Patrón Xo Cafe

The Patrón Spirits Company (Kaffelikør)

Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

278,74kr + 52,73kr Frakt (3 - 5 dager)

278,74kr/enhet

Frakt: Urban Drinks (Germany)

kr You will receive 0.35 points for each unit bought

The Patrón Spirits Company produserer Patrón Xo Cafe (278,74kr), en kaffelikør fra Mexico den har et alkoholinnhold på 35º. Brukerene avDrinks&Co har gitt Patrón Xo Cafe 4,2 poeng av 5 mulige.

Spesifikasjoner · Patrón Xo Cafe

Kategori:Kaffelikør (Alkohol og creme,Brennevin)
Produsent: The Patrón Spirits Company
Volum: 70cl Andre volumer
1L og 75cl
Alkoholvolum: 35
Land: Mexico

Beskrivelse · The Patrón Spirits Company

Patrón Xo Cafe

NOTATER OM SPRITSMAKING:

 • Farge: Mørk brun gult.
 • Lukt: Aroma av kaffe, sjokolade og vanilje.
 • Smak: tørr, litt fruktig og litt søt.

PRODUSENT: Mønster.

LAND: Mexico.

DETALJER OM KLARGJØRING: For puristene av tequila (som ville være mer hensiktsmessig å kalle det maskuline, "the" tequila), Patron XO Cafe Dette kan høres ut som kjetteri. Men den grunnleggende ideen er ikke å forvrenge dette typisk meksikansk brennevin, men gi det en annen posisjon i markedet. Produksjonsprosessen, faktisk, er tradisjonelle for hver tequila. Hjertet av ulike agave Weber, er baking deretter presset. Væsken ble ekstrahert er gjæret og deretter destillert to ganger. Ren destillasjon, ved dette punktet, blir blandet i passende forhold med kaffeekstrakt, å redusere alkoholinnholdet og gir på samme tid, en farge og en særegen smak. Resultatet er denne herlige Patron XO, en "tequila og noen 'litt kaffe. Ikke altfor høyt alkoholinnhold, tørt sted på ganen og i motsetning til mange kaffe likører, litt søt, er deilig når nippet is. Men det er også et uunnværlig verktøy for å lage ferske og tørkede pasta ingrediens. Må bevise i en bolle med iskrem, er det ideelt å følge noen form for dessert.

ALKOHOL 35%

The Patrón Spirits Company

Kjøp BrennevinThe Patrón Spirits Company:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Patrón Xo Cafe

Vino Premier

Publisert klokka 09.29

4/5

Patrón Xo Cafe

Tequila Patrón XO Café stammer fra en veldig unik blanding detequila XO og naturlig kaffe essensen av fin og ren. Denne delikate tequila er designet for å være en tequila kaffe, men en kaffelikør for søt. Produsert og mikset i delstaten Jalisco, Mexico, kjent område for å produsere den beste tequila i verden. Patron XO Café er opprettet med meget nøyaktige spesifikasjoner av et destilleri eid av en liten familie. Eierne er kjent for å produsere noen av de Agave tequila høyeste kvalitet i sitt slag. Dette tequila er ideell for å ta bare slurker, nyter notater og nyanser som gradvis descrubren. Alkohol 35% Vol. Hvis du er i tvil når du kjøper Tequila Patrón XO Café, vennligst kontakt vår vinkelner og informere deg uten forpliktelser.

Flere anmeldelser av Patrón Xo Cafe

Anonym

Publisert klokka 10.59

4 /5

Patron Xo Cafe

- Patron XO Cafe er produsert og blandet i delstaten Jalisco, Mexico. Jalisco er kjent for å produsere den fineste tequila i verden.
- Patron XO Cafe er skapt av svært nøyaktige spesifikasjoner av en liten familie eid destilleri. Eierne er kjent for å produsere noen av de høyeste kvalitet Agave tequila av sin type.
- Patron XO Cafe stammer fra en veldig unik blanding av XO Fin tequila og ren naturlig kaffe essens.
- Patron XO Cafe fremstilles ved 70 proof (35% Alc vol.). Patron XO Cafe ble unnfanget for å være en kaffe tequila mer enn en altfor søt kaffe likør.
- Produktet er blandet for å være "tørr" ikke søt som med de fleste lav bevis kaffe likør. Jo høyere bevis får frem smaken av ren kaffe essensen og XO Fin tequila.
- De sukkerarter holdes på et minimum slik at det produkt som skal inntas som et cocktail, så vel som en utmerket likør eller ingrediens i gourmet matlaging.
- Patron XO Cafe har enorm allsidighet og Patron tror det er den beste tequila kaffelikør.
Benoit De Gaulejac

Publisert klokka 15.01

5 /5

Tequila Patron Xo Cafe

Den beste kaffelikør i verden, punktum!
Vincent Rose

Publisert klokka 14.50

5 /5

Tequila Patron Xo Cafe

Min vanlige tipple slik som forventet
Se flere anmeldelser av Patrón Xo Cafe »

Summen av vurderinger

(25 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  3
 • 4 stjerner
  22
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.2/5

Basert på 25 kommentarer »