Castelo do Sulco Reserva 2018

Parras Wines (Lisbon)

Produktet er ikke tilgjengelig i United States

50,04kr + 43,05kr Frakt (5 - 10 dager)

50,04kr/enhet

Frakt: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.06 points for each unit bought

Se flere priser »

Castelo do Sulco Reserva 2018 (50,04kr) er en rødevin fra distriktet Lisbon produsert av Parras Wines inneholder druen tinta roriz, touriga nacional og syrah fra 2018 og har et alkoholinnhold på 13º.

Spesifikasjoner · Castelo do Sulco Reserva

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2018 Andre årganger
2016 og 2014
Betegnelse:Lisbon (Portugal)
Vinprodusent: Parras Wines
Volum: 75cl
Druer : Syrah, Touriga Nacional, Tinta Roriz
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13

Beskrivelse · Parras Wines

Castelo do Sulco Reserva 2018 (Syrah, Touriga Nacional og Tinta Roriz)

SMAKS NOTATER:

  • Visning: Vakker fiolett.
  • Nese: intense aromaer av røde fruktkompott, med krydrede toner.
  • Munn: myk og rund i munnen, men med kroppen.

BENEVNELSE: Lisboa.

DRUER: Syrah, Tinta Roriz og Touriga Nacional.

VINPRODUKSJON: fullt stammet druer, fermentering gjennomført i rustfrie stålbeholdere ved 25 ° C i 8 dager.

PAIRING WINE: grillet biff eller lam marokkanske.

Anbefalte servering TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13,5%

Parras Wines

Parras Vinhos de Luís Vieira ble født i 2010, som for tiden er basert i Alcobaça, hvor også gruppens tappingsenhet er installert. Fem år senere, med selskapet konsolidert og fokusert på det internasjonale markedet, er det nødvendig å omplassere merkevaren og "kle" den på en annen og mer aktuell...

Kjøp VinerParras Wines:

Dette produktet har ingen anmeldelser enda. Vær den første til å rangere det.

Summen av vurderinger

(0 anmeldelser.)
  • 5 stjerner
    0
  • 4 stjerner
    0
  • 3 stjerner
    0
  • 2 stjerner
    0
  • 1 stjerne
    0

Anmeldelser av andre årganger

Reviews about Castelo do Sulco Reserva 2014

Aladin Cappelen
Aladin Cappelen

4/5

Jeg skal prøve den igjen på neste vinsmaking.
Fin rød Bordeaux. Aromaer av bær. Den smakte litt som lakrisrot.
Vi drakk den til viltlapskaus.
les hele