Frankrike

Louis Roque la Vieille Prune

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Fruktlikør (Alkohol og creme,Brennevin)
Produsent: Distillerie Louis Roque
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 42
Land: Frankrike
Distillerie Louis Roque produserer Louis Roque la Vieille Prune (578,20kr), en fruktlikør laget i Frankrike den har et alkoholnivå på 42º. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Louis Roque la Vieille Prune til 4,3 poeng av 5 mulige.

Beskrivelse av Louis Roque la Vieille Prune

Louis Roque la Vieille Prune

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Vista: Louis Roque la Vieille Prune er en mørk gylden oransje lys og reflekser.
 • Nese: Aromaer som flyter er kraftige og rike, synes plomme å ha hele plassen, men til slutt bladene gradvis uttrykke diskrete dufter av friske urter og hvit frukt.
 • Smak: Etter en akutt angrep, er munningen varm og behagelig. Aromaer av plomme sakte ta besittelse av munnen hennes før smaksløkene nøkler Oppdager eple, mandel og fersken. Finishen er lang og behagelig.

Alder: 2 år.

PRODUSENT: Louis Roque Distillery. Hvis Roque familien begynte som omreisende Distiller, som nå er 3 generasjoner som bosatte seg i Sør-Frankrike. Med sin erfaring i destillasjon, allerede de er kjent alkohol produksjon, bare trengte å styre aldring og montering gjorde briljant. I dag, den yngste i familien tilbudet brennevin, rik og velsmakende fine.

LAND: Frankrike.

DETALJER for fremstilling: hemmeligheten av plomme konjakk er en destillasjon av forskjellige arter separat for å gjøre en nøyaktig sammenstilling før modning i franske eikefat for på minst 2 år.

ALKOHOL: 42%

Se mer

Reviews of Louis Roque la Vieille Prune

4.3

8 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Louis Roque la Vieille Prune:Vurdering Louis Roque la Vieille Prune:

5/5

utmerket
Se mer,

Louis Roque la Vieille Prune

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Vista: Louis Roque la Vieille Prune er en mørk gylden oransje lys og reflekser.Nese: Aromaer som flyter er kraftige og rike, synes plomme å ha hele plassen, men til slutt bladene gradvis uttrykke diskrete dufter av friske urter og hvit frukt.Smak: Etter en akutt angrep, er munningen varm og behagelig. Aromaer av plomme sakte ta besittelse av munnen hennes før smaksløkene nøkler Oppdager eple, mandel og fersken. Finishen er lang og behagelig.Alder: 2 år.PRODUSENT: Louis Roque Distillery. Hvis Roque familien begynte som omreisende Distiller, som nå er 3 generasjoner som bosatte seg i Sør-Frankrike. Med sin erfaring i destillasjon, allerede de er kjent alkohol produksjon, bare trengte å styre aldring og montering gjorde briljant. I dag, den yngste i familien tilbudet brennevin, rik og velsmakende fine.LAND: Frankrike.DETALJER for fremstilling: hemmeligheten av plomme konjakk er en destillasjon av forskjellige arter separat for å gjøre en nøyaktig sammenstilling før modning i franske eikefat for på minst 2 år.ALKOHOL: 42%
Se mer
,

4 /5

Tasting Notes:Farge: Louis Roque la Vieille Prune har en gul fargeLukt: aromaer av plomme og vill krydderSmak: henne rundt, er svært velduftende kjøttfulle munnenUTVIKLING: Det er alderen på eikefatLand: Frankrike
Se mer
,

4 /5

Se mer
,

Domaine Louis Roques la Vieille Prune de Souillac er en av mine favorittdrikker

Andre produkter fra samme vingård