonnay.
- Disse tallene varierer noe fra år til år i henhold til forholdene. Chef de Caves har for å oppnå den totale konsistensen av smaken, noe som gjør Yellow Label så umiddelbart gjenkjennelig, så helt pålitelig både når det gjelder kvalitet, farge og bukett.
- Han vil trekke på uvurderlige Reserve viner for blanding: fra 25 til 35%, noen ganger så mye som 40% for å sikre kontinuiteten i huset stil. Hver av disse eldre viner - kanskje 9 år gamle - er holdt separat for å bevare de unike kvalitetene til vingården og vintage.
- Først Yellow Label ser vakkert: gullgule, med en skummende kjede av små bobler. Neste det er så behagelig for nesen: utgangspunktet minner om hvite frukt og rosiner, deretter av vanilje og senere av brioche. Merk den fine balansen mellom de fruktige aromaer kommer fra druetyper og toasty aromaer følgende aldring i flasken.
- Den første slurk leverer all friskhet og forcefulness så typisk for Yellow Label med en symfoni av frukt smaker følgende på. Her er en ekte medlem av den mektige Brut familien, godt strukturert, beundringsverdig vinous. Dvelende aromaer ekko og re-ekko, med hver frukt eller krydder notat tydelig.
- Veuve Clicquot Yellow Label klarer å forene to motstridende faktorer - forcefulness og finesse - og å holde dem i perfekt balanse. Dette konsekvent makt for å behage gjør den ideell som en aperitiff, og perfekt som Champagne å nyte med et måltid.
Se mer
,

Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum

4 /5

SMAKS NOTATER AV Veuve Clicquot Carte Jaune Magnum:
- Visning: Gul med gylne sparkles og små bobler.
- Nese: intense og behagelig, frukt og brioche mellom notater av nøtter, perfekt balanse mellom friskhet av frukt og toast og vanilje notater.
- Munn: champagne vakker harmoni av denne flotte struktur og friskhet med intens fruktig følelse.

BENEVNELSE: Champagne.
Vineyard: Veuve Clicquot
DRUER: Pinot Meunier, Pinot Noir, Chardonnay.

SAMMENKOBLING: kurert ost, kaviar, hvitt kjøtt, grønnsaker, fet fisk, rå sjømat, kjøtt, bakt hvit fisk.
TEMPERATUR: 7 °C
ALKOHOL: 12%
Se mer
,

4 /5

SMAKS NOTATER AV Veuve Clicquot Yellow Label Brut Magnum:
- Visning: gyllen gul skum krage minutt skum.
- Nese: hvit frukt, rosiner, så vanilje, deretter brioche, delikat balanse mellom frukt smaker av druetyper og toasty aromaer etter flaske aldring.
- Munn: frisk og kraftfull, en symfoni av frukt, kraftig og godt strukturert, beundringsverdig vinous, persintentes aromaer som ekko, med hver note av frukt eller andre krydder.

BENEVNELSE: Champagne.

DRUER: Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

SAMMENKOBLING: som en forrett og en hel måltid.
TEMPERATUR: 6-8 °C
ALKOHOL: 13%
Se mer
,
Se mer

Andre produkter fra samme vingård