Vin av Coastal Region

Vis alle produkter i Vin av Coastal Region

Kystregionen tilbyr to forskjellige jordtyper som er nyttige for vindyrking. Den ene er den dyp rød leire som bidrar til å holde på fuktigheten for druene og den andre er lys sand jorden områder nærmere til land som er kjent for sine godt drenering kapasitet. Videre kalk og andre steinrike knauser er brukt for å gi druer en ekstra smak.

Cabernet Sauvignon er den mest kjente av de røde druer dyrket i Kystregionen selv om Chardonnay, Sémillon, Sauvignon Blanc og Muscat Blanc er også ganske populær. Denne sonen er delt inn i flere forskjellige sub-regioner som Cape Point, Paarl, Swartland, Tygerberg, Darling, Stellenbosch, og Tulbagh.

En av de mest fremragende distrikter er Darling. Det står for en svært kjølig klima, delvis på grunn av sin beliggenhet i nærheten av Atlanterhavet. Den kjølige og regnvær forenkler produksjonen under lengre vekstsesong som ikke bare legger smaken og en viss syrlighet til de hvite vindruer, men også bidra til å få svært dype, rike rødviner med ganske indiviual egenskaper.

Kjøp Viner av Coastal Region på nettet.

Se mer

Vin Av Coastal Region: rødevin

vis alle

Vin Av Coastal Region: Robert Parker-poeng