Kan ikke kjøpe Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2005 på dette tidspunktet.

Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2005 er en rødevin fra distriktet Douro fra innhøstingen 2005. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng og sektorens tidskrifter har vurdert den til robert parker-poeng: 91.

Spesifikasjoner · Quinta do Crasto Reserva Old Vines

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2005 Andre årganger
2015, 2013 og 2012
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Volum: 75cl
Resultat: RP91
Allergener: Inneholder Sulfites

Flere anmeldelser av Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2005

Publisert klokka 22.04

4 /5

Denne Quinta do Crasto Reserva Old Vines er den første vinen jeg drakk med foreldrene mine.
Meget klar rubinrød farge, med mursteinfarget refleksjon. Quinta do Crasto Reserva Old Vines har aromaer av fioler. God smak , med hint av karamell.
Vi valgte ikke riktig mat , men vinen var god.

Summen av vurderinger

(1 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  1
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 1 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2015

Juan Mari Mendizabal Sarasua
Juan Mari Mendizabal Sarasua

4/5

Jeg har ikke prøvd det ennå
Great Wines Direct
Great Wines Direct

4/5

En murstein rød farge, med intense og løftet eik aromaer av sigar boksen, tobakk blad, krydder, sedertre og vanilje, kombinert med friske mørke bær og moden plumsPalate En fyldig og rund gane av god balanse, viser rike Douro bær frukt tegn, med integrert eik tanniner og en stor lengde på finish
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

17,5 pts Revista de Vinhos - Deep rubin farge. Intens og frisk rød frukt og tannkjøtt cistus aromaer med elegante krydret hint. Svært attraktiv i ganen, utvikler seg til en tett struktur av fine teksturerte tanniner, som er perfekt integrert med friske røde frukt smaker. Lang og dvelende finish. Stor aldring potensial.

Reviews about Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2013

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Deep rubin farge. Intens og frisk rød frukt og tannkjøtt cistus aromaer med elegante krydret hint. Svært attraktiv i ganen, utvikler seg til en tett struktur av fine teksturerte tanniner, som er perfekt integrert med friske røde frukt smaker. Lang og dvelende finish. Stor aldring potensial.

Reviews about Quinta do Crasto Reserva Old Vines 2012

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Tasting Notes:
Deep rubin farge. Intens og frisk rød frukt og tannkjøtt cistus aromaer med elegante krydret hint. Meget attraktiv i ganen, utvikler seg til en tett struktur av fine teksturerte tanniner, som er perfekt integrert med friske røde frukt smaker. Lang og dvelende finish. Stor lagringspotensial.
- Winemaker: Manuel Lobo
- Admission: Druene, som kommer fra gamle vinstokker, ble tatt til vingård i plastbokser og inspisert på en sortering bord ved ankomst. Druene var da helt destemmed og litt knust. Etter dette ble de må overføres til rustfrie ståltanker og gjæring fant sted i temperaturkontrollerte rustfrie tanker. Aldring Om 16 måneder i franske eikefat (85%) og amerikanske eikefat (15%).
- Druetyper: Gamle Vines.
- Mat Sammenkobling: Denne vinen fint følger rødt kjøtt, roastbiff og grillet kjøtt.
- Store og Serve Tips: Lagring Liggende nede ved en temperatur på 15 ° C. Tjener ved en temperatur på 16 ° C til 18 ° C.