Quinta Vale Meão 2014

Quinta do Vale Meão (Douro)

RP94

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.393,69kr + 92,02kr Frakt (6 dager)

1.393,69kr/enhet

Frakt: Garrafeira Nacional (Portugal)

kr You will receive 1.73 points for each unit bought

Fra vingården Quinta do Vale Meão har vi Quinta Vale Meão 2014 (1.393,69kr), en rødevin fra distriktet Douro med drueptypen touriga og tinta roriz fra 2014 og med alkoholinnhold på 14º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co og av profesjonelle vinsmakere har den blitt tildelt robert parker-poeng: 94.

Spesifikasjoner · Quinta Vale Meão

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2014
Betegnelse:Douro (Porto og Douro,Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Vale Meão
Volum: 75cl
Resultat: RP94
Druer : Tinta Roriz, Touriga
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14

Beskrivelse · Quinta do Vale Meão

Quinta Vale Meão 2014 (Tinta Roriz og Touriga)

SMAKS NOTATER AV Quinta Vale Meão 2014:

 • Visning: kraftig lilla.
 • Nese: typiske nyanser, mineraler, svart og rød frukt, sorte oliven, jordnær notater.
 • Munn: Unge gane, fin, elegant, rips, bjørnebær, fioler og plommer, jordnær krydrede toner av snus, kanel og friske urter, livlig, balansert syre, friskhet, delikatesse, slutt høy logitud.

Appellation: Douro.

Vineyard: Quinta do Vale Meao

DRUER: 58% Touriga Nacional, Touriga Franca 35% 5% Tinta Barroca, Tinta Roriz 2%.

SAMMENKOBLING: Rødt kjøtt, steker, spill.

TEMPERATUR: 16 °C

ALKOHOL: 14%

Quinta do Vale Meão

I 1877 kjøpte D. Antónia Adelaide Ferreira, som allerede var eier av Douros største landbruksarv, i en offentlig auksjon 300 hektar jomfru til VN-kammeret i Foz Côa. Hennes drøm var å bygge fra bunnen av en modellutforskning, som materialiserte i henne all den store opplevelsen samlet seg gjennom...

Kjøp VinerQuinta do Vale Meão:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Quinta Vale Meão 2014

Publisert klokka 14.59

4/5

Quinta Vale Meão 2014

Muito concentrado na cor. Nariz de grande profundidade, Complexo, com muitas nyanser Aromaticas, sem que nenhum aroma se sobreponha en outro. Elegante, com excelente Integracao da Madeira, surpreende pela grande variedade de sabores, com um endelig de boca muito Longo.

Flere anmeldelser av Quinta Vale Meão 2014

Publisert klokka 11.00

4 /5

Tasting Notes: Meget konsentrert i fargen. Deep nese, kompleks, med mange aromatiske nyanser, uten aroma overlapper hverandre. Testen er levende, en stor eleganse sett, utmerket integrasjon av tre, overrasket av et stort utvalg av smaker, med en svært lange enden av munnen. Visning på: 16-18ºC. Vi anbefaler med: Kjøtt | Ost

Publisert klokka 04.58

4 /5

Quinta do Vale do Meão er flaggskipet til en av Portugals beste vinprodusenter. Vinen er en blanding av det tradisjonelle portugisiske druen Touriga Nacional 58%, 35% Touriga Franca, Tinta Barroca 5% og 2% Tinta Roriz som (brukt 80% ny, overife for andre gang) for 18 måneder i franske barriques. Druene kommer fra vinstokker av 45-50 år gammel. Dette er en vin som er god balanse og meget elegant. Ingenting er for mye eller for nedlatende og Wine Advocate snakker også om "wow øyeblikk" på Quinta do Vale do Meão. Denne vinen er rett og slett uimotståelig. Vinen har en kompleks nese med mange aromatiske nyanser uten overlappende med en annen lukt. Rød frukt, lær, espresso, hint av tobakk og krydder vi lukter i nesen. Vinen er middels til fyldig med en utmerket (les: ikke dominant) integrering av tre. Nå er det alt i forhold til denne vinen er litt kjedelig, men det er best å sammenligne det med en god, elegant burgundiske som friskhet og eleganse kan la gå sammen. Den Meao 2011 var i Wine Spectator Topp 100 av 2014 av verdens beste viner på topp 3!

Publisert klokka 14.32

4 /5

Nese dyp, kompleks, med mange aromatiske nyanser, uten noen aroma overlappende hverandre. I beviset er det levende, i et sett med stor eleganse, utmerket integrasjon av tre, overraskende med stort utvalg av smaker, med en svært lang finish.

Summen av vurderinger

(4 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  4
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 4 kommentarer »