Douro

Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl

50cl

1.055,51kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Secret Spot Wines
Volum: 50cl
Druer : Moscatel
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 18
Fra vingården Secret Spot Wines (Douro) har vi Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl , en hvitvin med moscatel og har et alkoholinnhold på 18º. En hvitvin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl

Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl (Moscatel)

Produsent: Secret Spot Wines

Betegnelse: Douro

Druer: Moscatel

Se mer

The Winery

Secret Spot Wines

Secret Spot Wines

Det første trinnet var å finne en vinproduksjonsplass som var tilgjengelig, hadde et passende klima (høy høyde), god plass og riktig størrelse slik at de kunne kombinere tradisjonelle Douro-vinfremstillingspraksis med fremskritt innen moderne ønologi. Stedet de fant var Quinta da Faísca Winery, i sogn Favaios, bygget i 1946. Vingaren besto av 3 vanlige treading tanker og en mindre stein tank (i øverste etasje) samt en vertikal press. I nederste etasje var det 14 store trefat for aldring av Portvin og Moscatel. Med sikte på å sette opp en vingård som ville muliggjøre opprettelsen av småpartier ved hjelp av forskjellige vinfremstillingsstiler, ble det gjort noen endringer. Inntak av druer ble flyttet utenfor vingården, og treading tankene og vertikale pressen ble igjen på plass. I underetasjen ble 7 filler av forskjellige volumer omformet, og 1 vertikal trykk, 3 fermenteringsbeholdere og 6 lagringsbeholdere ble installert. Eikønner hviler nå i det rommet som tidligere var opptatt av resten av de gamle fatene. Fra valg til trykk på druene brukes ingen pumper. Oppsettet av vingården over to etasjer, typisk for Douro vingårder, gjør at vinen kan flyttes ved hjelp av noe annet enn tyngdekraften.

More about the Winery

Reviews of Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl:Vurdering Secret Spot 40 Years Moscatel do Douro 50cl:

4 /5

Typisk farge for hvitvin. På nesen, merker man hvite frukter.Jeg lot flasken være åpen et par dager og den smakte gammel .
Den ga ansikt til maten.
Denne gangen drakk vi den sammen som et par.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård