“Tasting Notes:
Ekstremt frisk, viser denne vinen friskhet av druene. En veldig intens, elegant aroma hvor røde bær og plommesyltetøy dominere, perfekt balansert med notater fra aldring i nye amerikanske eikefat. Gode tanniner på ganen, med en lang og varig finish.
- Winemaker: Rui Madeira
- Admission: Håndplukkede druer, var fullt destemmed og gjenoppbygger knust. Druene ble gjæret av druesort med streng utvelgelse, så den endelige blandingen var det vi ønsket. Dette er den gamle verden med å lage vin, ved å velge druer av vingården og mye i vingård. Gjæring i små rustfritt stål kar, med temperaturer rundt 28 ºC. Glatt og kontrollert maserasjon, for å få elegante og aromatiske viner. En del av vinen alderen 18 måneder i andre og tredje bruke amerikanske eikefat.
- Druetyper: Tinta Roriz, Touriga Franca, Touriga Nacional.
- Mat Sammenkobling: Server med rødt kjøtt, vilt, sterke oster, krydret kjøttretter.
- Store og Serve Tips: Lagring Liggende nede ved en temperatur på 15 ° C. Tjener ved en temperatur på 16 ° C til 18 ° C.”