Douro

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

75cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2015 Andre årganger
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Crasto
Volum: 75cl Andre volumer
Druer : Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14
Quinta do Crasto er prdusenten av Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 (951,79kr), en rødevin dfra distriktet Douro med drueptypen touriga nacional fra 2015 med et alkoholinnhold på 14º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har rødevin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Beskrivelse av Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015 (Touriga Nacional)

Tasting Notes Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:

 • Visning: Kjedelig fiolett, veldig mørkt.
 • Nese: Sorte aroma karakteristisk utmerket med stor konsentrasjon, klarhet og friskhet av ville frukter, i perfekt harmoni med myke toner av fioler, utmerket utholdenhet og kompleksitet.
 • Munn: kraftig angrep, intens volum og struktur, med retronasal aroma av friske bær og krydder notater. Buenos elegante, dype og vedvarende tanniner.

Appellation: Douro.

BODEGA: Quinta do Crasto

DRUER: Touriga Nacional.

SAMMENKOBLING: kjøtt og ost.

TEMPERATUR: 16-18 °C

ALKOHOL: 14,5%

Se mer

The Winery

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto

Quinta do Crasto ligger på den høyre bredden av elven Douro mellom Régua og Pinhão, og er en 135 hektar stor eiendom med 74 hektar vingårder. Eiendommen har en privilegert beliggenhet i Douro-avgrensede regionen og går langt tilbake i tiden (navnet Crasto kommer fra det latinske ordet "castrum" som refererer til et "romersk fort").

More about the Winery

Reviews of Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015

4

6 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:Vurdering Quinta do Crasto Touriga Nacional 2015:

4 /5

Vinen viser en ungdommelig toasty, røykfylt bukett med intense, krydret frukt tegn Gane er lang og fokusert og svært elegant, med moden konsentrert frukt og godt integrert eik, god balanse og fine strukturerte tanniner
Se mer
,

4 /5

Vinen viser en ungdommelig toasty, røykfylt bukett med intense, krydret frukt tegn. Ganen er lang og fokusert og svært elegant, med moden konsentrert frukt og godt integrert eik, god balanse og fine strukturerte tanniner.
Se mer
,

4 /5

Touriga Nacional fra Quinta do Crasto har en dyp lilla farge, svært attraktive på nesen, viser intense og rene aromaer av friske røde frukter og livlige toner av fioler. Engasjerende og frisk begynnelse que fører til en alvorlig vin. Voluminøs på ganen, med ferske, fint-teksturerte tanniner og intense toner av røde bær med myk sjokolade hint. En engasjerende que vin slo stor friskhet og utholdenhet
Se mer
,
Reviews of other vintages of Quinta do Crasto Touriga Nacional 201520162012

4/5

95 pts Robert Parker - Deep fiolett farge. Svært rene og frodige aromaer, med fersk fiolett og rød frukt notater. Stor dybde og intensitet på nesen. Attraktiv, frisk begynnelse som fører til en vin med stor volum og solid struktur. Ganen viser fin-strukturert friske tanniner og smaker av røde frukter. Frisk, langvarig, munn belegg finish.
Se mer
Portugal Vineyards

4/5

Ligger på høyre bredd av elven Douro, mellom byene Régua og Pinhão, Quinta do Crasto er en eiendom på 130 hektar, 70 av disse er plantet med vinstokker. Ligger på en privilegert beliggenhet i Douro avgrensede området, Quinta do Crasto har tilhørt familien til Leonor og Jorge Roquette i over et århundre, og som alle de flotte egenskapene til Douro det går tilbake til antikken - navnet "Crasto" er avledet fra det latinske ordet "Castrum", som betyr "Roman fort". Quinta do Crasto produserer et bredt spekter av produkter, fra Douro hvite og røde viner og portviner til extra virgin olivenolje. Sammen med våre vinprodusenter og hele vårt team, er vi helt dedikert til å produsere viner som best representerer de unike egenskapene til Douro-regionen. Dette oppnår vi gjennom en prosess som involverer stor hengivenhet og engasjement til dyktighet, så vel som læring og forbedring.
Se mer
Garrafeira Nacional

Andre produkter fra samme vingård