Produktet er ikke tilgjengelig i Norway

1.486,68kr + 54,24kr Frakt (4 - 6 dager)

1.486,68kr/enhet

Frakt: 54,24kr (4 - 6 dager) etter Delicat (Spain)

krYou will receive 1.84 points for each unit bought

Sertifisert av ASAC (andalusiske Committee of Organic Agriculture). presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage vell av nyanser på dette produktet. friskhet og nyanser i fargen og smaken er flagget av et produkt som er erobre de mest krevende ganer. i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater. naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt. silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Spesifikasjoner ·

Kategori:Kaviar (Delikatesse,Gourmet)
Produsent: Riofrio

Beskrivelse · Riofrio

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Sertifisert av ASAC (andalusiske Committee of Organic Agriculture). presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage vell av nyanser på dette produktet.

friskhet og nyanser i fargen og smaken er flagget av et produkt som er erobre de mest krevende ganer. i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater.

naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt.

silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Riofrio

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Publisert klokka 08.56

5/5

Caviale Riofrío Ecologico Classico 60g

Perfekt

Flere anmeldelser av Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Publisert klokka 04.53

4 /5

Sertifisert av den andalusiske Økologisk landbruk Committee (CAAE). Untainted, ren, naturlig smak, best nytes på egen hånd, i skjeer, perfekt for å oppdage de rike nyansene av dette produktet.

Friskhet og nyansene i sin farge og smak definere et produkt som er forføre de mest utsøkte ganer.

Publisert klokka 04.47

4 /5

Caviar de Riofrío Ecológico Clásico 60G

Sertifisert av CAAE (andalusisk økologisk landbruk Committee). Den presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage de rike nyansene av dette produktet.

friskhet og nyanser i farge og smak er flagget av et produkt som er erobre ganer exigentes.en Riofrio (Granada, Spania) produserer en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, teknologi og forskning kan gi fantastiske frukt.

naccarii stør Acipenser nesten utdødde arter som har klart å komme seg i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; av langsom vekst, kaviar, som trekker i gjennomsnitt, etter 18 år med avl, er full av nyanser av smak og farge. friskhet av vår kaviar, garanterer vi at disse nyanser vil forbli avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt.

Silky og myk touch i munnen kan du individual hvert korn, full, glatt. den alvorlige og elegante ganen med viss aroma av sjøbris, sin retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 3 kommentarer »