Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009

Alves de Sousa (Douro)

RP92

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.053,07kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

1.053,07kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 1.3 points for each unit bought

Alves de Sousa presenterer Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009 (1.053,07kr), en rødevin fra distriktet Douro består av druetype touriga nacional, tinta amarela og sousao fra 2009. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co den har også oppnådd følgende poeng: robert parker-poeng: 92.

Spesifikasjoner · Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2009 Andre årganger
2013 og 2007
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Alves de Sousa
Volum: 75cl
Resultat: RP92
Druer : Sousao, Tinta Amarela, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites

Beskrivelse · Alves de Sousa

Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009 (Sousao, Tinta Amarela og Touriga Nacional)

SMAKS NOTATER AV Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009:

  • Visning: rubin.
  • Nese: fiolett, eukalyptus, lakk og sorte plommer. dyp, kompleks, friskhet og eleganse.
  • Munn: frisk, lakris og krydder, tett, men med bemerkelsesverdig harmoni og balanse frukt.

Appellation: Douro.

VINES-: Alves de Sousa

DRUER: Sousão, Tinta Amarela, Touriga Nacional.

Aging: 12 måneder i ny fransk eik, Allier og Nevers; 12 måneder minimum periode i flasken.

SAMMENKOBLING: krydret kjøtt og viltretter.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 14,5%

Alves de Sousa

Produksjonen av vin er en kjent tradisjon for Domingos Alves de Sousa: hans far (Edmundo Alves de Sousa) og hans bestefar (Domingos Alves de Sousa) hadde allerede vært vinmakere i Douro. Men Domingos Alves de Sousa omfavnet først en annen karriere. Etter å ha oppnådd en grad i sivilingeniør,...

Kjøp VinerAlves de Sousa:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009

Publisert klokka 12.22

4/5

Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009

Tasting Notes:
Deep rubin farge. Noter av fiolett, eukalyptus, lakk og sorte plommer. Dyp, kompleks, men alltid med stor friskhet og eleganse. Full av frisk frukt, lakris og krydder. Involvering, tett, men med en bemerkelsesverdig harmoni og balanse.
- Winemaker: Anselmo Mendes og Tiago Alves de Sousa
- Admission: Fra en 100 år gammel vingård. Vinification med total destemming gjæring med drueskall 5-6 dager. Maserasjon etter gjæring, minimum 8 dager. Aldring i 12 måneder i ny fransk eik, Allier og Nevers 12 måneder, minimum periode i flasken.
- Druetyper: Sousão, Tinta Amarela, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: Ideell til å følge krydrete retter og viltkjøtt.
- Store og Serve Tips: Lagring Liggende nede ved en temperatur på 15 ° C. Tjener ved en temperatur på 16 ° C til 18 ° C.

Flere anmeldelser av Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009

Publisert klokka 14.57

4 /5

SMAKS NOTATER AV Quinta da Gaivosa Vinha de Lordelo 2009:
- Visning: Deep rubin.
- Nose: notater av fiolett, eukalyptus, lakk og svart, dype, komplekse plommer, men alltid med stor friskhet og eleganse.
- Munn: full av frisk frukt, lakris og krydder. tett, men med bemerkelsesverdig harmoni og balanse.

Appellation: Douro.

DRUER: Sousão, Tinta Amarela, Touriga Nacional.

Aging: 12 måneder i ny fransk eik, Allier og Nevers, 12 måneder minimum i flasken.
VINPRODUKSJON: vinification med komplett despalillante drue huden gjæringen 5-6 dager. Maserasjon etter gjæring, i minst 8 dager.

Matchende vin: krydret kjøtt og viltretter.
Temperatur: 16-18 °C

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    2
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »