Spania

Thyme Honey 500g

This product is not available in Norway.
Take a look at the options we can offer you.

Spesifikasjoner

Kategori:Honning (Desserter og søtsaker,Gourmet)
Produsent: Bernau Herbes de L'Urgell
Land: Spania
Produktbeskrivelse: Timian Honey 500g er utarbeidet spesielt med timian blomster. Antiseptisk, fordøyelses; er hensiktsmessig i tilfeller av gastroenteritt. Artisan produkt, produsert av den innfødte svart bee Apis mellifera l fra Segarra Urgell (Lleida). Blant fylkene Urgell og l Segarra, mellom landene av slott og fontener. Land bøndene. Hvor landbruk har vært vuggen av vår kultur og vår historie. Bernau Herbes de l Urgell, er svaret på de bekymringer og dynamikk i gjennomføringen av alternative avlinger til tradisjonelle frokostblandinger, mandel og oliventrær i vår region. En god kjennskap til miljøet, riktig utstyr og vår landbruks erfaring har gjort oss i stand vokser en rekke grønnsaker og aromatiske krydder for medisinsk bruk. God landbrukspraksis, sporbarhet i alle prosesser og forsiktig respekt for vårt miljø gjør det nå mulig for oss å tilby et produkt fritt for sprøytemidler og plantevernmidler, høy kvalitet aktive ingredienser, smak og utseende. De er aromatiske og medisinske planter, dyrket i land av l Segarra og Urgell; i dalen av elva Ondara av unik og variert landskap og betale hyllest til Castle Fonolleres. En stekende sol om sommeren og kaldt vintervær gjør dette til en negativ få en beundringsverdig kombinasjon av jordbruksland. De er forfedres landområder, dyrket i skyggen av det siste blant oliventrær, mandeltrær og beitemarker, beriket med nyeste teknologi for bevaring og miljømessige balansen. Dette settet, gjort i dag som kan produsere aromatiske og medisinske planter, med strenge kontroller på produksjon og prosessering. Natural te, krydder, krydder og honning. Et bredt og variert utvalg av egne produkter. Albas kald, tørr middag, fantastiske solnedganger sol og fuktige netter er med oss ​​i løpet av våren og sommeren. Omgitt frokostblandinger, naturen med sin fantastiske vitalitet sett vokse våre avlinger. Et bredt spekter av fargerike planter, lukt og smak. Her er våre produkter. Det er utarbeidet spesielt med timian blomster. Antiseptisk, fordøyelses; er hensiktsmessig i tilfeller av gastroenteritt. Artisan produkt, produsert av den innfødte svart bee Apis mellifera l fra Segarra Urgell (Lleida). PRODUSENT: Bernau Herbes de Urgell

Beskrivelse av Thyme Honey 500g

Thyme Honey 500g

Produktbeskrivelse:

Timian Honey 500g er utarbeidet spesielt med timian blomster. Antiseptisk, fordøyelses; er hensiktsmessig i tilfeller av gastroenteritt. Artisan produkt, produsert av den innfødte svart bee Apis mellifera l fra Segarra Urgell (Lleida). Blant fylkene Urgell og l Segarra, mellom landene av slott og fontener. Land bøndene. Hvor landbruk har vært vuggen av vår kultur og vår historie. Bernau Herbes de l Urgell, er svaret på de bekymringer og dynamikk i gjennomføringen av alternative avlinger til tradisjonelle frokostblandinger, mandel og oliventrær i vår region. En god kjennskap til miljøet, riktig utstyr og vår landbruks erfaring har gjort oss i stand vokser en rekke grønnsaker og aromatiske krydder for medisinsk bruk. God landbrukspraksis, sporbarhet i alle prosesser og forsiktig respekt for vårt miljø gjør det nå mulig for oss å tilby et produkt fritt for sprøytemidler og plantevernmidler, høy kvalitet aktive ingredienser, smak og utseende. De er aromatiske og medisinske planter, dyrket i land av l Segarra og Urgell; i dalen av elva Ondara av unik og variert landskap og betale hyllest til Castle Fonolleres. En stekende sol om sommeren og kaldt vintervær gjør dette til en negativ få en beundringsverdig kombinasjon av jordbruksland. De er forfedres landområder, dyrket i skyggen av det siste blant oliventrær, mandeltrær og beitemarker, beriket med nyeste teknologi for bevaring og miljømessige balansen. Dette settet, gjort i dag som kan produsere aromatiske og medisinske planter, med strenge kontroller på produksjon og prosessering. Natural te, krydder, krydder og honning. Et bredt og variert utvalg av egne produkter. Albas kald, tørr middag, fantastiske solnedganger sol og fuktige netter er med oss ​​i løpet av våren og sommeren. Omgitt frokostblandinger, naturen med sin fantastiske vitalitet sett vokse våre avlinger. Et bredt spekter av fargerike planter, lukt og smak. Her er våre produkter. Det er utarbeidet spesielt med timian blomster. Antiseptisk, fordøyelses; er hensiktsmessig i tilfeller av gastroenteritt. Artisan produkt, produsert av den innfødte svart bee Apis mellifera l fra Segarra Urgell (Lleida).

PRODUSENT: Bernau Herbes de Urgell

Se mer

The Brand

Bernau Herbes de L'Urgell

Bernau Herbes de L'Urgell

Vårt firma ble født midt i fylkene Ugell og La Segarra, mellom lander i slott og fontener. Bondegård. Jordbruksaktivitet har vært vuggen til vår kultur og vår historie.

More about the Winery

Reviews of Thyme Honey 500g

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Thyme Honey 500g:Vurdering Thyme Honey 500g:

4 /5

Honning har alltid hatt veldig god presse. Og en rekke av dem som Extol. Noe som fungerer perfekt vi sier går "som hunky-dory." Buleo gjort familien, syv generasjoner, deilig honning Mellarius. Hans bier er lei av de mest varierte og utsøkte blomster av naturparken naturparken.
Se mer
,

Miel de Tomillo 500g

4 /5

Utdypet det meste av det med timian blomster. Antiseptisk, fordøyelses; avsatt i gastroenteritt tilfeller.
Håndlaget produkt, produsert av urfolk Apis Melifera svart bee, kommer fra l'Urgell og La Segarra (Lleida).
Se mer
,