Spoon Pearl

Riofrio (Kaviar)

82,98kr (cirka pris)

Kan ikke kjøpe Spoon Pearl på dette tidspunktet.

Perlemor skje (også ofte kalt Nacre). i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater. naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende... les hele »

Spesifikasjoner ·

Kategori:Kaviar (Delikatesse,Gourmet)
Produsent: Riofrio

Beskrivelse · Riofrio

Spoon Pearl

Perlemor skje (også ofte kalt Nacre). i Riofrío (Granada, Spania), produserer vi en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, kunst og forskning kan gi gode resultater.

naccarii sterlet stør nesten utdødde arter som er gjenvunnet i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; sentvoksende, kaviar, vi utlede i gjennomsnitt etter 18 år med avl, er nyansert smak og farge. vår kaviar friskhet som vi garanterer vil gjøre disse nyanser forblir avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt.

silkemyk og øm berøring, kan munnen individual hvert korn helt glatt. den alvorlige og elegante ganen med noen duftende bris, retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Riofrio

Omtaler

Fremhevet anmeldelse om Spoon Pearl

Deli.cat

Publisert klokka 04.53

4/5

Spoon Pearl

Perlemor skje (også kjent som Nacre).

Flere anmeldelser av Spoon Pearl

Sibaritia

Publisert klokka 04.47

4 /5

Cucharilla de Madreperla. Riofrío

Pearl skje (også ofte kalt Nacre) .I Riofrio (Granada, Spania) produserer en av de beste kaviar i verden. vet hvordan unionen av tid, krefter, tradisjon, teknologi og forskning kan gi fantastiske frukt.

naccarii stør Acipenser nesten utdødde arter som har klart å komme seg i fangenskap, er et levende fossil, 250 millioner år gammel; av langsom vekst, kaviar, som trekker i gjennomsnitt, etter 18 år med avl, er full av nyanser av smak og farge. friskhet av vår kaviar, garanterer vi at disse nyanser vil forbli avslørt virkningen av konserveringsmiddel, tid, eller for mye salt.

Silky og myk touch i munnen kan du individual hvert korn, full, glatt. den alvorlige og elegante ganen med viss aroma av sjøbris, sin retro smak, langvarig vil avdekke et hint av nøtter.

Summen av vurderinger

(2 anmeldelser.)
 • 5 stjerner
  0
 • 4 stjerner
  2
 • 3 stjerner
  0
 • 2 stjerner
  0
 • 1 stjerne
  0
Din vurdering:
Drinks&Cos vurdering:

4/5

Basert på 2 kommentarer »