Kaviar

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

1.630,05kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Kategori:Kaviar (Delikatesse,Gourmet)
Produsent: Riofrio
Sertifisert av ASAC (andalusiske Committee of Organic Agriculture). presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage vell av nyanser på dette produktet. friskhet og nyanser i fargen og smaken er flagget av et produkt som er erobre de mest krevende ganer. i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater. naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt. silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Elaboration of Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

Sertifisert av ASAC (andalusiske Committee of Organic Agriculture). presenterer en ideell, naturlig, uten forvrengning, ren smak bare slutte å spise med skje, perfekt for å oppdage vell av nyanser på dette produktet.

friskhet og nyanser i fargen og smaken er flagget av et produkt som er erobre de mest krevende ganer. i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater.

naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt.

silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Se mer

Reviews of Caviar Riofrío Ecologic classic 60g

4.3

3 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Caviar Riofrío Ecologic classic 60g:Vurdering Caviar Riofrío Ecologic classic 60g: