Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Quinta do Crasto (Douro)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

209,86kr + 53,27kr Frakt (3 - 5 dager)

209,86kr/enhet

Frakt: Bodeboca ES (Spain)

kr You will receive 0.26 points for each unit bought

Quinta do Crasto har fremstilt Quinta do Crasto Superior Branco 2016 (209,86kr), en hvitvin fra Douro består av druetype verdejo og viosinho fra 2016 og med alkoholinnhold på 12.5º. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Spesifikasjoner · Quinta do Crasto Superior Branco

Type Vin: Vin hvitvin
Vintage: 2016 Andre årganger
2017, 2015 og 2014
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Crasto
Volum: 75cl
Druer : Viosinho (60%), Verdejo (40%)
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12.5

Beskrivelse · Quinta do Crasto

Quinta do Crasto Superior Branco 2016 (Viosinho og Verdejo)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Quinta do Crasto Superior 2016 Hvit avslører en lys farge, en blek gul farge.
 • Nese: Veldig aromatisk. lette toner av sitrus og appelsinblomst. sterk minerality.
 • Munn: harmonisk og starte en ny tekstur gjør Quinta do Crasto Superior 2016 Hvit balansert vin. Palasset tilbyr sitrus og mineral smaker og en markert surhet. Kombinasjonen av lukt som garanterer en vakker avslutning utholdenhet.

Appellation: Douro (Portugal)

VINGÅRD: Arealet av Quinta do Crasto ligger på høyre bredd av elven Douro og har 74 hektar med vinmarker, som opererer mer enn 400 år siden. Kombinasjonen av skifergulv, utmerket soleksponering forbundet med det tørre klimaet i regionen gjør at produksjonen av intense viner konsentrert.

DRUER: 60% Viosinho, 40% Verdelho

ALDRING: Aged for 6 måneder i franske eikefat. 85% av tønnene er eik og 15% i acacia.

Fremstilling: Størrelsen på vinstokker og druer høstes for hånd. Imidlertid har området moderne prosessanlegg for å sikre produksjon av viner av høyeste kvalitet.

Sammenkobling: Hvis ideelt, med mager fisk eller skalldyr. Også testet for starteren. Du kan spise med krydret kjøtt.

Anbefalt temperatur SERVICE: 10.08 °C

ALKOHOL: 12,5%

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto ligger på den høyre bredden av elven Douro mellom Régua og Pinhão, og er en 135 hektar stor eiendom med 74 hektar vingårder. Eiendommen har en privilegert beliggenhet i Douro-avgrensede regionen og går langt tilbake i tiden (navnet Crasto kommer fra det latinske ordet "castrum"...

Kjøp VinerQuinta do Crasto:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Publisert klokka 04.45

4/5

Quinta do Crasto Superior White 2016

Veldig uttrykksfulle aromaer, viser levende bær frukt notater perfekt kombinert med subtile hint av friske krydder. Smak: Sjarmerende på ganen. Berry frukt smaker, god volum, solid struktur og fløyelsaktig tanniner. Finishen er perfekt balansert, frisk og lang. ligheten som gir stor utholdenhet til mål.

Flere anmeldelser av Quinta do Crasto Superior Branco 2016

Publisert klokka 14.16

4 /5

Quinta do Crasto Superior White 2016

Utseendet er lyse sitron og nesen viser utmerket intensitet, med frisk sitrus og tropisk frukt aromaer, delikat appelsinblomst notater og en markert mineralityOn ganen, elegant begynnelse som fører til en vin med stor volum og tekstur Gane tilbyr Lemony og mineral notater omgitt av en levende surhet Finishen er frisk, balansert og dvelende

Publisert klokka 14.59

4 /5

Quinta do Crasto Superior White 2016

Ligger på høyre bredd av elven Douro, mellom byene Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en eiendom på 130 hektar, 70 av disse er plantet med vinstokker. Ligger på en privilegert beliggenhet i Douro avgrensede området, Quinta do Crasto har tilhørt familien til Leonor og Jorge Roquette i over et århundre, og som alle de flotte egenskapene til Douro det går tilbake til antikken - navnet "Crasto" er avledet fra det latinske ordet "Castrum", som betyr "Roman fort". Quinta do Crasto produserer et bredt spekter av produkter, fra Douro hvite og røde viner og portviner til extra virgin olivenolje. Sammen med våre vinprodusenter og hele vårt team, er vi helt dedikert til å produsere viner som best representerer de unike egenskapene til Douro-regionen. Dette oppnår vi gjennom en prosess som involverer stor hengivenhet og engasjement til dyktighet, samt læring og forbedring.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  3
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 3 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Quinta do Crasto Superior Branco 2014

Fridtjov Tangen
Fridtjov Tangen

4/5

En hvitvin med duft av hvite blomster. Smak av bjørnebær og skogsbær.
En vin med for mye fylde.

Reviews about Quinta do Crasto Superior Branco 2017

Great Wines Direct
Great Wines Direct

4/5

Utseendet er lyse sitron og nesen viser utmerket intensitet, med frisk sitrus og tropisk frukt aromaer, delikat appelsinblomst notater og en markert mineralityOn ganen, elegant begynnelse som fører til en vin med stor volum og tekstur Gane tilbyr Lemony og mineral notater omgitt av en levende surhet Finishen er frisk, balansert og dvelende

Reviews about Quinta do Crasto Superior Branco 2015

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Quinta do Crasto Superior 2015
Ligger på høyre bredd av elven Douro, mellom byene Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en eiendom på 130 hektar, 70 av disse er plantet med vinstokker. Ligger på en privilegert beliggenhet i Douro avgrensede området, Quinta do Crasto har tilhørt familien til Leonor og Jorge Roquette i over et århundre, og som alle de flotte egenskapene til Douro det går tilbake til antikken - navnet "Crasto" er avledet fra det latinske ordet "Castrum", som betyr "Roman fort". Quinta do Crasto produserer et bredt spekter av produkter, fra Douro hvite og røde viner og portviner til extra virgin olivenolje. Sammen med våre vinprodusenter og hele vårt team, er vi helt dedikert til å produsere viner som best representerer de unike egenskapene til Douro-regionen. Dette oppnår vi gjennom en prosess som involverer stor hengivenhet og engasjement til dyktighet, så vel som læring og forbedring.