Douro

Bons Ares Branco 2018

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2018 Andre årganger
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Ramos Pinto
Volum: 75cl
Druer : Sauvignon Blanc
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Bons Ares Branco 2018 (115,05kr), en hvitvin fra produsenten Ramos Pinto i distriktet Douro fremstilt av sauvignon blanc fra vinhøsten 2018 og den har et alkoholinnhold på 13º.

Beskrivelse av Bons Ares Branco 2018

Bons Ares Branco 2018 (Sauvignon Blanc)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: ren, transparent og gyllen.
  • Nese: duft av blomster og tropiske frukter (papaya, ananas, mango), friskere og mer gjennomtrengende, som halm og sitrus notater.
  • Munn: ganske uttrykksfulle, tykke, med en frisk syrlighet og varig eleganse.

Appellation: Douro.

DRUER: tradisjonelle druer av Douro og Sauvignon Blanc.

Forberedelse: druer høstet i små bokser og straks avkjølt til 12 timers kontakt med skinnene i sentrum av Quinta dos Bons vinification av Ares. Deretter druer kastet en andre markering på mottaket før det faller ved tyngdekraften til pressen, hvor lette pressperiode brukes. ren saft fermentert ved lav temperatur for å beholde maksimal smak.

SAMMENKOBLING: kremer og supper, sjømat, østers, muslinger, mejilones dampede, røkt og marinert fisk (ceviche).

ANBEFALT SERVICE TEMPERATUR: 11-13ºC

ALKOHOL: 13,5%

Se mer

The Winery

Ramos Pinto

Ramos Pinto

Grunnlagt av Adriano Ramos Pinto i 1880, Casa Ramos Pinto ble raskt bemerket, på den tiden, for sin innovative og foretaksstrategi. Assosiert med kvalitet flaske vin, begynte det å operere på det brasilianske markedet tidlig i det 20. århundre og ble raskt ansvarlig for halvparten av vin eksportert til Sør-Amerika, mens det var fortsatt erobre generasjoner av lojale kunder i Portugal og Europa. Disse var de naturlige resultatene av en fremtidsrettet strategi, basert på modernisering av utvalget, batching og aldring kretser, kontinuerlig vin forskning og spesiell omsorg som Adriano Ramos Pinto viet til emballasje og markedsføring av hans viner.

More about the Winery

Reviews of Bons Ares Branco 2018

This product has no comments yet. Vær den første til å rangere det.

Reviews of other vintages of Bons Ares Branco 201820172015

4/5

16 pts Revista de Vinhos - Ren farge, gjennomsiktig og gylne. De første sensasjonen er den intense lukten av blomster og tropiske frukter (papaya, ananas, mango). Etter omrøring kommer jo ferskere og mer gjennomtrengende, halm ut og sitrus notater. På ganen, er det ganske uttrykksfulle, inn tykk, fylle våre budsjetter, men alltid med en surhetsgrad som gir den en langvarig friskhet og eleganse.
Se mer
Portugal Vineyards

4/5

Ren farge, gjennomsiktig og gyllen. De første sensasjonen er den intense lukten av blomster og tropiske frukter (papaya, ananas, mango). Etter omrøring kommer det friskere og mer gjennomtrengende, halm ut og sitrus Notes. På ganen, er det ganske uttrykksfulle, inn tykk, fylle våre budsjetter, men alltid med en surhetsgrad som gir den en langvarig friskhet og eleganse.
Se mer
Portugal Vineyards

Andre produkter fra samme vingård