Haut-Médoc

Château Sociando Mallet Magnum 2018

Magnum

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2018 Andre årganger
Betegnelse:Haut-Médoc (Bordeaux, Frankrike)
Vinprodusent: Château Sociando Mallet
Volum: 150cl
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 14
Château Sociando Mallet Magnum 2018 (734,89kr): en rødevin fra distriktet Haut-Médoc av vingården Château Sociando Mallet vinen er produert med druer fra høsten 2018 og med alkoholinnhold på 14º.

Beskrivelse av Château Sociando Mallet Magnum 2018

Château Sociando Mallet Magnum 2018

Produsent: Château Sociando Mallet

Betegnelse: Haut-Médoc

Se mer

Reviews of Château Sociando Mallet Magnum 2018

This product has no comments yet. Vær den første til å rangere det.

Reviews of other vintages of Château Sociando Mallet Magnum 2018201620092003

4/5

Sterke aromaer av kaffe og fløtekaramell. For å væreHaut-Médoc var den litt oljete.
Dette Château Sociando Mallet Magnum anbefales.
Se mer

4/5

SMAKS NOTATER:
- Visning: Den har en dyp rød farge, på grunn av tilstedeværelsen av tanniner.
- Nese: karakteristisk aroma som minner om sorte frukter som blåbær og bringebær.
- Munn: Konsekvent i fullstendig og sjenerøs, vedvarende ganen med sluttnoter av frisk frukt.

BENEVNELSE: Haut-Médoc
VINGÅRD: Godset Chateau Sociando Mallet Jaean Gautreau, med utsikt over Gironde, og drar nytte av det milde klimaet i bassenget. Landet der vinrankene vokser, er veldig kornete 2/3, mineraler og 1/3 leire og godt drenert. Disse funksjonene tillater veksten av ulike varianter som Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot typisk.
DRUER: 55% Cabernet Sauvignon, Merlot 40%, 5% Cabernet Franc.

ALDRING: vin med stort potensial for aldring i kjelleren.
VINPRODUKSJON: Samle strengt for hånd og plassert i trekasser, druer ikke klassifisert før du stopper og til slutt sendt til komprimering. Tradisjonelle vinification prosess, involverer bruk av bare opprinnelige gjær og mallolitica gjæring i rustfritt stål ved en regulert temperatur (ca. 18 °C) på 25 til 30 dager. Denne prosedyren forbedrer den generelle sensoriske kvaliteter av vinen. Endelig alderen på eikefat i 12 måneder, etterfulgt av en annen i flasken.

Sammenkobling: For den viktige tilstedeværelsen av tanniner, som går godt sammen med rødt kjøtt.
Anbefalt temperatur SERVICE: 16-18 °C
ALKOHOL: 13,5 °
Se mer

4/5

Jeg drakk den til grillspyd. Favorittvinen til foreldrene mine.
Klassisk kirsebærrød fra 2003. Aromaer av mørk sjokolade. Jeg drakk litt, og så smakte den eddik.
Se mer

Andre produkter fra samme vingård