Lisbon

Berbereta Brut Natural 2016

75cl Volume

280,25kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin musserende vin
Vintage: 2016
Betegnelse:Lisbon (Portugal)
Vinprodusent: Quinta do Porto Nogueira
Volum: 75cl
Druer : Arinto, Chardonnay
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 12
Type Musserende Viin: Brut
Quinta do Porto Nogueira fremstiller Berbereta Brut Natural 2016 , en musserende vin ra distriktet Lisbon inneholder et utvalg av chardonnay og arinto fra vinhøsten 2016 og har et alkoholinnhold på 12º.

Elaboration of Berbereta Brut Natural 2016

Berbereta Brut Natural 2016 (Arinto og Chardonnay)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: sitrus gul.
  • Nese: aroma av sitron.
  • Munn: musserende vin med en atlantisk profil og mineralske toner og frisk. Godt volum med en stilig boble, fine. intens og frisk finish.

BENEVNELSE: Lisbon

VINGÃ…RD: Quinta do Porto Nogueira. Dette Quinta i Alguber stammer fra det tidlige 18. århundre Hun ble kjøpt i 1758 av kaptein Serafim Fogaça. Han bygde en bolig og utført et omfattende arbeid på utvidelse av boligbygging og bygge låver og andre landbruks uthus gjennom. Quinta do Porto Nogueira mer enn to århundrer Fogaça holdt av familien og har alltid vært en av de viktigste parkene i den vestlige regionen. 1979 Fogaça Júlio Melo ga femte Academy of Sciences i Lisboa, som ble solgt i begynnelsen av 1980.

DRUER: Chardonnay og Arinto.

ALDRING: rustfritt stål og flaske.

Fremstilling Harvest 20kg hånden ved det optimale tidspunkt for modning. streng utvelgelse av druer og bær som er 100% fra sine egne druer. å trykke hele den myke druer, gjæring av satsen i franske eikefat, den etterfølgende sammenstilling med de resterende sats i rustfrie ståltanker med liten kapasitet, ved 15 ° C. Fermentering og fylling fase i 2 år . Den inneholder sulfitt.

Sammenkobling: Som en forrett, småretter og steker eller desserter.

Anbefalt temperatur SERVICE: 8 ° C

ALKOHOL: 12%

Se mer

Reviews of Berbereta Brut Natural 2016

This product has no comments yet. Vær den første til å rangere det.