Douro

Stravaganza 2017

75cl Volume

44,25kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2017 Andre årganger
2018, 2015 og 2014
Betegnelse:Douro (Porto og Douro, Portugal)
Vinprodusent: Parras Vinhos
Volum: 75cl
Druer : Touriga Franca, Tinta Barroca, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Parras Vinhos fremstiller Stravaganza 2017 , en rødevin fra distriktet Douro fremstilt av tinta roriz, tinta barroca og touriga franca fra vinhøsten 2017 og med alkoholinnhold på 13º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Stravaganza 2017

Stravaganza 2017 (Touriga Franca, Tinta Barroca og Tinta Roriz)

Produsent: Parras Vinhos

Betegnelse: Douro

Druer: Touriga Franca, Tinta Barroca og Tinta Roriz

Se mer

The Winery

Parras Vinhos

Parras Vinhos de Luís Vieira ble født i 2010, som for tiden er basert i Alcobaça, hvor også gruppens tappingsenhet er installert. Fem år senere, med selskapet konsolidert og fokusert på det internasjonale markedet, er det nødvendig å omplassere merkevaren og "kle" den på en annen og mer aktuell måte.

More about the Winery

Reviews of Stravaganza 2017

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Stravaganza 2017:Vurdering Stravaganza 2017:

4 /5

Kirsebærfarget, veldig vellykket. Aromaer av bær.Smaken satt i en god stund.
Den passet veldig godt til grilling.
Jeg drakk den med min beste venn.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Stravaganza 2017201820152014

4/5

Ganske matt farge. Rødevin lukter godt , som rødt fruktkompott.Den mykeste fra Douro.
Jeg drakk vinen fra Parras Vinhos til grillede grønnsaker.
Vi drakk et par glass på en middag med kolleger.
Se mer
Cassandra Nilssen

4/5

Rødevin lukter godt , som rødt fruktkompott. Teksturen var bitter.
Det er viktig å åpne den før den drikkes.
Se mer
Gunnlaug Helland

4/5

Denne vinen Stravaganza drakk vi uten mat. Vi fikk den på en vinsmaking hos rødevin.
Rød med lilla høydepunkter. Sensuelle dufter av sjokolade. Man minnes godteri på smaken.
Se mer
Usmund Rasmussen