Hellas

Château Porto Carras 2010

75cl Volume

174,64kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2010 Andre årganger
Betegnelse:Hellas ()
Vinprodusent: Domaine Porto Carras
Volum: 75cl
Druer : Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Limnio
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13.5
Domaine Porto Carras har fremstilt Château Porto Carras 2010 , en rødevin fra Hellas med det beste av druen limnio, cabernet sauvignon og cabernet franc fra årgangen 2010 og med alkoholinnhold på 13.5º.

Elaboration of Château Porto Carras 2010

Château Porto Carras 2010 (Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon og Limnio)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: Farge svart granat.
  • Nese: Aromaer modne coulis av kirsebær, tørkede urter, snus og marinert sopp med en medium kropp fløyelsaktig, levende, tørr, men fruktig og elegant finish overbevisende, middels lang fin eik, muskat og anis med en gjennomsnittlig godt integrert .
  • Munn: moderat eik smak. Gresk drikking rød med en myk tekstur som silke, raffinerte smaker og stort potensial sammenkobling.

BENEVNELSE: bakkene Meliton.

VINGÅRD: Porto Carras.

DRUER: Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Limnio.

ALDRING: Aged for 12 måneder i nye eikefat i betinget kjelleren.

VINPRODUKSJON: Bruker den klassiske fremgangsmåte for fremstilling av rødvin ved hjelp av utvalgte gjærsorter ved styrte temperaturer. ALDRING vinen på eikefat i 24 måneder, og deretter i flasker for omtrent et år i varehus.

SAMMENKOBLING: Helst tjener komplekse retter med rødt kjøtt, vilt, krydret sauser, utvalg av kjøtt og ost.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Se mer

Reviews of Château Porto Carras 2010

This product has no comments yet. Vær den første til å rangere det.

Reviews of other vintages of Château Porto Carras 201020112007

4/5

En rødevin for å drikkes med den personen.
Klassisk kirsebærrød fra 2011. Lukter godt av hvite roser. For meg smakte den druer.
Jeg drakk den til grillspyd.
Se mer
Vanja Rasmussen

4/5

Vi brødrene drakk den på en gjenforening.
Opak rød. Aromaer av rød fruktkompott. Smaken minnet om skogsbær.
Denne Chateau Porto Carras trenger man ikke mat til.
Se mer
Agny Aslam