Lisbon

Cerejeiras 2018

75cl Volume

51,33kr (cirka pris)

Spesifikasjoner

Type Vin: Vin rødevin
Vintage: 2018 Andre årganger
2017 og 2016
Betegnelse:Lisbon (Portugal)
Vinprodusent: Companhia Agricola do Sanguinhal
Volum: 75cl
Druer : Aragonêz, Touriga Nacional
Allergener: Inneholder Sulfites
Alkoholvolum: 13
Companhia Agricola do Sanguinhal er produsenten av Cerejeiras 2018 , en rødevin fra distriktet Lisbon med utvalgte råvarar av druen touriga nacional og aragonêz fra 2018 og med alkoholinnhold på 13º. En rødevin stemt til 4 poeng av 5 av brukerene til Drinks&Co.

Elaboration of Cerejeiras 2018

Cerejeiras 2018 (Aragonêz og Touriga Nacional)

SMAKS NOTATER:

 • Visning: Ruby Red.
 • Nese: rød frukt (kirsebær) med krydrede toner.
 • Munn: godt balansert. God bukett. Fruktig.

BENEVNELSE: Lisbon

VINGÅRD: Companhia Agricola gjøre Sanguinhal. Landbruks do Sanguinhal Selskapet ble stiftet i 1926 av Abel Pereira da Fonseca. Selskapet har 3 villaer: Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras og Quinta de S. Francisco. De er de tre mest presist i avgrensning av Obidos regionen i vinregionen Lisboa. Alle tre er utsatt for mikroklima av Montejunto og Atlanterhavet. Vinene er preget av den unike klima og har friskhet, balanse og unikhet. Cerejeiras 2018, er det derfor en vin av regionen Lisboa.Vinmarkene i Quinta das Cerejeiras er plantet på slake bakkene i lehmsandigem bakken og i sør med hvit (Arinto, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Fernão Pires) og røde varianter (Castelao, Touriga Nacional, Aragonez og Syrah) plantet.Vinene fra dette selskapet har mottatt en rekke priser.

Quinta das Cerejeiras i, i sentrum av Bombarral, kan du besøke huset der Abel Pereira da Fonseca, grunnleggeren av selskapet.

DRUER: Aragonez, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot.

ALDRING: 6 til 8 måneder lagring i tanker av rustfritt stål.

UTVIKLING: Druene er håndplukket. De er helt de-derifrå og lett knust og deretter dekantert i ståltanker. Her blir den må fermentert i 10 dager ved en kontrollert temperatur på 25-27 ° C,

Sammenkobling: ost, rødt kjøtt, vilt og pasta.

TEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL: 13%

Se mer

The Winery

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agricola do Sanguinhal

Companhia Agrícola do Sanguinhal ble grunnlagt i 1926 av Abel Pereira da Fonseca for å håndtere egenskapene det hadde i regionen Bombarral.

More about the Winery

Reviews of Cerejeiras 2018

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cerejeiras 2018:Vurdering Cerejeiras 2018:

4 /5

SMAKS NOTATER:Visning: Ruby Red.Nese: rød frukt (kirsebær) med krydrede toner.Munn: godt balansert. God bukett. Fruktig.BENEVNELSE: LisbonVINGÅRD: Companhia Agricola gjøre Sanguinhal. Landbruks do Sanguinhal Selskapet ble stiftet i 1926 av Abel Pereira da Fonseca. Selskapet har 3 villaer: Quinta do Sanguinhal, Quinta das Cerejeiras og Quinta de S. Francisco. De er de tre mest presist i avgrensning av Obidos regionen i vinregionen Lisboa. Alle tre er utsatt for mikroklima av Montejunto og Atlanterhavet. Vinene er preget av den unike klima og har friskhet, balanse og unikhet. Cerejeiras 2018, er det derfor en vin av regionen Lisboa.Vinmarkene i Quinta das Cerejeiras er plantet på slake bakkene i lehmsandigem bakken og i sør med hvit (Arinto, Chardonnay, Sauvignon Blanc og Fernão Pires) og røde varianter (Castelao, Touriga Nacional, Aragonez og Syrah) plantet.Vinene fra dette selskapet har mottatt en rekke priser.Quinta das Cerejeiras i, i sentrum av Bombarral, kan du besøke huset der Abel Pereira da Fonseca, grunnleggeren av selskapet.DRUER: Aragonez, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot.ALDRING: 6 til 8 måneder lagring i tanker av rustfritt stål.UTVIKLING: Druene er håndplukket. De er helt de-derifrå og lett knust og deretter dekantert i ståltanker. Her blir den må fermentert i 10 dager ved en kontrollert temperatur på 25-27 ° C,Sammenkobling: ost, rødt kjøtt, vilt og pasta.TEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL: 13%
Se mer
,

4 /5

Litt sirupsaktig lukt. Smaken forsvant umiddelbart.
Perfekt som gave.
Se mer
,