Douro

Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl

50cl

271,99kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin hvitvin
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Secret Spot Wines
Volum: 50cl
Druer : Moscatel
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 18
Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl er en hvitvin fra Douro produsert av Secret Spot Wines med druetypen moscatel med et alkoholinnhold på 18º. Ifølge kundene til Drinks&Co, har hvitvin blitt ratet til 4 av 5 poeng.

Elaboration of Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl

Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl (Moscatel)

Produsent: Secret Spot Wines

Betegnelse: Douro

Druer: Moscatel

Se mer

The Winery

Secret Spot Wines

Secret Spot Wines

Det første trinnet var å finne en vinproduksjonsplass som var tilgjengelig, hadde et passende klima (høy høyde), god plass og riktig størrelse slik at de kunne kombinere tradisjonelle Douro-vinfremstillingspraksis med fremskritt innen moderne ønologi. Stedet de fant var Quinta da Faísca Winery, i sogn Favaios, bygget i 1946. Vingaren besto av 3 vanlige treading tanker og en mindre stein tank (i øverste etasje) samt en vertikal press. I nederste etasje var det 14 store trefat for aldring av Portvin og Moscatel. Med sikte på å sette opp en vingård som ville muliggjøre opprettelsen av småpartier ved hjelp av forskjellige vinfremstillingsstiler, ble det gjort noen endringer. Inntak av druer ble flyttet utenfor vingården, og treading tankene og vertikale pressen ble igjen på plass. I underetasjen ble 7 filler av forskjellige volumer omformet, og 1 vertikal trykk, 3 fermenteringsbeholdere og 6 lagringsbeholdere ble installert. Eikønner hviler nå i det rommet som tidligere var opptatt av resten av de gamle fatene. Fra valg til trykk på druene brukes ingen pumper. Oppsettet av vingården over to etasjer, typisk for Douro vingårder, gjør at vinen kan flyttes ved hjelp av noe annet enn tyngdekraften.

More about the Winery

Reviews of Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl:Vurdering Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl:

4 /5

Jeg anbefaler å kjøpe denne vinen online.
Jeg syns Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl hadde en veldig klar farge. Melasselukt. Jeg likte Secret Spot Moscatel do Douro 10 Years 50cl, men den har en røff smak.
Se mer
,

Andre produkter fra samme vingård