Gavepakker

24 X Bodegas Figueroa 375ml

1.213,04kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Kategori:Gavepakker (Partier og gaver)
Produsent: Figueroa
SMAKS NOTATER: Visning: Farge rød lilla, med noen lilla høydepunkter. Det er veldig rent og dypt. Nese: Aroma av skogsbær med ville blomster, ledsaget av en liten spor av tre. I bakgrunnen er de oppfattet krydret nyanser. Munn: Den har en fløyelsmyk og forførende måte, men forfriskende. Blandingen av smaker er riktig balansert og kombinerer perfekt med smaker. Slutten er omfattende. BENEVNELSE: Paso Robles. VINGÅRD: Poppy Wine. DRUER: Cabernet Sauvignon. ALDRING: på eikefat. FORBEREDELSE: høsting av druene ved lave temperaturer i vintermånedene. De stammet og ekstraherer den vin, som er gjæret i rustfritt stål til kontrollerte temperaturer i flere uker. resultatet til hvile på eikefat for å opprettholde den naturlige kvaliteten på vin og øke uttrykksfullhet venstre. Det er avklart og flaske. SAMMENKOBLING: Rødt kjøtt, oster sterke smaker, ris, pasta, krydret retter. TEMPERATUR: 18-20 ° C ALKOHOL: 13%

Elaboration of 24 X Bodegas Figueroa 375ml

24 X Bodegas Figueroa 375ml

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Farge rød lilla, med noen lilla høydepunkter. Det er veldig rent og dypt.
 • Nese: Aroma av skogsbær med ville blomster, ledsaget av en liten spor av tre. I bakgrunnen er de oppfattet krydret nyanser.
 • Munn: Den har en fløyelsmyk og forførende måte, men forfriskende. Blandingen av smaker er riktig balansert og kombinerer perfekt med smaker. Slutten er omfattende.

BENEVNELSE: Paso Robles.

VINGÅRD: Poppy Wine.

DRUER: Cabernet Sauvignon.

ALDRING: på eikefat.

FORBEREDELSE: høsting av druene ved lave temperaturer i vintermånedene. De stammet og ekstraherer den vin, som er gjæret i rustfritt stål til kontrollerte temperaturer i flere uker. resultatet til hvile på eikefat for å opprettholde den naturlige kvaliteten på vin og øke uttrykksfullhet venstre. Det er avklart og flaske.

SAMMENKOBLING: Rødt kjøtt, oster sterke smaker, ris, pasta, krydret retter.

TEMPERATUR: 18-20 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mer

Reviews of 24 X Bodegas Figueroa 375ml

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for 24 X Bodegas Figueroa 375ml:Vurdering 24 X Bodegas Figueroa 375ml:

4 /5

24 små flasker (3/8 liter) rødvin Bodegas Figueroa.
Se mer
,

24 Botellas Vino Tinto 3/8 Madrid Bodegas Figueroa