• Den største katalogen i Europa + 90.000 produkter for salg

  • Best Online Wine Retailer 2016 Mer enn 100.000 fornøyde kunder

  • Å kjøpe vin online er enkelt Butikk med vin og brennevin som tilbyr forsendelse fra 48t

Vin Colchagua Valley

Vis alle produkter i Vin Colchagua Valley »

Colchagua Valley er en chilensk regionen, noe som er spesielt for landbruk og vindyrking. Den vinregionen omslutter et område på mer enn 22.000 hektar land, og er kjent for sine vakre åser og vinprodusenter som ikke bare forskjønne landskapet med sine vinstokker, men gjelder den nyeste teknologien i vindyrking.

Kombinasjonen av moderne jordbruksteknikker, kreativitet, engasjement, hardt arbeid, har den optimale for produksjon av vin klimatiske forholdene gjorde gjennom årene for en imponerende utvikling, som tilfredsstiller de høyeste verdens standarder.

Vinmakere i regionen har satt fokus primært på dyrking av druetyper Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenere, Malbec og Syrah, og gjenstand for mer enn én internasjonal pris.

En veldig spesiell feiring av dette området er absolutt Harvest festival i Colchagua-dalen, den "Fiesta de la Vendimia Santa Cruz '. Det ventes 150.000 besøkende årlig, som kan føle seg hjemme i musikk, foredrag og smaksprøver. Er du vinelskere og har planlagt en tur til Chile? Da kan du ikke gå glipp av denne begivenheten!Hvis ikke, bare laste ned dine venner til et glass Colchagua dalen vin!

Kjøp Viner av Colchagua Valley på nettet.

Se mer

Drinks&Co anbefaler

Vin Colchagua Valley: Bestselgere

Vin Colchagua Valley: rødevin

Vin Colchagua Valley: hvitvin

Vin Colchagua Valley: musserende vin

Vin Colchagua Valley: rosevin

Robert ParkerRobert Parker

Vin Colchagua Valley: Robert Parker-poeng