Domaines Ott By Ott 2015

Domaines Ott (Côtes De Provence)

RP90

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

188,34kr + 64,03kr Frakt (48 timer)

188,34kr/enhet

Frakt: Grand Cru Wijnen (Netherlands)

kr You will receive 0.23 points for each unit bought

Domaines Ott er leverandøren av Domaines Ott By Ott 2015 (188,34kr), en rødevin fra distriktet Côtes De Provence med det beste av druen cinsault, syrah, mourvedre, grenache og cabernet sauvignon fra årgangen 2015. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og den har blitt vurdert til robert parker-poeng: 90 av tidskrifter og artikler.

Spesifikasjoner · Domaines Ott By Ott

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015
Betegnelse:Côtes De Provence (Provence,Frankrike)
Vinprodusent: Domaines Ott
Volum: 75cl
Resultat: RP90
Druer : Cabernet Sauvignon, Grenache, Mourvedre, Syrah, Cinsault
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Domaines Ott

Domaines Ott By Ott 2015 (Cabernet Sauvignon, Grenache, Mourvedre, Syrah og Cinsault)

SMAKS NOTATER:

 • Se: Domaines Ott By Ott 2015 er granat rød med lilla refleksjoner.
 • Nese: aromatisk palett dominerende røde frukter, særlig kirsebær burlat fulgt solbær.
 • Munn: silkeaktig og elegant tekstur. Avslører frisk frukt og grønn pepper. lys tanninstruktur som gir en følelse av eleganse, fløyelsaktig positivt. Endelig litt lakris

BENEVNELSE: Côtes De Provence

VINGÅRD: OTT felt. Grunnlagt i 1896 av Marcel Ott, Domaines Ott klarer nå et sett av vingårder, inkludert Chateau de la Selle, Clos Mireille og Château Romassan, hver produserer gode viner fra Côtes De Provence ekstrem eleganse av de edle varianter. Ott hver egenskap er holdt og dyrkes i et miljø uten kjemisk behandling eller intensiv produksjon.

DRUER: 45% Shiraz, 35% Grenache, 20% Cabernet Sauvignon

FORBEREDELSE: Domaines Ott By Ott 2015 er en typisk provençalsk rødvin Côtes de Côtes De Provence betegnelse, produsert og tappet i kjelleren på slottet de la Selle. Den er produsert fra settet perfekt mestret tre druetyper for å sikre perfekt homogenitet. Vines vokse i jord gips, rød leire, dolomitt og sandstein blandet med grus og steiner. De har en mild mikroklima og mye sol. Modning av druene er sakte men sikkert krydret og elegante viner.

SAMMENKOBLING: Server med kjøttretter grillet eller røde. Perfekt med en plate av oster og pølser.

TEMPERATUR: 16 ° -18 °C

ALKOHOL 13%

Domaines Ott

Domene Ott ble grunnlagt i 1912 av Marcel Ott, en landbruksingeniør fra Alsace som drømte om å etablere en flott vinmark i nærheten av Middelhavet. I dag eies vinprodusentene av Champagne Louis Roederer og produserer noen av verdens mest prestisjetunge viner. Disse vintene er laget på tre...

Kjøp VinerDomaines Ott:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Domaines Ott By Ott 2015

Publisert klokka 04.11

4/5

Domaines Ott By Ott 2015

BY. OTT er en ny vin som kommer fra de nye kjellere av Château de Selle. Ott Ott BY vin drar full nytte av vindyrking og vinproduksjon kompetanse Domaines Ott. BY. OTT Rouge er en elegant forlengelse av Domaines Ott * program og en ekte provencalsk vin med moro og vennskap som kjerne. I glasset, den Ott Ott Rouge Ved granat rød med lilla nyanser lysere. Buketten avslører aromatiske røde sommer frukter dominert av kirsebær, umiddelbart etterfulgt av aromaer av rips. Den silkemyke gane er elegant og avslører friskhet og frukt drevet grønne pepperkorn med en subtil lakris kanten på finish. Hele hviler på en lett tanninstruktur som skaper en følelse av fløyelsaktig mykhet. En vakker rødvin provençalsk.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »