Bombay Sapphire

Bombay Spirits Co. (Gin)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

185,43kr + 53,27kr Frakt (5 - 7 dager)

185,43kr/enhet

Frakt: Gourmet en casa TCM (Spain)

kr You will receive 0.23 points for each unit bought

Bombay Spirits Co. er fremstilleren av Bombay Sapphire (185,43kr), en gin av typen London Gin laget i England den har et alkoholnivå på 40º. Brukerene avDrinks&Co har gitt Bombay Sapphire 4 poeng av 5 mulige og har fått peñín-poeng: 93 poeng.

Spesifikasjoner · Bombay Sapphire

Kategori:Gin (Brennevin)
Produsent: Bombay Spirits Co.
Volum: 70cl Andre volumer
Alkoholvolum: 40
Land: England
Antall Destillasjoner: 3 Destillasjoner
Type Gin: London Gin

Beskrivelse · Bombay Spirits Co.

Bombay Sapphire

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Crystal clear.
 • Lukt: hint av urter og krydder.
 • Mouth: Myk, balansert og litt sitrus.

PRODUSENT: Bombay Spirits Company.

LAND: Storbritannia.

DETALJER OM KLARGJØRING: Her er en ren stil London Dry gin, som lett kan huske. Den er produsert med flora rundt om i verden. Ben 10 essenser av urter, blomster og røtter, høstet for hånd på steder der landet har fått maksimal aroma og styrke. Java hvit pepper, iris røtter i Toscana, spanske mandler og kinesisk lakris er bare noen få eksempler. Den Bombay Sapphire blir underkastet trippeldestillert i tre forskjellige kobber stillbilder. Og for å fjerne det meste av essensene uten endring, blir den operasjon som utføres i damp i stedet for oppbløting, i henhold til metoden ifølge Carter Head. Således bevarer den botaniske Ivano hoved Tonutti intakt de aromatiske essensielle oljer tilføre destillatet et umiskjennelig karakter. Bombay Sapphire . meningsfullt navn, inspirert av Star of Bombay, en stor safir funnet i Sri Lanka under den britiske kolonitiden i India. Og som gemstone med samme navn, samme lyse fargen på flasken presenterer. En umiskjennelig gin derfor ikke bare for sin smak, men også det visuelle aspektet, kan du ikke gå glipp av de beste barene. Prøv rett, på fjellet eller brus lange og fancy cocktails.

ALKOHOL: 40%

Bombay Spirits Co.

Kjøp BrennevinBombay Spirits Co.:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Bombay Sapphire

Drinksupermarket

Publisert klokka 12.41

4/5

Bombay Sapphire

Bombay Sapphire Gin har 10 perfekt balansert planter. Disse ferske, 100% naturlige smaksstoffer kombineres for å skape en svak, aromatisk smak lagvis med pikant sitrus, delikat nøtteaktig oljer, rike eksotiske krydder og en snev av søthet.

Flere anmeldelser av Bombay Sapphire

Enrique Morales Zubizarreta

Publisert klokka 08.33

4 /5

Jeg likte det bedre før da han kom til 47º, fortsatt det virker som en god gin Combo.
Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

- Bombay Sapphire har en unik destillasjon prosess: Det er bare fire Carterhead still arbeider i verden i dag og er karakteristiske for Bombay Sapphire.
- I motsetning til andre gin som koker sine planter med ånden, er Bombay ånd destillert alene. For å oppnå den unike smaken, passerer ånden gjennom planter i dampform. Dette gjør at hver delikat aroma å være fullt absorbert. Resultatet er en kompleks, men subtil smak sensasjon.
- trippeldestillert, er 100% nøytrale korn spirit oppvarmes til dampform. Damp sendes gjennom rektifikasjonskolonnen, unik for en Carterhead fortsatt. Den ledeplatesystem, som ligger i kolonnen, tillater bare de reneste ånden til å passere gjennom.
- Renset damp passerer gjennom en kobber kurv som inneholder 10 naturlige plante og absorberer deres delikat smak. Dampen blir omgjort til væske og bli mottatt i en ånd sikker som Bombay Sapphire.
- Utvalget og balanse av sine planter er basert på en oppskrift som stammer fra 1761. Utvalget av planter som brukes til å lage Bombay Sapphire er en omfattende prosess med ingen regning er spart.
- Bombay Sapphire blandes med rent vann fra sjøen Vyrnwy og flasker.
La Tramuntana

Publisert klokka 12.45

4 /5

Bombay Sapphire Premium Gin 70 cl, laget med utvalgte planter fra hele verden.
Se flere anmeldelser av Bombay Sapphire »

Summen av vurderinger

(25 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  25
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 25 kommentarer »