1.486,68kr + 301,45kr Frakt (15 - 22 dager)

1.486,68kr/enhet

Frakt: 301,45kr (15 - 22 dager) etter Delicat (Spain)

krYou will receive 1.84 points for each unit bought

Se flere priser »

Sertifisert av ASAC (andalusiske Committee of Organic Agriculture). presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage vell av nyanser på dette produktet. friskhet og nyanser i fargen og smaken er flagget av et produkt som er erobre de mest krevende ganer. i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater. naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt. silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Spesifikasjoner ·

Kategori:Kaviar (Delikatesse,Gourmet)
Produsent: Riofrio

Beskrivelse · Riofrio

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Sertifisert av ASAC (andalusiske Committee of Organic Agriculture). presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage vell av nyanser på dette produktet.

friskhet og nyanser i fargen og smaken er flagget av et produkt som er erobre de mest krevende ganer. i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater.

naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt.

silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Riofrio

Kjøp GourmetRiofrio:

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Publisert klokka 08.56

5/5

Caviale Riofrío Ecologico Classico 60g

Perfekt
les hele

Flere anmeldelser av Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Publisert klokka 04.53

4/5

Sertifisert av den andalusiske Økologisk landbruk Committee (CAAE). Untainted, ren, naturlig smak, best nytes på egen hånd, i skjeer, perfekt for å oppdage de rike nyansene av dette produktet....
les hele

Publisert klokka 04.47

4/5

Caviar de Riofrío Ecológico Clásico 60G

Sertifisert av CAAE (andalusisk økologisk landbruk Committee). Den presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage de rike nyansene...
les hele
Se flere anmeldelser av Caviar Riofrío Ecologic classic 60g »

Summen av vurderinger

(3 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  1
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4.3/5

Basert på 3 kommentarer »

Bestselgere Kaviar