England

Hayman's Old Tom Gin

70cl

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Gin (Brennevin)
Produsent: Hayman's Distillers
Volum: 70cl
Alkoholvolum: 40
Land: England
Type Gin: Old Tom
Hayman's Distillers produserer Hayman's Old Tom Gin (241,90kr), en gin av typen Old Tom fra England og den har et alkoholinnhold på 40º. 4 poeng av 5 er gitt til Hayman's Old Tom Gin av forbrukerene hos Drinks&Co og i bransjens tidsskriften har den mottatt peñín-poeng: 91.

Beskrivelse av Hayman's Old Tom Gin

Hayman's Old Tom Gin

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: klar og lyssterk.
 • Lukt: hyggelige notater av sitron med en krydret finish.
 • Smak: Intens, glatt, kompleks, med en svak søthet ende. Lukten er myk og intens, litt søt, med sterke toner av sitron.

PRODUSENT: Familie Hayman, som fødselen av dette skyldes gin, har en lang tradisjon i kunsten destillasjon som kan dateres tilbake til 1820 gjennom arbeidet til den kjemiske og farmasøytiske James Burrogh. Produksjon av legemidler, fordeler og sirup gin var en stor suksess, og det startet sin virksomhet, gjennomført med stor suksess av sin sønn og hans niese Marjorie Burroughs, flankert av ektemannen Neville Hayman, skaperen i 1951 av Beefeater Gin. Etter utallige hits over familien, i 1987 Christopher Hayman James Burrough Ltd solgte grunnla en liten uavhengig familie brenneri, brenneri Hayman, og re-gin på den tradisjonelle måten.

LAND: England.

DETALJER OM KLARGJØRING: Old Tom Gin Hayman er produsert av den tradisjonelle metoden kan dateres tilbake til det nittende århundre. Destillasjon er utført gjennom en brutt selv i denne plantene utvikle sitt fulle potensiale. Old Tom gin blir brukt som basis for mange historiske nåde og drikkevarer, de organoleptiske egenskaper, er den egnet for hver enkelt type blanding.

ALKOHOL: 40%

Se mer

Reviews of Hayman's Old Tom Gin

4

20 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  19
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Hayman's Old Tom Gin:Vurdering Hayman's Old Tom Gin:

3.5/5

God Gin. Pengene er god og sødme gir ham muligheten til å bli mer verdsatt av de som liker ikke spesielt gin.
Se mer,

Hayman's Old Tom Gin

4 /5

- Hayman's Old Tom Gin er en botanisk krevende og lett søtet stil av gin som var spesielt populære i det 18. århundre og var Gin av valget i det 19. århundre.
- I forhold til London Dry Gin, leverer Old Tom stil en mer avrundet smak erfaring med dybde. Den karakteristiske Old Tom Gin profilen er hovedingrediensen i klassiske gin cocktails som Martinez, Tom Collins og Ramos Gin Fizz.
- Stilen på Old Tom er kjent for sin botaniske intensitet balansert med en lett sødme, noe som gir en mer kompleks erfaring enn andre stiler av gin.
- Nese: Hayman's Old Tom Gin har en botanisk-intensiv, søt, lett fruktig nese, med aromaer av søte digestive, mandel og kremet sitron-sitrus. Hint av ingefær, mørk sjokolade og søt, krydret kaffe, med en lett herbal-spiciness fra einer og koriander, gi en mer avrundet duft.
- Smak: En rik, myk, rund munnfølelse, gir til en søt, medium kropp av kandisert ingefær, appelsinskall og sitronskall, med innslag av fioler, rose-vann og anis, gi pent balansert, tradisjonelle smaken av dette lett-søtet gin stil.
- Finish: Finishen er en delikat, krydret-kake notat med et snev av honning-ising. Etter en innledende søt, konfekt smak, hint av sitrus og einer spiciness levere en nydelig, myk smak.
Se mer
,

4 /5

Jeg liker denne gin, men nå er jeg si det på en svært subjektiv måte fordi jeg elsker ingefær og palodú, og dette gin fremkaller minnene i meg nesen.
Også bevarte sitrus smaker på ganen med søtlig aksenter (kakao), men i mindre grad enn den Hayman gin likør.
Min gin og tonic med denne alvorlige gin:
Den glasskulen tjener med tynt glass, iskappe (for å fylle glass), med hjelp av shaker skjeen røre iskrystallene å kjøle glasset og fjerne vannet som er blitt frigitt.
Denne gangen jeg legge en rot av palodú ca 10 cm lang, ja, trenger ikke å skrelle, men ganske ren.

Tid for å ta Gin Hayman Old Tom Gin (novelle 1001, 1002 og 1003) fra en viss høyde for å bli oksygenrikt.
Og til slutt, hjulpet av en spiral skje, legger tonic, veldig sakte. Denne gangen velger Fever Tre Ginger Beer å forbedre disse smaker av ingefær. Hvis du ønsker tørrere, vil lede feber treet tonic vann.
Se mer
,

Gin Hayman’s Old Tom: Aromas a jengibre y Palodú

Se mer

Andre produkter fra samme vingård