Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

Quinta do Crasto (Douro)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

897,99kr + 160,68kr Frakt (7 dager)

897,99kr/enhet

Frakt: Blanco & Gomez Wine Merchants UK (United Kingdom)

kr You will receive 1.11 points for each unit bought

Quinta do Crasto er prdusenten av Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 (897,99kr), en rødevin dfra distriktet Douro med drueptypen touriga nacional fra 2015 med et alkoholinnhold på 14º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Spesifikasjoner · Quinta do Crasto Touriga Nacional

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Crasto
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14

Beskrivelse · Quinta do Crasto

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 (Touriga Nacional)

Tasting Notes Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:

 • Visning: Kjedelig fiolett, veldig mørkt.
 • Nese: Sorte aroma karakteristisk utmerket med stor konsentrasjon, klarhet og friskhet av ville frukter, i perfekt harmoni med myke toner av fioler, utmerket utholdenhet og kompleksitet.
 • Munn: kraftig angrep, intens volum og struktur, med retronasal aroma av friske bær og krydder notater. Buenos elegante, dype og vedvarende tanniner.

Appellation: Douro.

BODEGA: Quinta do Crasto

DRUER: Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: kjøtt og ost.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 14,5%

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto ligger på den høyre bredden av elven Douro mellom Régua og Pinhão, og er en 135 hektar stor eiendom med 74 hektar vingårder. Eiendommen har en privilegert beliggenhet i Douro-avgrensede regionen og går langt tilbake i tiden (navnet Crasto kommer fra det latinske ordet "castrum"...

Kjøp VinerQuinta do Crasto:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

Publisert klokka 12.02

4/5

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

Vinen viser en ungdommelig toasty, røykfylt bukett med intense, krydret frukt tegn Gane er lang og fokusert og svært elegant, med moden konsentrert frukt og godt integrert eik, god balanse og fine strukturerte tanniner

Flere anmeldelser av Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

Publisert klokka 15.21

4 /5

Vinen viser en ungdommelig toasty, røykfylt bukett med intense, krydret frukt tegn. Ganen er lang og fokusert og svært elegant, med moden konsentrert frukt og godt integrert eik, god balanse og fine strukturerte tanniner.

Publisert klokka 11.10

4 /5

Touriga Nacional fra Quinta do Crasto har en dyp lilla farge, svært attraktive på nesen, viser intense og rene aromaer av friske røde frukter og livlige toner av fioler. Engasjerende og frisk begynnelse que fører til en alvorlig vin. Voluminøs på ganen, med ferske, fint-teksturerte tanniner og intense toner av røde bær med myk sjokolade hint. En engasjerende que vin slo stor friskhet og utholdenhet

Publisert klokka 14.59

4 /5

Ligger på høyre bredd av DouroRiver, mellom byene Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en eiendom på 130 hektar, 70 av disse er plantet med vinstokker. Ligger på en privilegert beliggenhet i DouroDemarcated Region, Quinta do Crasto har tilhørt familien til Leonor og Jorge Roquette i over et århundre, og som alle de flotte egenskapene til Douroit dateres tilbake til antikken - navnet "Crasto" er avledet fra det latinske ordet "Castrum", som betyr "Roman fort". Quinta do Crasto produserer et bredt spekter av produkter, fra Dourowhite og røde viner og portviner til ekstra virgin olivenolje. Sammen med våre vinprodusenter og hele vårt team, er vi helt dedikert til å produsere viner som best representerer de unike egenskapene til Douroregion. Dette oppnår vi gjennom en prosess som involverer stor hengivenhet og engasjement til dyktighet, samt læring og forbedring.

Publisert klokka 04.00

4 /5

- Den Quinta do Crasto Touriga Nacional blir bare tappet i årene når det kommer et høyt nivå av kvalitet og er en vin laget av 100% druer av Touriga Nacional
- Live og konsentrert Color
- Intens aroma av moden frukt, med noter av god tre
- Stor tilstedeværelse i munnen, myk og rund, alt finjustert
- Lang og krydret

Publisert klokka 11.19

4 /5

94 pts Robert Parker - Deep fiolett farge. Svært rene og frodige aromaer, med fersk fiolett og rød frukt notater. Stor dybde og intensitet på nesen. Attraktiv, frisk begynnelse som fører til en vin med stor volum og solid struktur. Ganen viser fin-teksturert friske tanniner og smaker av røde frukter. Frisk, Den rolige, munn overflatebehandlingen.

Summen av vurderinger

(6 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  6
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 6 kommentarer »

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Quinta do Crasto Touriga Nacional 2012

Garrafeira Nacional
Garrafeira Nacional

4/5

Ligger på høyre bredd av elven Douro, mellom byene Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en eiendom på 130 hektar, 70 av disse er plantet med vinstokker. Ligger på en privilegert beliggenhet i Douro avgrensede området, Quinta do Crasto har tilhørt familien til Leonor og Jorge Roquette i over et århundre, og som alle de flotte egenskapene til Douro det går tilbake til antikken - navnet "Crasto" er avledet fra det latinske ordet "Castrum", som betyr "Roman fort". Quinta do Crasto produserer et bredt spekter av produkter, fra Douro hvite og røde viner og portviner til extra virgin olivenolje. Sammen med våre vinprodusenter og hele vårt team, er vi helt dedikert til å produsere viner som best representerer de unike egenskapene til Douro-regionen. Dette oppnår vi gjennom en prosess som involverer stor hengivenhet og engasjement til dyktighet, så vel som læring og forbedring.
WineSpiritus
WineSpiritus

4/5

Tasting Notes: Farge: Opak, veldig mørk fiolett. Nese: Utmerket Sorte karakteristisk, med stor konsentrasjon, klarhet og friskhet av ville frukter, i perfekt harmoni med myke toner av fioler som gir utmerket utholdenhet og kompleksitet. Beam: Kraftig angrep, intens volum og struktur, med retro nasal aroma av friske noter av bær og krydder. Gode ​​intensitet elegant tanniner som gir en kompakt struktur, stor dybde og utholdenhet. På grunn av er høy struktur og utholdenhet har alle forutsetninger for en høy potensiell aldring?
Visning på: 16-18ºC.
Vi anbefaler med: Kjøtt og ost
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Tasting Notes:
- Det viser en toasty, røykfylt bukett med intense krydret frukt tegn.

aldring:
- 18 måneder i fransk eik
Lord Wine
Lord Wine

4/5

Druene fra den beste felt National Touriga Quinta do Crasto, ble transportert i esker med 22 kg plast mat og underkastet grundig screening kjelleren oppføring. Etter et skritt på tradisjonell presse, ble massen overført til en rustfri stålbeholder med en åpen topp og mekaniske Footpads hvor fermentert i 10 dager ved en kontrollert temperatur. Etter avslutningen av fermenteringen, ble druene forsiktig presset i hydrauliske presser. Farge: Violet lastet. Aroma: Veldig fengende aroma av stor intensitet og aromatisk renhet av friske røde frukter, i perfekt harmoni med levende toner av lilla blomster. Boca: Hjem engasjerende og frisk, utvikler seg til en alvorlig vin, godt volum, som har friske tanniner fin-strukturert, godt integrert med intense dufter av røde frukter av Douro og myke aromatiske opplevelser av sjokolade. En forførende vin som ender med stor friskhet og utholdenhet.