Belgia

Pisang Ambon

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Fruktlikør (Alkohol og creme,Brennevin)
Produsent: Pisang Ambon
Volum: 70cl Andre volumer
1L
Alkoholvolum: 17
Land: Belgia
Fremstilt av Pisang Ambon, Pisang Ambon (129,21kr) er en fruktlikør fra Belgia og den har et alkoholinnhold på 17º. Hos Drinks&Co har forbrukerene stemt Pisang Ambon til 4 poeng av 5 mulige.

Beskrivelse av Pisang Ambon

Pisang Ambon

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: intense lys grønn med gull sparkles.
 • Lukt: Pisang betyr banan i Malay, så det er ventet en intens aroma og søt banan. Det er også friske opplevelser av hvite frukter.
 • Smak: Balansert, kraftig og behagelig. Endelig fruktig.

PRODUSENT: Lucas Bols B.V.

Land Nederland.

DETALJER FOR FREMSTILLING: er basert på den oppskrift av en gammel indonesisk likør. Pisang betyr banan i Malay / indonesisk. Ambon er hovedstaden i et indonesiske provinsen som en gang var en nederlandsk koloni. Pisang Ambon er den indonesiske navn for Gros Michel banan sorten. Det har lansert en lilla versjon, kalt Pisang Ambon Guarana Lime.

ALKOHOL: 21%

Se mer

Reviews of Pisang Ambon

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Pisang Ambon:Vurdering Pisang Ambon:

4 /5

NOTATER OM SPRITSMAKING:Farge: intense lys grønn med gull sparkles.Lukt: Pisang betyr banan i Malay, så det er ventet en intens aroma og søt banan. Det er også friske opplevelser av hvite frukter.Smak: Balansert, kraftig og behagelig. Endelig fruktig.PRODUSENT: Lucas Bols B.V.Land Nederland.DETALJER FOR FREMSTILLING: er basert på den oppskrift av en gammel indonesisk likør. Pisang betyr banan i Malay / indonesisk. Ambon er hovedstaden i et indonesiske provinsen som en gang var en nederlandsk koloni. Pisang Ambon er den indonesiske navn for Gros Michel banan sorten. Det har lansert en lilla versjon, kalt Pisang Ambon Guarana Lime.ALKOHOL: 21%
Se mer
,

Andre produkter fra samme destilleri