Côtes De Provence

Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

75cl

172,28kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rosevin
Vintage: 2018
Betegnelse:Côtes De Provence (Provence, Frankrike)
Vinprodusent: Villa Vallombrosa
Volum: 75cl
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018 kommer fra vingården Villa Vallombrosa. Det er en rosevin fra Côtes De Provence med den beste fra årgangen 2018 og den har et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rosevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Elaboration of Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Ruby farge, med lyse blinker.
 • Nese: Kjent for sine aromaer av moden frukt, sort frukt, med et notat av friskhet som eukalyptus og et snev av sjokolade og vanilje.
 • Munn: Slås notater av eik og moden frukt som kjærtegner de mest delikate feminine gane og friste de dype følelser av mannlig kongelig gane.

BENEVNELSE: Rødvin fransk.

VINGÅRD: PROVIEX S.A.S.

DRUER: 50% Merlot og 50% marselan.

ALDRING: 4 år med aldring.

UTVIKLING: Druene er satt til å gjære med skins. Det blir filtrert og deretter plassert på fat for aldring.

SAMMENKOBLING: Ideell til å følge stekt kjøtt, griller, viltkjøtt, stuinger og oster.

TEMPERATUR: 14-18 °C

ALKOHOL: 12,5%

Se mer

Reviews of Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018:Vurdering Villa Vallombrosa Cuvée Prunelle 2018:

4 /5

2018 - Ikke kontrakts bilde. Villa Vallombrosa er en av de fineste vingårdene i Provence viner, det har sin opprinnelse i romertiden som gjenspeiles av restene funnet og slått i Roma mellom 161-180 AD. Dette rosé vil oppdage de flotte viner fra Provence hele året.
beskrivelse
Villa Vallombrosa er en av de fineste vingårdene i Provence viner, det har sin opprinnelse i romertiden som gjenspeiles av restene funnet og slått i Roma mellom 161-180 AD. Dette rosé vil oppdage de flotte viner fra Provence hele året. Akkompagnement: Mets Middelhavet, frisk geit eller grillet fisk. Domene Vallombrosa Vallombrosa Villa, en av de fineste vingårdene i Provence, har sin opprinnelse i romertiden som gjenspeiles av restene funnet og slått i Roma mellom 161-180 AD. De første vinstokkene ble dyrket i Frankrike Provence. Vinen historie vårt område er to tusen år gammel. Dette oliven har holdt seg over tid ekthet og et uttrykk for dets terroir; disse lianer tilstede siden Romerriket trekke fordelene ved en Trias kalkstein jord blandet med påvirkning av rødt jord perm. Alliansen av de to jordarter tillater produksjon av store Rosevin som bringer rikdom og perm strukturelle og skifer av Maures en behagelig minerality, forfriskende og elegant. Kompetansen til Villa Vallombrosa begynner innhøstingen når de druene Syrah, Grenache, Mourvèdre, Cinsault er nøye høstet like moden, pakke ved pakke å forberede fra vintreet ideelle forsamlingen for Vallombrosa Grand Vin. Under et besøk til Villa Vallombrosa, vil du nyte hjertet av vingården kvaliteten på denne store Rosé, som manifesterer kraft, lengde og finesse som er forbeholdt viner av eksepsjonell jord. Den expresion av sine fruktige og mineralske aromaer lar subtilt følge middelhavsretter i alle situasjoner.
Se mer
,