Côtes de Gascogne

Domaine Uby Nº6 Rosé 2018

75cl

69,62kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2018
Betegnelse:Côtes de Gascogne (Sørvest, Frankrike)
Vinprodusent: Domaine Uby
Volum: 75cl
Druer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 11.5
Domaine Uby Nº6 Rosé 2018 , fremstilt av Domaine Uby, det er en rosevin distriktet Côtes de Gascogne inneholder syrah, merlot, cabernet sauvignon og cabernet franc fra 2018 og den har et alkoholinnhold på 11.5º. Retter basert på grillet kjøtt og bar- b -q er ideelle sammen med fra Côtes de Gascogne. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rosevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Elaboration of Domaine Uby Nº6 Rosé 2018

Domaine Uby Nº6 Rosé 2018 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: rosenblad.
 • Nese: nese rød frukt (jordbær og rips).
 • Munn: frisk, lang og med en syre ende munn.

BENEVNELSE: Côtes de Gascogne.

Vineyard: sand og leirholdig leirjord.

DRUER: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Syrah.

ALDRING: Aged på fine lees.

Fremstilling: natt avling, maserasjon, pneumatisk trykk, fermentering ved lav temperatur.

SAMMENKOBLING: fisk, røde eller hvite grillet kjøtt og til og med desserter.

TEMPERATUR: 11 °C

ALKOHOL: 11,5%

Se mer

Reviews of Domaine Uby Nº6 Rosé 2018

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Domaine Uby Nº6 Rosé 2018:Vurdering Domaine Uby Nº6 Rosé 2018:

4 /5

SMAKER:
- Mouth: er feit og full med en finale på de røde bærene.

Den Nº6 Rosé feltet Uby er en ny vintage som erstatter Cabernet Rosé og Syrah / Merlot laget av Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Syrah og Merlot.
Denne rosé er vinified bare å beholde frukt og friskhet med aldring på lees få litt rundhet.
Se mer
,

4 /5

2018 - Ikke kontrakts bilde. Med sine aromaer av bringebær og jordbær til stede både nese og gane, er dette rosé mer enn grådige. Det er en glede for friskhet som ville skje aperitiffer og grilling om sommeren. Et slag for hjerte tilgjengelig for flest mulig. Gifte seg med to Cabernet Merlot, med en dråpe ekstra syrah, dette rosé blek og gjennomsiktig karakteristisk for en rosé presse, glade våre smakere. Alle hagl friskhet og intensiteten av sin sitrus nese og over nettet og vedvarende munn, en ekte eleganse. "(Guide Hachette 2018 Wines) Serveres avkjølt til 12 ° C. Domaine Uby: The Uby området vokser druer i mer enn et århundre på åsene i Gascogne, og produserer Vins de Pays Côtes de Gascogne mellom akseptert tanken. Sine vingårder dekke hundre hektar boulbènes og gulbrun sand, og har blitt fullstendig ombygget i senere år i en kvalitet mål i henhold til forskriftene av bærekraftig landbruk, Veritas-sertifisert. Domaine Uby består hovedsakelig av lokale hvite varianter, produsere viner fra Côtes de Gascogne aromatiske, friske og fruktige, typisk for denne sørvest jord. Andre varianter har gradvis gjennomført vinrankene av Domaine Uby å diversifisere utvalget av vin. En berømt område i South West implantert i et av de siste områdene hvor du kan finne Cistoune skilpadder (derav logo). Største produsent av hvite friske og fruktige viner, typisk for regionen, viser området Uby arbeids regularitet kvalitet stadig økende. I dag byr området også en ny serie av tidligere vin på eikefat. De hvite viner av Southwest er blant de beste - verdien av Frankrike. Kvaliteten og stringens som er opprettholdt både i vingården og i vinproduksjon viner tillate dag Domaine Uby å være blant de mest dekorerte vingårder Côtes de Gascogne. En anerkjennelse som bekrefter konsekvent kvaliteten på sine viner år etter år. Vinene fra Domaine Uby er en fest for South West vin lover.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård