Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

236,23kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

236,23kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.29 points for each unit bought

Fra vingården Murganheira (Douro) har vi Murganheira Touriga Nacional Brut 2009 (236,23kr), en musserende vin fremstilt av touriga nacional fra vinhøsten 2009 og har et alkoholinnhold på 12º. En musserende vin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Murganheira Touriga Nacional Brut

Type Vin: Vin musserende vin
Vintage: 2009 Andre årganger
2007 og N/A
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Murganheira
Volum: 75cl
Druer : Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12

Beskrivelse · Murganheira

Murganheira Touriga Nacional Brut 2009 (Touriga Nacional)

Produsent: Murganheira

Betegnelse: Douro

Druer: Touriga Nacional

Murganheira

Kjøp VinerMurganheira:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Murganheira Touriga Nacional Brut 2009

Publisert klokka 13.21

4/5

Murganheira Touriga Nacional Brut 2009

Gyllen farge med fiolette toner. Aromaer av brioche, smør og ristede mandler. Veldig intens munnen uten å miste balansen, ende opp i en tørr, rik i fruktige utskrifter fullføre.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    1
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Murganheira Touriga Nacional Brut 2007

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Gyllen farge med fiolette toner. Aromaer av brioche, smør og ristede mandler. Veldig intens munnen uten å miste balansen, ender opp i en tørr, rik på fruktige utskrifter fullføre.
- Winemaker: Orlando Lourenço
- Admission: Produsert i henhold til Champe metoden. Presset i pneumatiske presser, gjæring i rustfritt stål vat og scene i flasken. Modnet for 4 år i kjelleren etter andre gjæring.
- Druetyper: Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: Utmerket som aperitiff eller medfølgende hvitt kjøtt, sjømat og bakevarer.
- Lagre og tjene Råd: Det bør bli servert på 8 ºC for å unngå å ødelegge smaken av drue.