Douro

Quinta de la Rosa 2017

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Quinta de la Rosa
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14
Fra produsenten Quinta de la Rosa har vi Quinta de la Rosa 2017 (123,90kr), det er en rødevin Douro fremstilt av druen tinta roriz, touriga nacional og touriga franca fra 2017 og med alkoholinnhold på 14º. Retter basert på ost og and er ideelle sammen med fra Douro. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Beskrivelse av Quinta de la Rosa 2017

Quinta de la Rosa 2017 (Touriga Franca, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Denne vinen har en vakker dyp rød farge med lys fiolett farge.
 • Nese: Nesen er kraftig, med første smak av røde frukter og svart syltetøy og floral notater og diskrete empyreumatiques.
 • Munn: Angrepet er fersk, ganen vinen er rund og godt balansert mellom frukt og tanniner og lang finish er litt mineral.

BENEVNELSE: Douro

VINGÃ…RD: Ligger i det nordlige Portugal, produserer gården ikke bare gode viner, men også portvin og olivenolje kjent. Hvis domenet tilhører familien av svensk opprinnelse Bergqvist, fra begynnelsen av det tjuende århundre, er det bare siden 1990, og den tredje generasjonen med hell produsere vin.

DRUER: Touriga Nacional og Touriga Franca 60% 12% 8% 5% Tempranillo Sousón og de resterende 15% kommer fra gamle vinstokker og blandinger av forskjellige VINGÃ…RD: s.

ALDRING: Høy 11 til 12 måneder i franske eikefat i Allier.

VINPRODUKSJON: Praksisen med bærekraftig landbruk og oppmuntre til utvikling av naturlig vin, vin også sittende fast uten animalske produkter. I år 2017 var spesielt varm, som første del av avlingen er gjort i august, mens vinmarkene i høyden kunne vente til september. Dette komplekse smaker avling, og derfor en høyere alkoholinnhold.

Sammenkobling: Denne vinen perfekt følge en grønnsak karri, rødt kjøtt, grillet eller i saus, vilt eller modne oster.

Anbefalt temperatur SERVICE: 16-17 ° C

ALKOHOL: 14%

Se mer

How to serve

Konsumstemperatur

18

The Winery

Quinta de la Rosa

Quinta de la Rosa, som ligger 1 km fra landsbyen Pinhão, er en arbeider vingård og vingård og tilbyr gjestene muligheten til å nyte den avslappende atmosfæren i Quinta, vandre inn i landsbyen eller besøke lengre unna med bil eller tog.

More about the Winery

Reviews of Quinta de la Rosa 2017

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Quinta de la Rosa 2017:Vurdering Quinta de la Rosa 2017:

4 /5

Dyp, ugjennomsiktig rød i fargen med aromaer av intense bær frukt. Plukk på ganen, full og konsentrert med en god tanninstruktur.
Se mer
,

4 /5

16,5 pts Vinho Grandes Escolhas - Intense fiolett farge som viser konsentrasjonen av vin, aromaer fortsatt veldig ung med enorm kompleksitet som, mens vanskelig å definere, viser alle Douro - moden mørk rød frukt, blomster, cistus, urte og skifer elementer er alle tilstede. På ganen, tett og rik, men samtidig ikke tung. Lang og kompleks med en god og balansert tannin struktur som gir spenning og struktur til vin uten å ødelegge eleganse og likevekten av denne vinen.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Quinta de la Rosa 201720142010

4/5

Det er den vi pleier å be om på stamrestauranten.
Ganske matt farge. Aromaer av mentol og balsamico. Quinta de la Rosa har god fylde.
Se mer
Caterina Nystrom

4/5

Jeg fikk den av en venn.
Fin farge. Man merker spesielt røkte smaker i denneQuinta de la Rosa. Smak av tre, jeg er ikke sikker på om det er fra druen eller fatet.
Se mer
Cecylia Sørnes