Douro

Dona Graça Reserva 2015

75cl

98,53kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Vinilourenço
Volum: 75cl
Druer : Tinta Barroca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Fra vingården Vinilourenço (Douro) har vi Dona Graça Reserva 2015 , en rødevin fremstilt av tinta roriz, touriga nacional og tinta barroca fra vinhøsten 2015 og har et alkoholinnhold på 13º.

Elaboration of Dona Graça Reserva 2015

Dona Graça Reserva 2015 (Tinta Barroca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: rubinrød lastet.
  • Nese: frisk frukt begeistring, merk noter av røde frukter, ville blomster og en liten notis av tre, godt integrert i helheten.
  • Munn: fantastisk balanse, fantastisk struktur, god friskhet, postnasal delikat aroma, en elegant finish.

Appellation: Douro.

DRUER: Touriga Nacional, Tinta Roriz og Tinta Barroca.

ALDRING: Etter malolaktisk gjæring, vin overført til fransk eik Seguin Moreau, hvile i 6 måneder. Deretter tappet etter et lett avklaring og filtrering. Som ble stabilisert av naturlig is to vintre, kan man danne en lys innskudd over tid som ikke vil skade kvaliteten på vin.

VINPRODUKSJON: minimalistisk behandling ved hjelp av automatisk presser granitt. Etter fermentering, klargjøring naturlig i tanker av rustfritt stål.

SAMMENKOBLING: fiskegryte, krydret rødt kjøtt og stuinger.

TEMPERATUR: 16 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mer

The Winery

Vinilourenço

Vinilourenço

VINILOURENÇO er basert i Øvre Douro, i Poço do Canto landsbyen nær byen Meda. Det ble opprettet med oppdraget å transformere og revitalisere produksjonen av vingårder som begynte å bli plantet på 80-tallet av Horacio Lourenço, etter retur fra Angola. Hans vinliden ledet ham til å utvikle sin arv. Til 45 eksisterende hektar gjelder ikke begrepet "Quinta" på grunn av sine forskjellige steder, Poço do Canto, Vale da Teja og Pocinho. Ulempen med den høyere produksjonskostnaden er avbalansert av det større mangfoldet slik at vi kan dra full nytte av settet av eiendommer med høyder varierende mellom 180m og 700m. Jordene er av Schist i de nedre sonene og Schist / Granitt i sonene høyere. Forskjellene i klima, plassering, høyde og jord, knyttet til de samme druesorter som er plantet i forskjellige territorier, tillater opprettelse av forskjellige viner som unngår felles standardisering. Fra 2006 skaper Jorge Lourenço VINILOUREÇO med den dyrebare hjelpen til sin far Horacio Lourenço.

More about the Winery

Reviews of Dona Graça Reserva 2015

This product has no comments yet. Vær den første til å rangere det.

Andre produkter fra samme vingård