Murganheira Chardonnay Brut 2008

Murganheira (Douro)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

286,81kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

286,81kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.36 points for each unit bought

Murganheira er produsenten til Murganheira Chardonnay Brut 2008 (286,81kr), en musserende vin fra distriktet Douro inneholder et utvalg av chardonnay fra vinhøsten 2008 med et alkoholinnhold på 13º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har musserende vin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Murganheira Chardonnay Brut

Type Vin: Vin musserende vin
Vintage: 2008 Andre årganger
2006 og N/A
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Murganheira
Volum: 75cl
Druer : Chardonnay
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Type Musserende Viin: Brut
Se mer »

Beskrivelse · Murganheira

Murganheira Chardonnay Brut 2008 (Chardonnay)

Produsent: Murganheira

Betegnelse: Douro

Druer: Chardonnay

Murganheira

Kjøp VinerMurganheira:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Murganheira Chardonnay Brut 2008

Publisert klokka 13.21

4/5

Murganheira Chardonnay Brut 2008

17 pts Revista de Vinhos - Veldig fruktig aroma (vanilje og aprikos). Smak frisk og buttery, med fin og vedvarende surhet.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Murganheira Chardonnay Brut 2006

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Veldig fruktig aroma (vanilje og aprikos). Smak frisk og buttery, med fin og vedvarende surhet.
- Winemaker: Orlando Lourenço
- Admission: Produsert i henhold til Champe metoden. Presset i pneumatiske presser, gjæring i rustfritt stål vat og scene i flasken. Modnet i 5 år i kjelleren etter andre gjæring.
- Druetyper: Chardonnay.
- Mat Sammenkobling: Utmerket som en aperetif, og med småretter og steker eller desserter.
- Lagre og tjene Råd: Det bør bli servert på 8 ºC for å unngå å ødelegge smaken av drue.